KUP KUP KUP JE NAS

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

MedoX

#1 KUP KUP KUP JE NAS

Post by MedoX »

Konacno smo dobili nekog slabog u Kupu..vazda nama neki jaki... :lol:
Moja prognoza
SARAJEVO - ZELJO 0:0 5:0
helo

#2 Re: KUP KUP KUP JE NAS

Post by helo »

MedoX wrote:Konacno smo dobili nekog slabog u Kupu..vazda nama neki jaki... :lol:
Moja prognoza
SARAJEVO - ZELJO 0:0 5:0
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: željo mali neka je i nas Bog pogledo pa nam slbiju ekipu dade :lol: :lol: :lol:
libertyBiH

Post by libertyBiH »

Sarajevo ide dalje bez dvojbe..... :roll:
Edin H.

Post by Edin H. »

Kao i obicno rutinska pobjeda Zeljeznicara :D :D :D

Ko li ce biti protivnik u sljedecem kolu :roll:
Skoro

Post by Skoro »

Cudi me da niko jos nija dao neki normalan komentar na ovu lakrdiju oko izvlacenja parova. Sarajevo-zeljo je nastimano kako bi se napravio prostor Modrici i Sirokom, ovo se znalo ima nekoliko dana
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Skoro wrote:Cudi me da niko jos nija dao neki normalan komentar na ovu lakrdiju oko izvlacenja parova. Sarajevo-zeljo je nastimano kako bi se napravio prostor Modrici i Sirokom, ovo se znalo ima nekoliko dana
pa koa si znao, sto nisi javio ranije????
i ti se sjetis kukat kad se sve potpise...ccccc....
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Kup je Vaš :oops: kao i prethodni šampionati :oops: .
P.S. razbijaju tremu ovako bulazneći :oops: :D
Skoro

Post by Skoro »

jooj nema mi nista mrze nego opet igrati sa peksinima :D ko ce ih opet gledat...uh.. :(
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Eto :D :D nama ko drago :D :D
larado

Post by larado »

Izgubicete jer ovaj put nema prodanih dusha. Jel vi stvarno mislite da ste dovoljno jaki da nam parirate, pogotovo u 2 tekme? Jel stvarno mislite da je ovaj zadnji derbi bio pravedan, da je ono pravi odnos snaga na terenu, da vas nismo mogli pobjediti (da smo smjeli)? Smjesno!
Javna je tajna da je Celo zaprijetio nasim igracima da ne smiju zelju dobiti u ovom zadnjem derbiju kako bi sto lakse otjerao Nijaza Gracica. Remi se desio, navijaci nezadovoljni, Gracic podnio ostavku. Celo dos'o na svoju poziciju, svi na svome(nazalost). Kao vadionu za navijace Celo je najavio da cemo izvuci zelju u Kupu, to se znalo vec na dan zadnjeg derbija.
Eto, jucer izvuceni parovi, nista novo, sve je vec bilo poznato.Sad cemo vas razbucati, Celo ce pokupiti sve kredite kako vas je on pobjedio i tako idemo dalje. Ne svidja mi se sve to jer mislim da smo od vas bolji barem 3 puta svakako ali jebi ga, drzava u kurcu, sport u kurcu, mafijasi kolo vode.
Ko hoce da vjeruje nek vjeruje, ko nece uvjerice se u suprotno vec na predstojecim Kup tekmama, Sarajevo ce demolirati zelju.
Edin H.

Post by Edin H. »

Skoro wrote:Cudi me da niko jos nija dao neki normalan komentar na ovu lakrdiju oko izvlacenja parova. Sarajevo-zeljo je nastimano kako bi se napravio prostor Modrici i Sirokom, ovo se znalo ima nekoliko dana
Nista ne kontam :shock:

Pa sa kim onda Zeljo igra nakon ove utakmice.
Modricom ili Sirokim :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Uh :D :D poderaće nas :D :D
Mahalac

Post by Mahalac »

Kaze Braco gumena glava sinoc:jesi djubre i fakin al evo pusticu te da igras da ne bi kasnije plako.... :D eh eto sad hajd,bismila i teala :D :D :D :D
lahor

Post by lahor »

Ma ima stvarno da nas poderu.Evo vec pet godina zaredom pitarcici pobijedjuju,ma bolje je predati se unapred. :lol:
HZSA

Post by HZSA »

Kad smo vec kod toga, ima li neko razultate derbija poslije rata, posebno liga, posebno kup, bas me interesuje koliko ste nas puta pobijedili u tih zadnjih 5 god., i koliko je bilo remija.
Skoro

