KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mist

#2426 Re: KUP BiH

Post by mist »

Realno kad pogledam utakmicu ovu i onu protiv sirokog ko nesto smo i odigrali.
Medutim trener ogranicen,realno Dino je samo dobar za pomocnika,igraci totalno nepripremljeni,roviti :D .....

Sarajevo sa druge strane nista posebno,bar gledajuci trenutne uslove,trud uprave i dovedene igrace,mislim da je Jarni jedan sasvim prosijecan trener i da bi pravi trener od ove ekipe Sarajeva izvukao mnogo,mnogo vise.

Komentator na areni hr :shock: :shock: :-) :lol: :lol:
Maharadza

#2427 Re: KUP BiH

Post by Maharadza »

MOSALJOZE wrote:Eh da krenemo.Kao prvo i osnovno sad kad sam otišao na fb i neke portale mogao sam vidjeti kako raja piše o razočarenju,kako nam je fudbal karina,kako su igrači ne dovoljno spremni,i kako je igra na derbiju bila loša.KRETENI JEDNI NAS SE JEDVA 10 000 SKUPI NA DERBIJU,A ZNAJU JEBAT JEDAN DRUGOM OD DO ZBOG BAJERNA I BORUSIJE.Ne kažem da nije moglo bolje,ali ovo je za naše uslove solidno.Koliko sam objektivno vidio tekmu ne znam,ali evo pošto se trudim biti objektivan:Sarajevo bolje u prvih 25 minuta,valjda željeli da dadnu gol i da završe.Do kraja poluvremena mi nismo bili nešto bolji,ali u svakom slučaju i u prvom i drugom poluvremenu imali smo konkretnije šanse.Drugo poluvrijeme bilo je želje i volje,ali neke stvari su se mogle bolje odraditi.Sad sam dobio snimak i ono je bio ofsajd,i ako sam na "ledarniku ASIMA Ferhatovića" jebo od do sudiji.Armin je MORAO MORAO iskoristiti onu šansu,ali sad je kasno pričati
Čestitke konama na prolazu
Realno, i pridružujem se "čestitkama" tim našim "švabama"! :evil:

PS. A i vas je sudija bukvalno zadržao u igri kada nije sudio čist prekršaj nad Bilbijom, a za što je bučan trebao dobiti crveni!
PriNc_ba

#2428 Re: KUP BiH

Post by PriNc_ba »

jel dobio ovaj majmun golman zelje zuti za ovo dolazenje sa svog gola do pomocnog gore ? znaci zuti 10000000% je morao dobiti za ovo...
insaneinthebrain

#2429 Re: KUP BiH

Post by insaneinthebrain »

Objektivni navijac wrote: Pa nase face su nula prema faci Durbuzovica,kada je skontao da je ofsajd :D
Potsjetilo me na onaj velicanstveni trenutak kada vam Babo cupa kosu poslije Cuhaija :D :izet: :D
priznaj da si se usro kad ga je selimovic zabio. al i dino je maestralan. tamo ofsajd uveliko a on skache od srece i onda kad je skonto da nije :roll:
Last edited by insaneinthebrain on 26/03/2014 21:28, edited 1 time in total.
andr0id

#2430 Re: KUP BiH

Post by andr0id »

mist wrote:Realno kad pogledam utakmicu ovu i onu protiv sirokog ko nesto smo i odigrali.
Medutim trener ogranicen,realno Dino je samo dobar za pomocnika,igraci totalno nepripremljeni,roviti :D .....

Sarajevo sa druge strane nista posebno,bar gledajuci trenutne uslove,trud uprave i dovedene igrace,mislim da je Jarni jedan sasvim prosijecan trener i da bi pravi trener od ove ekipe Sarajeva izvukao mnogo,mnogo vise.

