KUP UEFA/2.pretkolo>FK Sarajevo-Rapid Bukurest

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
izbjeglica_iz_besmisla

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Edin H. wrote: da Sarajevu nije mjesto u Evropi.
Nije ni Selji (ili po novom Fenjerbahcu) mjesto u premijer ligi.Vi bi trebali da svoje snage odmjeravate sa Saobracajcem.Tu je vas rang.

PS Izvinjavam se Saobracajcu sto ih poredim sa jednim malim timom.
lahor

Post by lahor »

izbjeglica_iz_besmisla wrote:
Nije ni Selji (ili po novom Fenjerbahcu) mjesto u premijer ligi.Vi bi trebali da svoje snage odmjeravate sa Saobracajcem.Tu je vas rang.

Bas vas je taj Rapid raspametijo pa jos nemozete doci sebi..Ostavite se Zelje jer mu nikad niste bili ni do koljena.Nego ima jedna stara pjesma od Ljube Alicica.....Ide ovako nekako.....PLACIIIIIIIIIIII AL DIGNI GLAVUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.......... :lol:
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

lahor wrote:
izbjeglica_iz_besmisla wrote:

Bas vas je taj Rapid raspametijo pa jos nemozete doci sebi..Ostavite se Zelje jer mu nikad niste bili ni do koljena.Nego ima jedna stara pjesma od Ljube Alicica.....Ide ovako nekako.....PLACIIIIIIIIIIII AL DIGNI GLAVUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.......... :lol:
Pickonja - jel se to iz Modrice javljas?

A, ne...tamo gdje Zeljo zijani, jos nije stigA internetS.

:zzzz:

Image
Skoro

Post by Skoro »

Ma ljudi dzaba se raspravljate i svadjate, politika nam vec godinama ne dozvoljava da idemo naprijed. Evo jednog plasticnog primjera, uz napomenu da se radi samo o dijelu jedne sezone, sto ce reci da je 'arsenal' bisera barem deset puta veci

http://www.youtube.com/watch?v=CCQrP7oR2FY

opustite se i uzivajte :-?
Santos

Post by Santos »

Mi smo jos gori.Uzeli 2 dobra golmana Radulovica i Baotica a centarfora ni na mapi.Haj nek imamo golmane boli nas kurac.
zzzzz

Post by zzzzz »

Ja se samo bojim da se ova hajka na Alaima ne odrazi na rezultate u prvenstvu, Sarajevo nema boljeg golmana a vec ima najava da Alaim nece braniti protiv Slobode.

Mi smo specijalci u vjestini da sami sebi podmetnemo nogu kad nam dobro ide. Sve ovo sto rade "navijaci" je medvjedja usluga klubu.

Alaim jeste najveci krivac za poraz Sarajeva ali je isto tako u prvoj utakmici mozda i najzasluzniji (uz Husrefa) za to sto nismo primili go.

Volio bih da imamo boljeg golmana ali potencirati to sad kad je najvaznije da igraci skrenu misli sa tog poraza i okrenu se prvenstvu u kojem su napravili dobar start, je isto sto i raditi protiv interesa kluba.

Sarajevo ima i drugih problema a mozda najveci je to sto klupe gotovo da nema nikako. Zalosno je da smo u ovu sezonu krenuli sa jednim spic igracem.
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

zzzzz wrote:Ja se samo bojim da se ova hajka na Alaima ne odrazi na rezultate u prvenstvu, Sarajevo nema boljeg golmana a vec ima najava da Alaim nece braniti protiv Slobode.

Mi smo specijalci u vjestini da sami sebi podmetnemo nogu kad nam dobro ide. Sve ovo sto rade "navijaci" je medvjedja usluga klubu.

Alaim jeste najveci krivac za poraz Sarajeva ali je isto tako u prvoj utakmici mozda i najzasluzniji (uz Husrefa) za to sto nismo primili go.

Volio bih da imamo boljeg golmana ali potencirati to sad kad je najvaznije da igraci skrenu misli sa tog poraza i okrenu se prvenstvu u kojem su napravili dobar start, je isto sto i raditi protiv interesa kluba.

Sarajevo ima i drugih problema a mozda najveci je to sto klupe gotovo da nema nikako. Zalosno je da smo u ovu sezonu krenuli sa jednim spic igracem.
Ne boli to sto mi nemamo kvalitetnijeg golmana od Alaima, nego boli razlog zasto je to tako, a to je iz razloga pripadnosti doticnog smrada SDA sa cim godinama na ovaj ili onaj nacin ucjenjuje klub, a klub popusta iz "menadzmentu" znanih razloga.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Ja ne znam sta se treba desiti da onaj delegat ode iz kluba? pa ocito je da klub maximalno racuna na njega(vec godinama) jer kada je prelazni rok,niko,nikada ne pominje kupovinu golmana,zalosno je to sto je doticni konj delegat ,clan SDA sta ja sve znam..i cini mi se da je to presudnije nego njegovi kveliteti
cpt.picard

Post by cpt.picard »

Kratak je ovaj spot, primo je Alaim jos cudnih golova :D Al nista je to, sjecam se Skrbe prije rata hahaha.

