Raja help,
Sitovacija je slijedeca: zelim kupiti odjevni predmet,koji ima samo kod jednog prodavaca, ali table sa velicinama nema medju informacijama o artiklu.
Obzirom da mi uglavnom treba kineski XXL posaljem pp prodavcu da mi proslijedi dimenzije za XXL.
Frajer odgovara da mu posaljem svoje mjere, pa ce on meni kao javiti koja je to velicina.
Haj posaljem mu mjere uz napomenu da mi posalje i size chart, on odgovara u fazonu "mislim da ti je XL odgovarajuci".
Ja ponovo napisem da mi posalje size chart jer mi ne pada napamet da kupujem nesto na taj nacin, on meni nesto sasvim lijevo odgovara
Ili ne razumije engleski ili me trola, sto je cudno za nekoga sa desetinama hiljada transakcija i skoro 100% feedbackom. Osim toga valjda mu je u interesu da mi to dostavi, ovako me vec nekoliko dana zavlaci, a do sad je mogo imat pare na racunu
Ponovo sam mu napisao da necu kupiti dok ne posalje size chart, ali posto sumnjam u odgovor, ima li kakva opcija da zamolim ebay kontrolu da intervenise?
Vidim da oni prate razgovore u cilju sprecavanja prevara. Mogu li oni sta ovdje pomoc?