super_bayern wrote:![]()
i ova da se okrenula ko manekenka, manje jela, mozda bo haljina pristajala,.
Moderator: anex
super_bayern wrote:![]()
de ba sema, meni je prije par dana stigla posiljka upravo tako upakovana, prosla carinski pregledsema911s wrote:svima nama kojima kasne paketi kriva je pederalna posta jer im je niki guzonja na odmoru sto vrsi kontrolu sumljivih posiljki(sve u kartonskim kutijama, lomljivo,elektronika i skuplje stvari ) cekaju da se neko ***** pa da skontaju da moraju poslat posiljku,
ali ovaj peder sto je na odmoru nije sam krivac fali ima 5-6 ljudi koji te posiljke preuzimaju dal bolovanje dal nesto slicno(taj izgovor). imajte strpljena ili ko ja zivkajte svaki dan

Evo pa si "izmjeri"SONY_91 wrote:
Ukoliko je netko primao pošiljke preko Sweden Post-a, koliko je potrebno vremena da pošiljka stigne u BiH kada je kao što je na slici iznad prikazano ista otpremljena iz Malmö-a?
Ja cekam dva mjeseca i onda otvaram case i dajem prodavcu jos fore najmanje preko 15 dana da roba stigne pa poslije trazim refund,Nexus2 wrote:kolko dugo čekate u tom slučaju prije nego što otvorite case?
Ja čekam 40 dana od dana kad sam platio. Možda je to malo, ali najbitnije da nakon 2-3 dana legnu pare nazad....a robu nikad ne dobijem, što znači da možda nikada nije ni poslana.
Strpi se, praznici su.ja nisam ja wrote:Ima li iko da pomogne. Naime ja sam otvorila request i posto se nismo dogovorili zvala sam ebay u pomoc. Tome ima vec nekoliko dana a oni se ne javljaju mada ima TN i jasno se vidi da posiljka nije ni makla a ne da je dosla meni. Kada mogu ocekivati da donesu zakljucak
Previse mi je to, ali imas fore jos do 25.1. da pokrenes case i trazis pare nazad. Tako da, pricekaj jos koji dan jer su bili ovi blagdani.Kataklinger wrote:Pozdrav
Naručio sam knjigu sa ebaya 23. novembra i estimated delivery je navedeno od 9. do 25. decembra. Dakle zadnji dan za isporuku je bio 25. decembar. Lokacija: United States. Za one sa malo više ebay iskustva ili one koji su naručivali iz Amerike, koliko bih otprilike trebao čekati da stigne u našu poštu?
Kontam, krajnji navedeni datum za "estimated delivery" je 25. decembar. Ali opet je to "estimated", ne i "guaranteed "dinooh wrote:Previse mi je to, ali imas fore jos do 25.1. da pokrenes case i trazis pare nazad. Tako da, pricekaj jos koji dan jer su bili ovi blagdani.Kataklinger wrote:Pozdrav
Naručio sam knjigu sa ebaya 23. novembra i estimated delivery je navedeno od 9. do 25. decembra. Dakle zadnji dan za isporuku je bio 25. decembar. Lokacija: United States. Za one sa malo više ebay iskustva ili one koji su naručivali iz Amerike, koliko bih otprilike trebao čekati da stigne u našu poštu?