Kup UEFA

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
DicaTM

#1 Kup UEFA

Post by DicaTM »

Vidim da nema tema o drugom po snazi europskom takmičenju (možda je nisam vidio) pa otvaram istu sa "malim zakašnjenjem" :D . Dakle; polufinale je već, prve utakmice su gotove.

Bayern - Zenit 1-1
Rangers - Fiorentina 0-0

Moji favoriti su Zenit i Rangers i nadam se da će se naći u finalu iako će biti teško.. Recite za koga navijate i koji bi tim objektivno trebao osvojiti Kup.
cyprus

#2 Re: Kup UEFA

Post by cyprus »

Uh, i ja bih volio finale Zenit - Glasgow :D .
zulfikkar

#3 Re: Kup UEFA

Post by zulfikkar »

Bayern-Fiorentina - finale
elSaik

#4 Re: Kup UEFA

Post by elSaik »

zulfikkar wrote:Bayern-Fiorentina - finale
:lol: Bayern? Who the fuck is Bayern?

Zenit - Fiorentina, prejako finale. Dva moja kluba. 8-)
Chairman

#5 Re: Kup UEFA

Post by Chairman »

Ne moze onaj Bayern nigdje...:)
campa_xxx

#6 Re: Kup UEFA

Post by campa_xxx »

DicaTM wrote:Vidim da nema tema o drugom po snazi europskom takmičenju (možda je nisam vidio) pa otvaram istu sa "malim zakašnjenjem" :D . Dakle; polufinale je već, prve utakmice su gotove.

Bayern - Zenit 1-1
Rangers - Fiorentina 0-0

Moji favoriti su Zenit i Rangers i nadam se da će se naći u finalu iako će biti teško.. Recite za koga navijate i koji bi tim objektivno trebao osvojiti Kup.
Ima vec ova tema :D

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 14&t=49240
DicaTM

#7 Re: Kup UEFA

Post by DicaTM »

Evo sad i ja vidim... :D

Inače meni je kup UEFA duplo interesantniji od lige prvaka, ljepše se igra! Iskreno se nadam da će Milan i ovi još neki malo veći klubovi nekako izboriti ligu prvaka, džabe će uzet mjesto jednom npr. Zenitu, ekipi koja iz ničega preku kupa uefa dođe do slave.
elSaik

#8 Re: Kup UEFA

Post by elSaik »

DicaTM wrote:Evo sad i ja vidim... :D

Inače meni je kup UEFA duplo interesantniji od lige prvaka, ljepše se igra! Iskreno se nadam da će Milan i ovi još neki malo veći klubovi nekako izboriti ligu prvaka, džabe će uzet mjesto jednom npr. Zenitu, ekipi koja iz ničega preku kupa uefa dođe do slave.
Znači na dvije teme ćemo komentarisati!? Oke... :mrgreen: ... UEFA Cup je milion puta i bolje i zanimljivije i poštenije takmičenje od Lige Najbogatijih i privilegovanih... s tim da se ne bih baš složio oko Zenita, da je ekipa iz ničega, znaš li ti koliko oni para imaju? :mrgreen:

Ma kakav Milan, pa pojeo bi ih Zenit. :thumbup:
DicaTM

#9 Re: Kup UEFA

Post by DicaTM »

Znam care, imaju budžet boli glava kao i sponzore ali moraš priznat da su prošle godine u Europi predstavljali nulu, a sada igraju vrlo važnu ulogu u svemu tome. Dakle Kup UEFA je izbacio još jednu veliku ekipu :thumbup:
LongDong

#10 Re: Kup UEFA

Post by LongDong »

Zenit je osvojio zadnje rusko prvenstvo, tako da ce sezonu 2008/09 igrati u L.P. A tamo ako prodju grupu mashallah! CSKA je osvojila UEFA kup, pa opet ne mogu nista protiv lige petice. Imaju Rusi para, sto jest-jest, ali za L.P. jos uvijek su buranija.
Fener je igra konstantno vec deset godina, pa su tek ove godine nesto napravili... ne moze preko noci
elSaik

#11 Re: Kup UEFA

Post by elSaik »

LongDong wrote:Zenit je osvojio zadnje rusko prvenstvo, tako da ce sezonu 2008/09 igrati u L.P. A tamo ako prodju grupu mashallah! CSKA je osvojila UEFA kup, pa opet ne mogu nista protiv lige petice. Imaju Rusi para, sto jest-jest, ali za L.P. jos uvijek su buranija.
Fener je igra konstantno vec deset godina, pa su tek ove godine nesto napravili... ne moze preko noci
Naravno da ne mogu ništa protiv lige petice. Evo, konkretno, i da izbace 3 engleska tima, ostala bi još 2. Dok, s druge strane, neka jedan ruski ispadne, ispali su svi... 8-)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#12 Re: Kup UEFA

Post by pape »

Postoji tema koja je otvorena 20 dana prije ove.
Locked