Komentator na areni hr :shock: :shock: :-) :lol: :lol:
Dino da je trener, bio bi sa celikom davnih dana prvak ;)

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Šibicar

#2431 Re: KUP BiH

Post by Šibicar »

Maharadza wrote:
Šibicar wrote:Čestitam Pitarima na lavovski izborenom prolazu u polufinale kupa,pa i Travnik iz najboljih dana bi vam pozavidio na odugovlačenju. :mrgreen:

Joj da sam vam mogao vidjeti face kad ste ga primili u zadnjoj minuti. :lol:
A ja vama nakon posljednjeg zvižduka! :lol: :lol:

Vidimo se 4. maja! 8-)
Strašno ste nas izdominirali,evo sav se crvenim, :mrgreen: i samo vas je luda sreća odvela dalje jer onu Arinu priliku glavom je bilo teže promašiti,sa ovakvom igrom vam ne gine grupna faza LP. :mrgreen: :wink:
MOSALJOZE

#2432 Re: KUP BiH

Post by MOSALJOZE »

Maharadza wrote:

PS. A i vas je sudija bukvalno zadržao u igri kada nije sudio čist prekršaj nad Bilbijom, a za što je bučan trebao dobiti crveni!
Kad pregledam javim ti,ali ono što je sigurno da je kontakt postojao
insaneinthebrain

#2433 Re: KUP BiH

Post by insaneinthebrain »

da vam hoce siroki doci u polufinalu. vasa stara boljka. da vas malo prizemlji :D
LunaLati

#2434 Re: KUP BiH

Post by LunaLati »

Čestitke na prolazu, napokon da i to poslije toliko godina doživite.
andr0id

#2435 Re: KUP BiH

Post by andr0id »

Kad je izvlacenje?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
armin071

#2436 Re: KUP BiH

Post by armin071 »

Loša,do bola loša utakmica. Prvo poluvrijeme većinom željini svi u 16(a njima treba go?!). Drugo se naši jal usrali jal naš strateg povukao ručnu do kraja. Željo drugo puno bolji i konkretniji na našu sreću Dino je bio tu da ih umrtvi kad je bilo najpotrebnije :D . Par detalja koji su obilježili utakmicu:

Bučan je kao zadnji morao dobiti crveni karton u prvom poluvremenu za onaj start, kao i drugi žuti u drugom nakon lakta nad Bilbijom. Većeg seljaka Željo u ekipi odavno nije imao. Svaki drugi start mu je laktom bio večeras.

Hodžićev promašaj sa 1 metar od gola :shock:

Dinine izmjene u drugom poluvremenu :lol:

Jarnijeva "taktika" :lol:

Gledati Dinu kako se raduje "golu" neopisivo :D

Čestitam komšijama na "nastavku niza nepobjedivosti" :thumbup:

Bilbija će večeras trebati dosta leda namarisali su ga maleni ko velikog al nema veze idemo dalje...

Ulazak Travančića unio je "preokret" u igri Sarajeva :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2437 Re: KUP BiH

Post by hrasno38 »

Ha dokle je doslo da se svaki derbi sa sigurnoscu moze igrati nerjeseno. Pitari prosli ne mogu reci zasluzeno jer nisu pokazali nadmoc koju sam ocekivao ali u svakom slucaju ne moze se reci ni preko stele. Po jedno poluvrijeme svakoj ekipi u obe utakmice, nije sviran cist faul u prvom poluvremenu za Sarajevo radi prekrsaja Bucana, Zelji ponisten gol jer je bio ofsajd, sudija imao par greskica na obije strane, Sarajevo ulozilo silne pare u nista jer sramota je ne dobiti ovako desektovanog Zelju, gledalaca po obicaju jadno malo za najveci BH derbi, navijaci po obicaju dobri i jedni i drugi i to je to. Sarajevo ce ispasti u polufinalu ako naleti na Siroki a sa ovakom igrom i na Zrinjski. Po meni ni Sarajevo ni Zeljo ovakvi kakvi su nisu ni "k" od konkurenata za titulu. A da po obicaju i istorisjkim cinjenicama valjanja na valjanjima po terenu bi pozavidjeli i hollywoodski glumci.....sve ovo je razlog sto ta sranje ne gledam vec godinama nego ako mi se potrefi na malom ekranu. Da kisnem radi ovih idiota....ma nidje veze. Od sada treba uvesti kladjenje za buducnost kad ce derbi zavrsiti sa pobjednikom...i kad ce neka ekipa dati makar dva gola!!!!
Ali_G

