Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I slavlje radi cega, od nase ekipe se i ne nadam of pcoetka sezone da uzmu Vitez kamoli da Kup osvoje, tako da nema tu slavlja jer smo dobili jednu a ne drugu ekipu u finalu. Ako ista radije bih derbi za Kup nego ubice.
Ma kakva prodaja,vi se uhvatili price ovog junfera inace klixovog Nostradamusa u najavi i ispade da svi tako mislimo....ljudi nas ubili u svim segmentima igre i tacka.
avetinja wrote:vako ko ima malo mozga zna da je prodana. Najavljujem ispadanje od početka kada smo izvukli Široki, ali kada neko ne konta ne konta.
Za nas koji nemamo mozga, možeš li dati ijedan validan argument za te tvoje tvrdnje...osim što ti se sva prica svodi na "ja najavio davno ispadanje, al raja ne konta"
avetinja wrote:vako ko ima malo mozga zna da je prodana. Najavljujem ispadanje od početka kada smo izvukli Široki, ali kada neko ne konta ne konta.
Za nas koji nemamo mozga, možeš li dati ijedan validan argument za te tvoje tvrdnje...osim što ti se sva prica svodi na "ja najavio davno ispadanje, al raja ne konta"
Da imam, zar misliš da bi o tome govorio otvoreno na forumu? Uostalom, pogledaj utkamicu ponovo, pa reci šta misliš. Već sma ti naveo neke primjere na našoj temi.
Titula je naša. Ne sekiraj se.
Last edited by avetinja on 26/04/2017 22:29, edited 2 times in total.
Da imam, zar misliš da bi o tome govorio otvoreno na forumu? Uostalom, pogledaj utkamicu ponovo, pa reci šta misliš. Već sma ti naveo neke primjere na našoj temi.
Titula je naša. Ne sekiraj se.
Znam da jeste, treća Azirina kašika je nepogriješiva.
To je sva argumentacija, normalno.
Nostradamus,kazem ti ja,hej ba ON je najavio davno,nije bilo ko nego ON,ko ne konta da je ON to davno najavio taj veze nema o fudbalu.