KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Pretposljednji Mohikanac
Patron of Formello wrote:FK Željezničar - torpedo.![]()
Ovaj put će torpedo biti torpedovan i na Grbavici i na "gradskom" stadionu.
KUP JE NAŠ!
-
pudlica
ma raja mislim da je ovaj debi kup prodan zelji.zeljo ce se valjati na grbavici a mi sve fulati i oni ce dati neki gol i pobijediti.na kosevu 0:0 oni idu dalje za kup mi za titulu.samo ce me nervirati sto ce se manijaci nesto nafurati pa pametovati nesto.
- Salko sto je u vodu skako
celik ce pobjediti totenham....i igrace u kupu uefe...siguran sam u to!!!!AjdinZE wrote:KUP KUP KUP je NAS
Celik se vraca laganini-Sljedece sezone na Bilino ce da gostuje Totenham u pretkolu kupa uefa
ali mi zelimo vise...CELIK PRVAK!!!!
svi su bili razocarani u CELIK...bilo je par loshi sezona...znas i sam...ali evo laganini...vraca se CELIK na stare puteve SLAVE...iduce godine idemo u trku za prvaka...AjdinZE wrote:Ako si ti siguran u to sta sam onda jaOtkako je poceo kup govorim icemo u finale svi mi govore nisi ti normalan a sad se polako smiruju
![]()
Bice Celik opet sampion
CELIK PRVAK!!!!
CELIK je favorit i osvojice kup...siguran sam u to!!!!Edin H. wrote:Kakav bolan Celik salko?
Hajde idi slikat trebe![]()
Zar nisi procitao sta je manijak napisao?
Em je covjek realan, em je poznavalac![]()
Nonsalantan prolazak Zeljeznicara![]()
Cak i ako ne smijene Upravu
a to sto manijak pise...macku o rep!!!!
meni tog zelje nimalo nije zao a jos manje onog manijaka...AjdinZE wrote:Kako mi je zao sto Zeljo nije doso Celiku ovako necemo im imati priliku pokazati snagu u Kupu nego cemo ih za 3 kola morati tjerati iz premier lige umjesto iz kupa kako mi ih je zao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uzecemo im mjeru u zenici ko sto smo to u stare dobre dane radili svima odreda!!!
CELIK PRVAK!!!!
-
pudlica
AjdinZE wrote:Kako mi je zao sto Zeljo nije doso Celiku ovako necemo im imati priliku pokazati snagu u Kupu nego cemo ih za 3 kola morati tjerati iz premier lige umjesto iz kupa kako mi ih je zao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cek neznam ja ko ce koga tjerati posto ste vi gori
-
Pretposljednji Mohikanac
Koji ba Bakar...Celik...Aluminij...whatever
sta vam je ljudi 
-
suad_pitar
FRKA U NSBIH POSLIJE IZVLAČENJA PAROVA KUPA BIH
NK Siroki i FK Modrića uložili žalbu da je FK Sarajevo naštimalo izvlačenje. Kako stoji u saopštenju oba kluba su se izjasnili da je FKS namjerno uzelo najslabije klubove Premijer lige. U zadnjem kolu su nakon 2 susreta izbacili zadnjeg s tabele - NK Posušje, a sebi namjestili predzadnjeg na tabeli - FK Željezničar
NK Siroki i FK Modrića uložili žalbu da je FK Sarajevo naštimalo izvlačenje. Kako stoji u saopštenju oba kluba su se izjasnili da je FKS namjerno uzelo najslabije klubove Premijer lige. U zadnjem kolu su nakon 2 susreta izbacili zadnjeg s tabele - NK Posušje, a sebi namjestili predzadnjeg na tabeli - FK Željezničar
-
pudlica
jest sarajevo nastimalo izvlacenje al malo sutra.moglo je sarajevo uloziti zalbu kad je siroki i zrinjski kupili titulusuad_pitar wrote:FRKA U NSBIH POSLIJE IZVLAČENJA PAROVA KUPA BIH
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Krigla_Sa wrote:Stanite,jeli samo ja ovo sto je suad pitar napisao vidim kao provokaciju manijacima
![]()
Nije valjda da vjerujete da su se fakat zalili
-
PITARKA_SA
suad_pitar wrote:FRKA U NSBIH POSLIJE IZVLAČENJA PAROVA KUPA BIH
PITARKA_SA wrote:suad_pitar wrote:FRKA U NSBIH POSLIJE IZVLAČENJA PAROVA KUPA BIH
NK Siroki i FK Modrića uložili žalbu da je FK Sarajevo naštimalo izvlačenje. Kako stoji u saopštenju oba kluba su se izjasnili da je FKS namjerno uzelo najslabije klubove Premijer lige. U zadnjem kolu su nakon 2 susreta izbacili zadnjeg s tabele - NK Posušje, a sebi namjestili predzadnjeg na tabeli - FK Željezničar![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO= MAFIJA
-
pudlica
Salko sto je u vodu skako wrote:PITARKA_SA wrote:suad_pitar wrote:FRKA U NSBIH POSLIJE IZVLAČENJA PAROVA KUPA BIH
NK Siroki i FK Modrića uložili žalbu da je FK Sarajevo naštimalo izvlačenje. Kako stoji u saopštenju oba kluba su se izjasnili da je FKS namjerno uzelo najslabije klubove Premijer lige. U zadnjem kolu su nakon 2 susreta izbacili zadnjeg s tabele - NK Posušje, a sebi namjestili predzadnjeg na tabeli - FK Željezničar![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO= MAFIJA
pa sta ces zato nam niko nista nesmije
-
PITARKA_SA
Salko sto je u vodu skako=BukvalacSalko sto je u vodu skako wrote:PITARKA_SA wrote:suad_pitar wrote:FRKA U NSBIH POSLIJE IZVLAČENJA PAROVA KUPA BIH
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO= MAFIJA
smeta vam istina...boli...jel???PITARKA_SA wrote:Salko sto je u vodu skako=BukvalacSalko sto je u vodu skako wrote:PITARKA_SA wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO= MAFIJA
- GandalfSivi
Ovo je bilo smijesno, fakat, bez ironijeSantos wrote:Bice opet povracanja u kupu.Zipa se sudije udara ko lud.
- manijak1
-
Celicna_saka
Sta hoces da mrtvi seljovac i djelin komandir u ratu bi siljio za nas?manijak1 wrote:Mrković sudija
![]()
pa stvarno
i pored njega nemate danas šanse .
Neću ići na tekmu
neću i neću
E manijak, gebels je mala raja za tebe