@Nosferatu ti veze sa zivotom nemas. kakve veze imaju manijaci ili pitari sa rep.? Kao samo pitari vole bosnu? Ja kad odem na utakmicu rep. ne brojim koliko ima "vas" koliko "nas". Sta ja znam koliko je bilo u BG, ima onaj spot "hajmo ih rusit" pa pogledaj, vidjeces da ima i Zeljinih salova. Ma nigdje veze :-)

Kada su se sve navijacke skupine digle protiv saveza, vas "vodja" Mai je ustao i usprotivio se (branio Pusinu&Co.). Zato stfu, ako imas imalo obraza.

KK Bosna ima navijace i Zelje i Sarajeva i onih koji ne je.bu fudbal ni 1sec. Vi samo mozete da Bosnu svojatate al i sam znas da ona nije vasa..

Cuvena teorija? Whahaha. To kao ona samo pravi Bosnjaci navijaju za Sarajevo i clanovi su SDA?

Modrica: 30+. Koliko sa foruma? Ne znam, al bar 1 :D

Jos nesto spominjes NCU... pa to je gostovanje koje vi jos uvjek niste dozivjeli. Engleska je pojam fudbala i navijanja. Al kome ja pricam... (izvinjavam se zbog skretanja sa teme, al lik lupa takve gluposti...)
lahor

Post by lahor »

ero_sa_onog_svijeta wrote:
shadow wrote:
lahor wrote: .hahahahaha pogledajte istini u oci..a za prvenstvo zapamtite opet....Siroki ili Zrinjski...budite vec jednom realni... 8-)
da li se vi (zeljo) mozda zovete siroki ili zrinjski? ne zovete! znaci da ste veliki kompleksasi cim se hvalite ili nam prijetite sa nekim drugim :lol:
nemoj tako. Vidiš da je čovjek realan! :roll: :roll: :roll:
Moram se vratiti na ovu temu zbog pojedini ljudi.Pogledajte sad tabelu..!!!Otkud Zrinjski tako ubjedljivo da pomete Slobodu u Tuzli???Ja nisam realan ali znam da neki tkzv.veliki klubovi nisu ni sjenka od onog sto su bili u proslosti.....Iako volim Zelju i navijam za njega ali niko pa ni Zeljo nije sposoban da pobijedi Siroki u Listici.....Zna se sta nas ceka...Pojedinci ovde neka zive u zabludama i napadaju jedni druge ali opet ponavljam dok me ne sabrisu ovde na forumu :OPET CE TITULA U HERCEGOVINU...ZRINJSKI...SIROKI....ILI...???Hajmo se mi i dalje svadjati oko Zelje i Sarajva.... :zzzz:
lahor

Post by lahor »

zoom66 wrote:
lahor wrote:OPET CE TITULA U HERCEGOVINU...ZRINJSKI...SIROKI....ILI...???
VELEZ...8)

:D:P:D
8-)
shadow

Post by shadow »

lahor wrote:
Moram se vratiti na ovu temu zbog pojedini ljudi.Pogledajte sad tabelu..!!!Otkud Zrinjski tako ubjedljivo da pomete Slobodu u Tuzli???Ja nisam realan ali znam da neki tkzv.veliki klubovi nisu ni sjenka od onog sto su bili u proslosti.....Iako volim Zelju i navijam za njega ali niko pa ni Zeljo nije sposoban da pobijedi Siroki u Listici.....Zna se sta nas ceka...Pojedinci ovde neka zive u zabludama i napadaju jedni druge ali opet ponavljam dok me ne sabrisu ovde na forumu :OPET CE TITULA U HERCEGOVINU...ZRINJSKI...SIROKI....ILI...???Hajmo se mi i dalje svadjati oko Zelje i Sarajva.... :zzzz:
Pa pobjedili smo ih mi dole prosle godine u Kupu, jako vazna tekma, borba za izlazak u Evropu, bilo je 0:1.
A sto se tice ovih nasih svadja, pa one su normalne, dio rivaliteta. Sta treba, da se mazimo i pazimo? Ionako nam na terenu igraju pickice, jos da se i mi pocnemo jedni drugima ulizivati i da ovaj derbi skroz sahranimo. Svakako nije daleko od toga. :sad:
A ovi iz zapadne hercegovine nemaju pojma sta je rivalitet, oni se vode parama, kupuju, stele i tako osvajaju titule. To je vjerovatno puno kraci put do uspjeha (laznog) ali jebo to, sve se svakako srusi na prvom evropskom ispitu. Ko ih jebe, nek stele, nece ni to zauvijek.
Jedina stvar koju mozemo i trebamo promjeniti je odnos prema ovim sto mrze Sarajevo kao grad, omalovazavaju i seru po svemu sto iz sehera dolazi, eh na tome trebamo zajedno poraditi a dobro znate o kome pricam.
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

cpt.picard wrote:Kratak je ovaj spot, primo je Alaim jos cudnih golova :D Al nista je to, sjecam se Skrbe prije rata hahaha.

