Pa niko osim vas ne tvrdi da ste uzeli lovu za ovo silovanje jucer. A sudije ste kupili u paketu.ultima_palabra wrote:Pa dogovorite se, jesmo li prodali Širokom ili smo kupili sudiju?
KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bjelave
#12826 Re: KUP BiH
- Logovan
#12827 Re: KUP BiH
Ne slavi se pobjeda lištice, ali džaba govoriti, ne znate čitati, niti znate malo tom glavom razmišljati, izvrćete tuđe postove kako vam je kurcu ćejf.
-
tcz
#12828 Re: KUP BiH
mi smo u finalu, valjda imamo pravo na radost... ili ce mitomani i to nekako okrenuti.LSD wrote:Pitarskoj sreci nikad krajacovjek bi rekao da je njihov tim pobjedio Želju.
Da mi je neko pricao da ce ovoliko slaviti pobjedu lištice, ne bi mu vjerovao.
Ubice, najmrži klub, ovo ono, kako da ne
trudne kone uvjek uvrjedjene.
-
yasaq
#12829 Re: KUP BiH
Kako ne kontaš da će ovo biti trostruka sreća ? Izbacili ubice iz LZP, vi ispali iz trke za kup i onda ćemo ubicama uzeti pehar ispred nosa. Za sve ostalo tu je MasterCard !LSD wrote:Pitarskoj sreci nikad krajacovjek bi rekao da je njihov tim pobjedio Želju.
Da mi je neko pricao da ce ovoliko slaviti pobjedu lištice, ne bi mu vjerovao.
Ubice, najmrži klub, ovo ono, kako da ne
- avetinja
#12830 Re: KUP BiH
Da se ne lažemo, ima i takvih, ali meni to ne smeta. Zašto bi se ljutio što neko više voli Široki Brijeg nego nas? Svako ima pravo da navija i podržava onoga koga hoće.Logovan wrote:Ne slavi se pobjeda lištice, ali džaba govoriti, ne znate čitati, niti znate malo tom glavom razmišljati, izvrćete tuđe postove kako vam je kurcu ćejf.
-
tcz
#12831 Re: KUP BiH
hoce li jos jedan sudija bit suspendovan zbog Zeljeznicara? koji je po redu...
mozde ce reci da je samo pogrijesio kod dva penala...
-
internazionale
#12832 Re: KUP BiH
Treba biti oprezan sa tim tvrdnjama da su platili sudijubjelave wrote:Pa niko osim vas ne tvrdi da ste uzeli lovu za ovo silovanje jucer. A sudije ste kupili u paketu.ultima_palabra wrote:Pa dogovorite se, jesmo li prodali Širokom ili smo kupili sudiju?
Ne znam koliko para kosta da se onako "dijeli pravda" kao sto je juce uradio onaj nesretnik
Mozda da je jadniku navijacka policija otela dijete, ili sta vec...
Kazu Amar se crvenio za one svirane penale
Ako mafijaska organizacija kojim slucajem ne uzme titulu, hadzija Miske ce ili bankrotirati ili zavrsiti u ludari
- Logovan
#12833 Re: KUP BiH
Pa eto ima i toga, navijaj i podržavaj koga hoće, boli me kurac. Šta mi imamo od toga što će neko od navijača Željezničara podržati Sarajevo u utakmici protiv Širokog? Ništa, možemo reći svaka čast, bla, bla, ali mene iskreno boli neka stvar. Radiš šta god hoćeš, izaberi za koga ćeš navijati, nemam ništa protiv.avetinja wrote:Da se ne lažemo, ima i takvih, ali meni to ne smeta. Zašto bi se ljutio što neko više voli Široki Brijeg nego nas? Svako ima pravo da navija i podržava onoga koga hoće.Logovan wrote:Ne slavi se pobjeda lištice, ali džaba govoriti, ne znate čitati, niti znate malo tom glavom razmišljati, izvrćete tuđe postove kako vam je kurcu ćejf.
- Charuga
- Globalni moderator
#12834 Re: KUP BiH
Ko tvrdi? avetinja i još jedan forumaš ..yasaq wrote:Vaša je tvrdnja da ste prodali, mi tvrdimo da ste kupili sudiju ! Samo vas je stid da ste izgubili !ultima_palabra wrote:Pa dogovorite se, jesmo li prodali Širokom ili smo kupili sudiju?
To ti je ko ova sad priča što se vrti, da je navijačima Sarajeva drago što je Široki prošao. Nigdje veze ...
- avetinja
#12835 Re: KUP BiH
Nema ništa, nego samo kažem da su mi bezvezne prozivke na račun toga da se ne navija za nas.Logovan wrote:Pa eto ima i toga, navijaj i podržavaj koga hoće, boli me kurac. Šta mi imamo od toga što će neko od navijača Željezničara podržati Sarajevo u utakmici protiv Širokog? Ništa, možemo reći svaka čast, bla, bla, ali mene iskreno boli neka stvar. Radiš šta god hoćeš, izaberi za koga ćeš navijati, nemam ništa protiv.avetinja wrote:Da se ne lažemo, ima i takvih, ali meni to ne smeta. Zašto bi se ljutio što neko više voli Široki Brijeg nego nas? Svako ima pravo da navija i podržava onoga koga hoće.Logovan wrote:Ne slavi se pobjeda lištice, ali džaba govoriti, ne znate čitati, niti znate malo tom glavom razmišljati, izvrćete tuđe postove kako vam je kurcu ćejf.
- Charuga
- Globalni moderator
#12836 Re: KUP BiH
@hostapler
Ostavi se pokojnog Vedrana kad pokušavaš nešto da objasniš. Sve ostalo u redu, ali je nepotrebno da se momak spominje u kontekstu u kojem si ga ti spominjao.
