ja koji ce,nece zeleni...Velkoski wrote:Želim da me dočeka crveni tepih na Tušnju!
kolko vas dolazi?pitara?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ja koji ce,nece zeleni...Velkoski wrote:Želim da me dočeka crveni tepih na Tušnju!
Šteta što se ne smiju prenosit postovi s drugih foruma , kakvih tamo provala ima al tuzlaci prednjače . Kaže tri utakmice u šest dana Barcelona ne bi izdržala .leškarenje wrote:Kakva ono bagra pise na ss.ba iz Tuzle dan te jebo![]()
![]()
![]()
![]()
Sta je ono,krivo Sarajevo za pomjeranje utakmice![]()
![]()
,trazice da neko Dulji slomi nogu
![]()
,ustasko-pitarski lobi radi protiv njih
![]()
![]()
![]()
,u 6.dana tri tekme,a kao Sarajevu nije tako
![]()
![]()
Salem na pomog'o.leškarenje wrote:Kakva ono bagra pise na ss.ba iz Tuzle dan te jebo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je krnkanluk samo takav. Slični su onima iz Zenice, nisu džabe braCke grupe. Mogu misliti šta će pisati kada prođete u Kupu.leškarenje wrote:Kakva ono bagra pise na ss.ba iz Tuzle dan te jebo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje to?leškarenje wrote:Karta 5 KM

Gdje.je.ovo.i kad?Charuga wrote:
Dobar teren u Tuzli, srećom nema kiše ...
Legendo ako mene oci lazu lazem i ja vas...Charuga wrote:Ja nađoh sliku jutros pa postavio. Možda je peta kolona ...
FaceTV.SmoLe wrote:hoce li biti prenos Želje sutra?
1946--1987 wrote:mogu mislit na sta lici teren u tuzli, jebo mater ako nije u rangu onog iz gradacca prosle godine![]()
sutra da ga je zabiti a ne izgubiti bilo bi dobro
Ne vjerujem da će biti kao u Gradačcu, biće malo bolje.1946--1987 wrote:mogu mislit na sta lici teren u tuzli, jebo mater ako nije u rangu onog iz gradacca prosle godine![]()
sutra da ga je zabiti a ne izgubiti bilo bi dobro