imas jedino sa lijeve straneAtego wrote:Može neko da mi objasni da li mogu filtrirati prodavce na ebay-u?Npr.samo iz Malezije ili Kine,Singapura itd.Hvala

imas jedino sa lijeve straneAtego wrote:Može neko da mi objasni da li mogu filtrirati prodavce na ebay-u?Npr.samo iz Malezije ili Kine,Singapura itd.Hvala
sve okwasabi wrote:Pozdrav, jedno pitanje u vezi tracking number-a, ko se razumije u to, da li je isti validan ili je ovo neka njihova procjena kad je stiglo.
https://t.17track.net/en#nums=YT1736208979233650
Po ovome brzo je doslo s obzirom da je i nova godina bila. U posti nemaju evidenciju, a i postar je regularan.
Zivjeli.
Ništa to, okači ga mačku o rep, to je nagađanje. Može doći i 30 dana nakon toga, tako da možeš računati da ga nema. Meni jednom došlo 10 dana nakon toga, a ne mora značiti da će i u tebe biti tako, to se jednostavno tako potrefilo, možda ti stigne za 5 a možda i za 30 dana...wasabi wrote:Pozdrav, jedno pitanje u vezi tracking number-a, ko se razumije u to, da li je isti validan ili je ovo neka njihova procjena kad je stiglo.
https://t.17track.net/en#nums=YT1736208979233650
Po ovome brzo je doslo s obzirom da je i nova godina bila. U posti nemaju evidenciju, a i postar je regularan.
Zivjeli.
Hvala obojici na odgovoru. Rekoh da priupitam posto mi se priblizava onih 30 dana od zadnjeg dana pretpostavljenog roka dolaska posiljke (6. februar). Nekako mi glupo covjeku reci da nisam dobio artikal, a tamo na trackingu stoji da je dosao pa sam zato i pitao da li je validan.Mehemed wrote:Ništa to, okači ga mačku o rep, to je nagađanje. Može doći i 30 dana nakon toga, tako da možeš računati da ga nema. Meni jednom došlo 10 dana nakon toga, a ne mora značiti da će i u tebe biti tako, to se jednostavno tako potrefilo, možda ti stigne za 5 a možda i za 30 dana...
meni danas dva paketa došla naručena 2.2hopi wrote:ima li ko kakav insider info kada dolazi sljedeća tura?
naručio 10 tak sitnica isti dan, par ih stiglo čini mi se već pretprošle sedmice, ostalo nema još
tnt-tunja wrote:Je li zna neko koja je metoda dostave sa amazona? Moze li se to provjeriti gdje? U pitanju je sat.
Nema. Prati ovu temu, tu se prati situacija iz dana u dan:The BEN10 wrote:Ljudi, šta je reći, ima li muštuluka kakvog po pitanju stupanja na snagu ONE odredbe?
I mene zanima.. Stigao paket jutros u dostavnu postu, pa bi najradije ja sad otisao po njega ako postar ne radizincx wrote:Rade li poštari subotom?
idi po paket, ne nosi ga u subotu.Arkec Zgotiva wrote:I mene zanima.. Stigao paket jutros u dostavnu postu, pa bi najradije ja sad otisao po njega ako postar ne radizincx wrote:Rade li poštari subotom?
Kako gdje. Kod mene postar nekad donosi i subotom.zlo zlo wrote:idi po paket, ne nosi ga u subotu.Arkec Zgotiva wrote:I mene zanima.. Stigao paket jutros u dostavnu postu, pa bi najradije ja sad otisao po njega ako postar ne radizincx wrote:Rade li poštari subotom?
15 minuta poslije postar zvonio na vratazlo zlo wrote: idi po paket, ne nosi ga u subotu.
Meni donio plavu omotnicu...zlo zlo wrote:pih svi imaju vrijedne poštare
Sto ga nisi najurio, ha ja...zincx wrote:Meni donio plavu omotnicu...zlo zlo wrote:pih svi imaju vrijedne poštare
Ma nista to, ocekuj paket danas/sutratoure123 wrote:Raja sta ovo znaci:
26.02.2018 14:40:00 04211 - Prijem pošiljke od korisnika
27.02.2018 02:40:00 Ukraine UAIEVA - KIEV PI-1 Prispijeće pošiljke u Izmjeničnu poštu - IZVOZ
27.02.2018 20:24:00 Ukraine UAIEVA - KIEV PI-1 Ubacivanje pošiljke u vreću - IZVOZ
02.03.2018 12:55:00 Austria ATVIEC - 1000 WIEN Otprema pošiljke u inostranstvo (EDI poruka )
04.03.2018 16:11:21 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Prispijeće pošiljke u Izmjenicnu poštu - UVOZ
04.03.2018 18:10:16 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Otprema pošiljke iz Izmjenicne pošte - UVOZ
Obicno budu jos 1-2 poruke pored ove otpreme... Medjutim ovaj put nista vise nema od jucer...
Sta se desava, jel mi neko maznuo paketic?