Ostavi se pokojnog Vedrana kad pokušavaš nešto da objasniš. Sve ostalo u redu, ali je nepotrebno da se momak spominje u kontekstu u kojem si ga ti spominjao.
-
tcz
#12837 Re: KUP BiH
Charuga wrote:Ko tvrdi? avetinja i još jedan forumaš ..yasaq wrote:Vaša je tvrdnja da ste prodali, mi tvrdimo da ste kupili sudiju ! Samo vas je stid da ste izgubili !ultima_palabra wrote:Pa dogovorite se, jesmo li prodali Širokom ili smo kupili sudiju?
No, nakon utakmice Željezničar – Široki Brijeg na društvenim mrežama smo svjedočili potpuno neobičnoj praksi – da pojedini navijači sarajevskog kluba poraz svoje ekipe “pravdaju” teorijom o prodatoj utakmici. Odmah da smo jasni – sve je moguće. Ali, u ovom slučaju, realno, takav scenarij je malo izvjestan.
http://scsport.ba/zeljeznicar-siroki-br ... neuspjeha/
-
bjelave
#12838 Re: KUP BiH
Fol je u tome sto nijedan do sad nije bio suspendiran i kaznjen. Sve ovo Savez pokriva.tcz wrote:hoce li jos jedan sudija bit suspendovan zbog Zeljeznicara? koji je po redu...
-
hostapler
#12839 Re: KUP BiH
Charuga wrote:@hostapler
Ali mogao si ostaviti ovaj zadnji komemtar,ali nema veze
- Charuga
- Globalni moderator
#12840 Re: KUP BiH
Znači, mišljenje pojedinih navijača se uzima kao relevantno ...tcz wrote:![]()
No, nakon utakmice Željezničar – Široki Brijeg na društvenim mrežama smo svjedočili potpuno neobičnoj praksi – da pojedini navijači sarajevskog kluba poraz svoje ekipe “pravdaju” teorijom o prodatoj utakmici. Odmah da smo jasni – sve je moguće. Ali, u ovom slučaju, realno, takav scenarij je malo izvjestan.
http://scsport.ba/zeljeznicar-siroki-br ... neuspjeha/
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#12841 Re: KUP BiH
Mora da je kontaktiran avetinja,on je novinaru sve objasnioCharuga wrote:Znači, mišljenje pojedinih navijača se uzima kao relevantno ...tcz wrote:![]()
http://scsport.ba/zeljeznicar-siroki-br ... neuspjeha/![]()
-
tcz
#12842 Re: KUP BiH
smo prenjeo sta kazu portaliCharuga wrote:Znači, mišljenje pojedinih navijača se uzima kao relevantno ...tcz wrote:![]()
http://scsport.ba/zeljeznicar-siroki-br ... neuspjeha/![]()
i ja sam misljenja da su relevantniji ovi drugi.
- avetinja
#12843 Re: KUP BiH
Valja se iza brda, a vi se samo zajebavajte.

-
LSD
#12844 Re: KUP BiH
Što se tice namještanja, obratite se ekspretu Avetinji, on je upućen u tu materiju, obicna raja to ne konta...al ne smije ni on preko foruma 
-
yasaq
#12845 Re: KUP BiH
Uglavnom popušili ste kup za ovu sezonu i mislim da do naredne na ovoj temi nemate šta da radite. Uzmite pauzu
neće vam škoditi !
- SmoLe
#12846 Re: KUP BiH
naravno da nece, jer siroki se nece zaliti na sudjenjetcz wrote:hoce li jos jedan sudija bit suspendovan zbog Zeljeznicara? koji je po redu...
-
bjelave
#12847 Re: KUP BiH
Ma dobro, niko ovako ne namjesta utakmicu da ga se siluje. Jasno je da je to netacno.LSD wrote:Što se tice namještanja, obratite se ekspretu Avetinji, on je upućen u tu materiju, obicna raja to ne konta...al ne smije ni on preko foruma
Nego, sta kazes za sudjenje? Ciste penali, ili sta je u pitanju?
- Kinaski
#12848 Re: Premijer liga BiH
Lave sta cemo sa Radovcem, bolje ti je bilo da si sutiobjelave wrote:Da je nama Ahmetovic hebo sve po spiku, ko vama Lendric, dobio bi on svoje.SmoLe wrote:lendra se ne vidi, zato svi vidimo ahmetovicevu fulu, prazan gol on fulabjelave wrote:Nemojte nista Lendricu dobacivat. Sve ce vas odrat od batina. Jucer je ispickaro pola Grbavice.
Valjda mu je tu iscurilo dosta energije jer se na utakmici nije bas vidio.
-
bjelave
#12849 Re: KUP BiH
Ne mora se Siroki zalit da bi sudija bio suspendiran. Ne lazite ovaj napaceni narod.SmoLe wrote:naravno da nece, jer siroki se nece zaliti na sudjenjetcz wrote:hoce li jos jedan sudija bit suspendovan zbog Zeljeznicara? koji je po redu...
Ima sluzbeni delegat kojeg delegira Savez i koji ocjenjuje sudjenje i koji mu je mogao dati negativnu ocjenu, sto povlaci suspenziju. To bi mu bio posao. Ali ako je kupljen i on, nista onda.
-
bjelave
#12850 Re: Premijer liga BiH
Sto? Pa znas kako je Radovac prosao. Vas ovaj Splico, neposredno prije evakuacije u Kinu, ispisa nasred Grbavice i nista.Kinaski wrote:[
Lave sta cemo sa Radovcem, bolje ti je bilo da si sutio