#2438 Re: KUP BiH

Post by Ali_G »

Boli vas briga, nastavili ste niz nepobjedivosti u kupu.
MOSALJOZE

#2439 Re: KUP BiH

Post by MOSALJOZE »

Ali_G wrote:Boli vas briga, nastavili ste niz nepobjedivosti u kupu.
Slobodno napiši 2000+ dana nije frka
Šibicar

#2440 Re: KUP BiH

Post by Šibicar »

Ali_G wrote:Boli vas briga, nastavili ste niz nepobjedivosti u kupu.

Pa što ga ne prekinuste mangupi? :izet:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2441 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

VOZDRA!
MOSALJOZE

#2442 Re: KUP BiH

Post by MOSALJOZE »

Woole Triwunovich wrote:VOZDRA!
ZDRAO
rajv0sa

#2443 Re: KUP BiH

Post by rajv0sa »

Molio bih vrle poznavatelje inostranog nogometa da odjebu sa teme, i prepuste sve rasprave premijerasima.
JThomas

#2444 Re: KUP BiH

Post by JThomas »

armin071 wrote: Većeg seljaka Željo u ekipi odavno nije imao.
zapitati se za koga je nekad prije igrao, i donosio mu i neke prolaze u evropi, ha? :D

o "golu" nemamo šta pričati, ofsajd je k'o kuća, ali generalno po meni - željo manje loš.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#2445 Re: KUP BiH

Post by F&N »

:izet: :izet:
celava_dlaka

#2446 Re: KUP BiH

Post by celava_dlaka »

ko nas izbaci :-)
MOSALJOZE

#2447 Re: KUP BiH

Post by MOSALJOZE »

rajv0sa wrote:Molio bih vrle poznavatelje inostranog nogometa da odjebu sa teme, i prepuste sve rasprave premijerasima.
Bravo Zdravko
armin071

#2448 Re: KUP BiH

Post by armin071 »

JThomas wrote:
armin071 wrote: Većeg seljaka Željo u ekipi odavno nije imao.
zapitati se za koga je nekad prije igrao, i donosio mu i neke prolaze u evropi, ha? :D

o "golu" nemamo šta pričati, ofsajd je k'o kuća, ali generalno po meni - željo manje loš.
Znam lika i lično ali me je stvarno razočarao večeras. Ona samurajska frizura, postavljanje lakta u sve i jednom duelu. Trčanje prema sudiji na sve i jednu odluku(a realno osim onog crvenog koji je morao svirati ali nije imao muda lik je dobro sudio večeras). Onako se ne ponaša jedan igrač. I Lončarić koji je pretrčao čitav teren da kaže sudiji da nije bio ofsajd. Mislim stvarno niđe veze.
JThomas

#2449 Re: KUP BiH

Post by JThomas »

armin071 wrote:
Znam lika i lično ali me je stvarno razočarao večeras. Ona samurajska frizura, postavljanje lakta u sve i jednom duelu. Trčanje prema sudiji na sve i jednu odluku(a realno osim onog crvenog koji je morao svirati ali nije imao muda lik je dobro sudio večeras). Onako se ne ponaša jedan igrač. I Lončarić koji je pretrčao čitav teren da kaže sudiji da nije bio ofsajd. Mislim stvarno niđe veze.
uvijek je isto igrao, na brzinu, fakinluk i jedan jedini dribling, i isto se ponašao.

dopuštam da tebi nije smetalo kad je igrao za vas, ima takvih igrača :D
Baltazar_khan

#2450 Re: KUP BiH

Post by Baltazar_khan »

poželit ću vam i dalje da ovako "dominirate" kup takmičenjem bez poraza :mrgreen:
Post Reply