Kakav bolan Zlatan
Registrujes se, i imas na svom profilu tacno sta upisujes.
Sto se tice carine 2x200KM ide na carinu.
Moderator: anex
Kakav bolan Zlatan
Nasao sam tri stvari za nekih 100-njak dolara na finishline. Da li ce firma poslati sve tri stvari u jednom paketu ili idu tri paketa i tri postarine?
Ako ti je ista narudzba, sve na istom racunu, ide kao jedan paketchannel10 wrote: ↑25/11/2022 14:25Nasao sam tri stvari za nekih 100-njak dolara na finishline. Da li ce firma poslati sve tri stvari u jednom paketu ili idu tri paketa i tri postarine?
Novi bih bio u ovoj firmi posto sam dosad narucivao preko pesota, mada i preko njih nisam nista narucio vise od godine.
Bilo je tako i kad sam naurcivao preko pesota, ali je problem sto oni sve tri stvari salju iz tri razlicita skladista i dodju kao tri paketa, a sve se plati odjednom.stachu wrote: ↑25/11/2022 14:35Ako ti je ista narudzba, sve na istom racunu, ide kao jedan paketchannel10 wrote: ↑25/11/2022 14:25
Nasao sam tri stvari za nekih 100-njak dolara na finishline. Da li ce firma poslati sve tri stvari u jednom paketu ili idu tri paketa i tri postarine?
Novi bih bio u ovoj firmi posto sam dosad narucivao preko pesota, mada i preko njih nisam nista narucio vise od godine.
Deklarises jedan kao komplet narudzbu sa komplet racunom. Ostala 2 im javis na mail, oni sacekaju i sve potrpaju u jedan paket.
Ma jbga i amazon mi računa poštarinu 10USD, a sve dok ne popunim ovu adresu pise free shipping, kad unesem adresu sa kupi global obračunaju mi poštarinu.
Kako ba? Pogledaj kada biras opciju slanja da ti nije kliknuta neka druga a ne free. Svaka narudzba $25+ je na amazonu dzabalaba dostava.
Nije nista odabrano, samo mi nudi da uzmem free trial amazon prime i dobijem free shipping
kako, pa zato sto skriju opcije za shipping, i po defaultu oznaceno ovaj shipping sto naplacuje.
10 do 15 dana mozda prodjes i brze ovisi ko hendla isporuku znaju dati dhl express pa brze dodje do BiH a znaju i obicnom postom ...
ne znam koliko ti moze pomoci, sinoc sam imao slican problem sa reebokom.bob_1921 wrote: ↑27/11/2022 01:26
10 do 15 dana mozda prodjes i brze ovisi ko hendla isporuku znaju dati dhl express pa brze dodje do BiH a znaju i obicnom postom ...
inace sta stavljate billing adresu na amazonu jednom sam stavio adresu skladista za dvije narudjbe prosla jedna narudjba druga mi blokirala acc jel normalna adresa BiH kao na karticine bi da mi opet blokiraju
![]()