Post by Skoro »

Od 2000. i nase pobjede na Kosevu 4:1 odigrali smo 10 ligaskih utakmica i 2 u Kupu BiH. Zeljo je u ligaskim utakmicama pobjedio 4 puta (0:3, 1:0, 2:1 i 0:1) a šest puta smo igrali nerješeno! U Kupu, jednu mi pobjedu (2:1) i jednu oni (3:2).
Inace u Kupu BiH smo se do sada sastajali 5 puta Sarajevo ima tri pobjede (2:0, 1:0 i 2:1) a Zeljo dvije (1:0 i 2:3). Mislim da ce se situacija u Kupu nakon ovih utakmica drasticno promjeniti ali u prvenstvu se, nazalost, jos nista ne mjenja
Baki_sInE

Post by Baki_sInE »

[quote="larado"]Izgubicete jer ovaj put nema prodanih dusha. Jel vi stvarno mislite da ste dovoljno jaki da nam parirate, pogotovo u 2 tekme? Jel stvarno mislite da je ovaj zadnji derbi bio pravedan, da je ono pravi odnos snaga na terenu, da vas nismo mogli pobjediti (da smo smjeli)? Smjesno!
Javna je tajna da je Celo zaprijetio nasim igracima da ne smiju zelju dobiti u ovom zadnjem derbiju kako bi sto lakse otjerao Nijaza Gracica. Remi se desio, navijaci nezadovoljni, Gracic podnio ostavku. Celo dos'o na svoju poziciju, svi na svome(nazalost). Kao vadionu za navijace Celo je najavio da cemo izvuci zelju u Kupu, to se znalo vec na dan zadnjeg derbija
Ccccc...Ovo je fakat smijesno...Svake godine trazite opravdanja al, stas tesko je priznati da malo NJANJAJEVO :lol: ima kompleks VELIKOG ZELJE :P
List

Post by List »

:( :( :( :D
Skoro

Post by Skoro »

Baki_sInE wrote:...ima kompleks VELIKOG ZELJE :P
Veliki timovi igraju na velikim stadionima a na cumezu kakav je grbavica...igra zeljo :D
Baki_sInE

Post by Baki_sInE »

Skoro wrote:
Veliki timovi igraju na velikim stadionima a na cumezu kakav je grbavica...igra zeljo :D
Momak za razliku od njanjajeva(imena se pisu velikim slovima ali u ovom slucaju to ne vrijedi) FK ZELJO ima SVOJ stadion...heh kako je igrati na stadionu koji je nalazi "izmedju groblja, bolnice i ludnice"
Qler

Post by Qler »

Skoro wrote:

pa ste je onda sarajevo!??

nemate ni cumeza :D
Skoro

Post by Skoro »

Bolje postanar na onakvom Kosevu nego onakav stadion...buuuhahahahah :D
Qler

Post by Qler »

vjeruj mi da je bolje :D
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

Skoro wrote:Bolje postanar na onakvom Kosevu nego onakav stadion...buuuhahahahah :D
podstanari makar placaju kiriju,a ne duguju po 200 hiljada.... :roll:
cpt.picard

Post by cpt.picard »

Bar ne moramo traziti dozvolu da igramo. Znas kako kazu, moje je pa nek je 1m kvadratni :D Jel bolje imati auto ili ga iznajmljivati? Jel bolje biti podstanar ili imati svoje pa makar sobica :D Al dobro morate se necim tjesiti. Bar kad pogledate one prazne tribine fino vam pise "Sarajevo". Jos sad nije vise Olimpijski stadion Kosevo vec AFH pa vam srce jos vece. Pa jos kad taj isti stadion napuni jedan mali klub... vasoj radosti nema kraja :D

Za razliku od vas nama je svedo. Bilo vi ili neko drugi. Jes da je to jos nekih 12-13 dana slusanja suplje price: odracemo vas, imali ste srece, bolji smo tri puta (kad to niste?). K'o sto kaze amer, "another day, another dollar. ija ija ooooo :zzzz:"

Nije da smo prepotentni, ali niste pokazali nista cega bi se bojali. Sumnjam da ce mo mi imati losi sastav od onog. Imate iskusniju ekipu koja dobro igra i nije za podcjeniti. Cak moglo bi se reci da ste i bolji ali ovo je derby a vi niste toliko bolji da budete sigurni u prolaz (na stranu vasa prepotentnost). A opet mi imamo ekipu kojoj je svaki bod, svaki gol, uspjeh. Bice gusto, bice traljavo i dosadno. Bice "oooo ja te nanana sarajevo". :D
Post Reply