Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stachu wrote: ↑08/05/2023 10:40
Nadam se da nisi placao paypalom. Ranije kad sam placao paypalom vazda su mi ponistavali narudzbu. Kad sam platio karticom posalju mi uvijek. To je, eto, neko moje iskustvo sa Levi's.
Karticom visa sam platio.
Probacu ponovo kad mi vrate novac
Mozda ti nesto nemaju na stanju pa otkazali
merk030 wrote: ↑08/05/2023 10:53
Je'l ko preuzeo narudžbe od 2.5 ?
stachu wrote: ↑08/05/2023 10:40
Nadam se da nisi placao paypalom. Ranije kad sam placao paypalom vazda su mi ponistavali narudzbu. Kad sam platio karticom posalju mi uvijek. To je, eto, neko moje iskustvo sa Levi's.
Karticom visa sam platio.
Probacu ponovo kad mi vrate novac
Plaćam ja visom na levi s, mislim da billing adresa mora biti u US.
challmander wrote: ↑08/05/2023 12:07
Meni su vec razbili narudzbu na vise paketa, u prvom paketu stize samo jedna majica od 7 stvarni ukupno. Ogulice me shipping
Ako je na istoj fakturi, mislim da će ti u kupi global to tretirati kao jednu pošiljku. Samo im moraš to javiti.
Ovako tek sam se za vikend registrovala na kupiglobal,prva prodavnica mi je 6pm,e sad sve sam ukucala medjutim ovaj dio mog ID.a mi predje u adresu a ne u apt suite iako je upisem ali kad submit prebaci mi se gore opet..
Ne znam sad je li tako treba jer prvi put se susrecem.
Izvinjavam se na ometanju i hvalaa.
Ovako tek sam se za vikend registrovala na kupiglobal,prva prodavnica mi je 6pm,e sad sve sam ukucala medjutim ovaj dio mog ID.a mi predje u adresu a ne u apt suite iako je upisem ali kad submit prebaci mi se gore opet..
Ne znam sad je li tako treba jer prvi put se susrecem.
Izvinjavam se na ometanju i hvalaa.
Eh opet ja imam pitanje. Sto se tice ovog dijela za invoice meni nisu poslali racun nego samo slike artikala i onda iznos na kraju. A naravno da ne mogu sve uslikati odjednom.. je li treba traziti racun ili poslati samo iznos tj slikati. Hvala
merk030 wrote: ↑17/05/2023 00:09
Kako se računa carina, mislio preko Pesota, ali vidim loša iskustva, rek'o da pokušam prebaciti na Kupi Global dostavu ?
Vrijednost je oko 400KM, odjeća i obuća
Oko 270 ces jos dodatno platiti na taj iznos.. Izracunao ja
Edit: da racunica bude jasnija, boldirano.. a crveno je fixni trosak:
- 10% carine = 40BAM
- 17% od 440BAM = 75BAM
- carinsko posredovanje50BAM
- taksa 20BAM
- "lezarina" na MAS ~85BAM
Jedino ako ovu lezarinu nisu ukinuli, bilo je govora
merk030 wrote: ↑17/05/2023 00:09
Kako se računa carina, mislio preko Pesota, ali vidim loša iskustva, rek'o da pokušam prebaciti na Kupi Global dostavu ?
Vrijednost je oko 400KM, odjeća i obuća
Oko 270 ces jos dodatno platiti na taj iznos.. Izracunao ja
Edit: da racunica bude jasnija, boldirano.. a crveno je fixni trosak:
- 10% carine = 40BAM
- 17% od 440BAM = 75BAM
- carinsko posredovanje50BAM
- taksa 20BAM
- "lezarina" na MAS ~85BAM
Jedino ako ovu lezarinu nisu ukinuli, bilo je govora
Jeste li se susretali sa ovim perimeter x kao press and hold and verify you are human? Kad udjem na stranicu sve je ok,i onda podjem po kategorijama i kao otvorim clothing i kliknem na nesto izbace mi odmah tu stranicu press and hold. I kliknem ja to drzim i samo mi se opet pojavi please try again. Cak sam se javljala njima na fejsu kazu moraju se tako zastititi od odredjenih zemalja i da ce mi poslati elektronski katalog i da narucim preko telefona... bezze.
Dali neko zna koliko treba vremena da levi’s vrati pare na račun.
Prošlo je vise od deset dana i još uvjek nisam dobio povrat novca jer su mi narudžbu otkazali.
U e-mail -u je navedeno od sedam do deset dana.
REDDEVILS wrote: ↑18/05/2023 15:38
Dali neko zna koliko treba vremena da levi’s vrati pare na račun.
Prošlo je vise od deset dana i još uvjek nisam dobio povrat novca jer su mi narudžbu otkazali.
U e-mail -u je navedeno od sedam do deset dana.
Ja sam jednom cekao okruglo mjesec, pa sam kontaktirao levis, kazu vraceno, onda banku, i banka rekla da su sredstva tu, i da ce biti vraceno kroz 30 dana od dana otkazivanja, i tako je bilo
Pozdrav, kako rijesit problem placanja na nekim US stranicama ako zahtijevaju US billing address? Da li je moguce koristit ovu adresu koju dodijeli Kupi Global?