U svakom slucaju, zadovoljan sam dosad uradjenim kako u domacem prvenstvu tako i na evropskoj sceni, ako "potkacimo" jos nesto bice odlicno.
JURISH BORDO BIJELI
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bez zluradosti - ti si jedan mali Mindjo.lindjo wrote:ocekujem havariju torpeda...dakle ....kecina u hendicepu
![]()
protiv cigana...ni hodzin zapis vam nece pomoci(bez zluradosti)
mozda da registrujete Celu...i postrojite ga do Zuke...da ima ko batinjat

SARAJEVO U BUKUREST BEZ PODRSKE NAVIJACA Ispisi E-mail
23 Aug 2006
Navijaci FK Sarajeva "Horde zla" su, nakon velikog uspjeha njihovih ljubimaca u prvoj utakmici drugog kola kupa UEFA i pobjede nad favoriziranim Rapidom, postale poslijednje zrtve nemocnih i nekompetentnih politicara u nasoj drzavi.
Horde su izrazile zelju da putuju na uzvratnu utakmicu kupa UEFA u Bukurest i prvo su pokusali da pojedinacno dobiju vize za ulazak u Rumuniju koja je od skora clanica Evropske unije. Nije im poslo za rukom pa su se onda obratili jednoj turistickoj agenciji sa molbom da im srede prevoz, boraviste i naravno vize.
Ljudi iz turisticke agencije su im izasli u susret i obezbijedili im prevoz i spavanje ali zapelo je kod viza. Naime, "cimbenik" u Rumunskoj ambasadi im je drsko i krajnje bezobrazno odgovorio da on nema vremena da se zajebava s njima i da im izdaje vize jer ima posla preko glave sa nasim ljudima koji putuju u Rumuniju kao turisti da bi im nakon izbiflanog monologa spustio slusalicu.
Eto, ako oni pozitivci s pocetka price i dalje misle da i nije sve bas tako crno zelio bih samo da ih napomenem da su ti isti Rumuni krajem '80.-ih zajedno s Cesima, Poljacima i Rusima po BeHa pijacama prodavali sve zivo za jednu "crvenu" koja je za nas znacila tada sto i 2 KM sada. Prodavala je bijeda gijadore, tranzistore, baterije, presvlake za auta, ma prodavali su sve za male pare. A vidi ih sad!
Oni u EU a mi? Rapid prosle godine u cetvrtfinalu kupa UEFA a nasi timovi? Gubimo od Luksemburzana a Slovenci su nam strah i trepet postali. Slovenija, zemlja uvezenih Bosanaca i Srbijanaca. Katanec ih jedva skinuo sa skija i gle ironije, jednog jedinog dobrog fudbalera su imali prije rata i on ih ko selektor odveo i na SP i na EP. Mi sto i jednog dobrog al' dzaba kad im "strucnjaci" sto sad pale i zare ne daju prismrditi u zgradu saveza.
Tako nam je kako nam je, neke smo sami birali neki su nam se sami nametnuli.
I tako FK Sarajevo na uzvratnoj utakmici protiv Rapida nece imati podrsku navijaca jer im Rumuni nisu odobrili vizu. Viza za Rumuniju? Da nije tragicno mozda bi i moglo proci kao dobar vic...
By Ventola

Ako Bog da....Santos wrote:Popisaj tu Evropu jarane kad su u njoj Rumuni i Bugari.A tek Poljaci.Pa kisele krastavice su mi vadili iz lavora Saban te jebo.Kecap trebe mazijale iz restorana i on tebi sad trazi vizu da bi otiso gledat svoj klub.Hajd sto trazi al eto i neda da se ne boji da nebi ko osto tamo slucajno.A kad ja pricam cime se zadovoljavamo mene napadate.Sad im jebite sve Rumunsko i pokazite im da i mi znamo igrat fudbal.1-1.Go za pitare daje Bucan.
nikako da shavtite jednu stvar,nas derbi i prepucavanja su nasa stvar,ali igranje sa drugim klubovima nema veze,zasto sad da vi navijate za rapid,da nama zelite da ispadnemo?manijak1 wrote:Tepsijice
........jeste li se prošverali u čarter let ?
![]()
![]()
Od ukupno deset parova koje sam stavio( što na zbir golova što na ovo ono
zvrkove nisam stavio na golove iako je kvota od 3,30 veća nego ova koju sam odigrao a ta je X2
![]()
a ona je 3,20
![]()
) ......jedino me brine ......zveket tepsija i kurčenje i sve bajke koje će se iz pozitivnog rezultata ....... stvoriti
ali pregur'o je Mujo i gore ...........onaj Vaslui ima manje bodova nego mi .......već popoularno prozvani od domišljatih kitara koji ove godine uživaju u našim neuspjesima ......
![]()
ma .tko ih .....jebe .......
![]()
.
e ako ti je ono dobra igra... onda jbgsaviola wrote:sarajevo odlicno igra, nadam se da ih onaj primljeni gol nece deprimirati. izdrzite bordo-bijeli!!!