Moja prognoza
SARAJEVO - ZELJO 0:0 5:0
Moderators: Charuga, Tomahawk11
MedoX wrote:Konacno smo dobili nekog slabog u Kupu..vazda nama neki jaki...![]()
Moja prognoza
SARAJEVO - ZELJO 0:0 5:0
pa koa si znao, sto nisi javio ranije????Skoro wrote:Cudi me da niko jos nija dao neki normalan komentar na ovu lakrdiju oko izvlacenja parova. Sarajevo-zeljo je nastimano kako bi se napravio prostor Modrici i Sirokom, ovo se znalo ima nekoliko dana
Nista ne kontamSkoro wrote:Cudi me da niko jos nija dao neki normalan komentar na ovu lakrdiju oko izvlacenja parova. Sarajevo-zeljo je nastimano kako bi se napravio prostor Modrici i Sirokom, ovo se znalo ima nekoliko dana
Skoro wrote:Veliki timovi igraju na velikim stadionima a na cumezu kakav je grbavica...igra zeljoBaki_sInE wrote:...ima kompleks VELIKOG ZELJE
Momak za razliku od njanjajeva(imena se pisu velikim slovima ali u ovom slucaju to ne vrijedi) FK ZELJO ima SVOJ stadion...heh kako je igrati na stadionu koji je nalazi "izmedju groblja, bolnice i ludnice"
podstanari makar placaju kiriju,a ne duguju po 200 hiljada....Skoro wrote:Bolje postanar na onakvom Kosevu nego onakav stadion...buuuhahahahah