@Nosferatu ti veze sa zivotom nemas. kakve veze imaju manijaci ili pitari sa rep.? Kao samo pitari vole bosnu? Ja kad odem na utakmicu rep. ne brojim koliko ima "vas" koliko "nas". Sta ja znam koliko je bilo u BG, ima onaj spot "hajmo ih rusit" pa pogledaj, vidjeces da ima i Zeljinih salova. Ma nigdje veze :-)

Kada su se sve navijacke skupine digle protiv saveza, vas "vodja" Mai je ustao i usprotivio se (branio Pusinu&Co.). Zato stfu, ako imas imalo obraza.

KK Bosna ima navijace i Zelje i Sarajeva i onih koji ne je.bu fudbal ni 1sec. Vi samo mozete da Bosnu svojatate al i sam znas da ona nije vasa..

Cuvena teorija? Whahaha. To kao ona samo pravi Bosnjaci navijaju za Sarajevo i clanovi su SDA?

Modrica: 30+. Koliko sa foruma? Ne znam, al bar 1 :D

Jos nesto spominjes NCU... pa to je gostovanje koje vi jos uvjek niste dozivjeli. Engleska je pojam fudbala i navijanja. Al kome ja pricam... (izvinjavam se zbog skretanja sa teme, al lik lupa takve gluposti...)
Pa ko ima veze sa reprezentacijom?

Daj ne provaljuj se sine - ko god zna - kako su Gazije nastali zna - da u njima nije bilo nijednog Zeljovca. Ko je na Sjeveru navijao za reprezentaciju 1996? Koje poslje pada Gazija dolazio kao jedina ekipa na Kosevo? Robijas. Koje na Marakani - bio? Gdje su Zeljini navijaci na jednoj utakmici - da su cinili glavnu okosnicu navijaca repke? Daj mi - jednu utakmicu? Kakve veze imaju? Pa - nemaju - normalno smijete se seljacima koji dolaze navijati za repku - a posto je to "tim" saveza - onda se lavo nesto "protestuje". Sta je Zeljo uradio protiv saveza? I Zeljini navijaci? HZ su isprintali plakate i poljepili po gradu - pa smo dobili cusku za vrat - od svih seoskih timova FCS ne zadovoljava uslove igranja u Europi. Jebes Maija. Koje on? Samo deklerirani nepismeni majmun koji se predstavlja kao vodja negdje necega. Po kojem osnovnu? Znas ti to vrlo dobro. I zna se ko - predstavlja HZ. To je mlada ekipa sa Dobrinje u prvom redu. Nad tom ekipom nema ekipe u Sarajevu. I to se zna. Ko sto se znaju svi talovi tip - Repka - Bosnjacima, Klupski Nogomet Hrvatima i Srbima. Kroz taj tal je i Zeljo uspjeo - da bude sampion 2 puta. Jer je od svih "Bosnjackih" klubova najprihvatljiviji kod onih prijeko. To se dobro zna. Evo tekma sa Slavijom - dokazuje "dobre odnose" koji su najavljivani sa vase strane - jel treba da podsjetim na neke transparente na utakmici Slavija - FCS i slicno?

Nego - gostujte vi po Modrici - i neka vas je 30 bilo. Na Marakani - nije bilo 30 manijaka iz Bosne i Hercegovine (o onim dijasporcima koji su ex-Manijaci - te ne racunam). I to neka svako zna. Zajedno sa njima - i vi. I nemoj da te je ista sramota. Treba imati muda - otici u Begis. Tamo te ne docekuje Epidemija koje nema il' slicna druga seoska grupa protuha - tipa Incidenti iz Bijeljine ili Slavijni Sokolovi etc.. FCS bi i u Bukurestu imao barem 30 dusa - al' su zabranili grupni dolazak. To se isto dobro zna. Sjecas li se Istambula? Koliko je HZ tamo bilo? 2:2 rezultat. Kako god - najbolji rezultat postignut u Europi poslje rata - od strane klupskog fudbala.

I sta ces ti - kojeg qurca uopste na ovoj temi da dokazes - kako si upucen u sva zbivanja? Sta tebe - boli neka stvar? Zapamti dobro New Castle - koji vam je mrezu natrpao - za sljedecih 10 godina necete imati slican "uspjeh". Sarajevo je - ako nista sad - bilo najblize plasmanu u Kup UEFE, do 88 minute se nista nije znalo, raspored nije isao na ruku, ali Rapid je bio bolji - i neka ide bolji. To zasluzuju. Ono sto ne zasluje Sarajevo - je kritiku od nekih manijaka. Jer - dovoljno mi je da pogledam vas da mi sve bude posve jasno - ko koga kritikuje i zasto.
Post Reply