Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
Ahbaz

#1 Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by Ahbaz »

Pozdrav svima sa Ilidže. Glava me boli danima od psa što sam kupio. Taman ću zamrzit paščad, naletih ih bilo.

Preko nama svima u Sarajevu poznatog Dragana Radovića s Pala kupio sam japansku akitu iz Srbije. Bijelo krzno. Mužjak je. Mali je, štene. Dragan mi nije htio reći koliko mu ima, ali skoro pa isto kao ovaj, pa vi zaključite. Možda dva mjeseca. A skupo sam ga platio da i ne govorim cijenu. Ovako izgleda, ma isti moj.

Image

E sada, došli su nakvi papiri uz njega, kao neka potvrda veterinara i ime uz animal pass. Valjda je to pasoš za živinu. I čak piše i ime - Bingo se zove. Ajde kada sam to vido, nisam htio mjenjati i ostavio sam Bingo. Žena je htjela da mu damo ime Hara. Zašto ne znam, ali smo ipak odustali.

Mene sada najviše zanima njegova poslušnost. Neposlušan je, sekira i mene i ženu i glava nas boli više od njega. Nalet ga bio šejtanski, ništa me ne sluša.

Ne znam živ, stalno mokri po kući i cvili. E sada čime ga je najbolje mlatiti? Ja sam ubrao šipku u avliji od šipka i jučer sam mu dao dobro dobar degenk. Ruke me zabolile od degenečenja, cvilio je, ali se jutros opet popišao. Onda sam ga nabio nogom, da vidim neće il se bar malo opametiti, popustili mi živci. Ništa on opet cvili. Ma bude li mi se popišao večeras opet negdje u kući izdegenečit ću ga kaišom ko malo dijete, neka onda materi u Srbiji cvili. Žena predlaže bude li se i dalje pišao po kući da ga izbacimo na ulicu. Pa nek se snalazi, puna je Ilidža lutalica, nijednoj lutalici ništa ne fali. Ako se ne budemo slagali bit će vrijeme za rastanak. Al ja stvarno ne mogu više počupao mi je živce, ruke me bole od šipke. Nisam noćas spavao od njega koliko cvili.

Vala mi je njegovog cviljenja i mokrenja na vrh glave. Ako ga ne urazumim, prodat ću ga. Ako vas zanima, privatnom porukom mi se javite.
manekenka u penziji

#2 Re: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by manekenka u penziji »

Iskreno se nadam da trolas.
Od silnog zgrazavanja na tvoj tretman tog psa ne mogu nista vise ni da napisem.
howdy

#3 Re: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by howdy »

:D
febo_acm

#4 Re: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by febo_acm »

:D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5 Re: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by Truba »

prestat će pišat kad naraste
manekenka u penziji

#6 Re: Odg: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by manekenka u penziji »

veze s vezom wrote:Prodaj meni!?
Svakakve stoke
Ovo je i napisano s krajnjim ciljem da se pas proda.
kockica_kockica

#7 Re: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by kockica_kockica »

Ahbaz wrote:Pozdrav svima sa Ilidže. Glava me boli danima od psa što sam kupio. Taman ću zamrzit paščad, naletih ih bilo.

Preko nama svima u Sarajevu poznatog Dragana Radovića s Pala kupio sam japansku akitu iz Srbije. Bijelo krzno. Mužjak je. Mali je, štene. Dragan mi nije htio reći koliko mu ima, ali skoro pa isto kao ovaj, pa vi zaključite. Možda dva mjeseca. A skupo sam ga platio da i ne govorim cijenu. Ovako izgleda, ma isti moj.

Image

E sada, došli su nakvi papiri uz njega, kao neka potvrda veterinara i ime uz animal pass. Valjda je to pasoš za živinu. I čak piše i ime - Bingo se zove. Ajde kada sam to vido, nisam htio mjenjati i ostavio sam Bingo. Žena je htjela da mu damo ime Hara. Zašto ne znam, ali smo ipak odustali.

Mene sada najviše zanima njegova poslušnost. Neposlušan je, sekira i mene i ženu i glava nas boli više od njega. Nalet ga bio šejtanski, ništa me ne sluša.

Ne znam živ, stalno mokri po kući i cvili. E sada čime ga je najbolje mlatiti? Ja sam ubrao šipku u avliji od šipka i jučer sam mu dao dobro dobar degenk. Ruke me zabolile od degenečenja, cvilio je, ali se jutros opet popišao. Onda sam ga nabio nogom, da vidim neće il se bar malo opametiti, popustili mi živci. Ništa on opet cvili. Ma bude li mi se popišao večeras opet negdje u kući izdegenečit ću ga kaišom ko malo dijete, neka onda materi u Srbiji cvili. Žena predlaže bude li se i dalje pišao po kući da ga izbacimo na ulicu. Pa nek se snalazi, puna je Ilidža lutalica, nijednoj lutalici ništa ne fali. Ako se ne budemo slagali bit će vrijeme za rastanak. Al ja stvarno ne mogu više počupao mi je živce, ruke me bole od šipke. Nisam noćas spavao od njega koliko cvili.

Vala mi je njegovog cviljenja i mokrenja na vrh glave. Ako ga ne urazumim, prodat ću ga. Ako vas zanima, privatnom porukom mi se javite.
:facepalm: nadam se da nisi ozbiljan i da je ovo samo navlakusa da neko kupi psica...

Ako ti treba pomoc kako da odgojis malog psa mislim da ovdje nikome nece biti tesko da ti pomogne... Ali za ime svega nemoj ga udarati... to je beba kojoj treba neko da se brine o njemu ...
vendetta87

#8 Re: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by vendetta87 »

e trola ofirnog :lol: :lol: :lol:
dust in the wind

#9 Re: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by dust in the wind »

vendetta87 wrote:e trola ofirnog :lol: :lol: :lol:
knjisko trollanje :D
awekenings

#10 Re: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by awekenings »

Kolko para .. moze pp ? Da rijesim cuku muke ako ne trolas !
emmir1

#11 Re: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by emmir1 »

Auuu kako jeftino trolanje.

za početnike

Možda da pokušaša da istrolaš one fanove Đastina Bibera , imaju oni neki sajt gdje se okupljaju.

Malo napiši kako je ružan i glup , oni će da popizde.

HAOS!!!!
sarajevo-x.com

#12 Re: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by sarajevo-x.com »

Bobii sram te bilo
febo_acm

#13 Re: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by febo_acm »

Moja kad je bila mala i pisala po kuci ja sam je udarao oklagijom po stomaku i zeljeznom sipkom po glavi... Odmah prestala da pisa po kuci.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stjui

#14 Re: Kupio sam japansku akitu i ne sluša me

Post by Stjui »

e baš će neko dat milju za cuku i onda se iživljavat na njemu ,pogotovo na malom koji još može krepat od čvoke :roll:
Locked