Kako Zeljo veceras igra, pod fenjerima?leet wrote:Sjo orgijanja d manijaksa, a da brinete o platama i struji?
KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
admir_adoo
#1201 Re: KUP BiH
- Butmiran
#1202 Re: KUP BiH
Tješi se.BlueBlood wrote:realnost je da s brkicom nismo porazeni u kupu od 2008. god dok sarajevo nije prezimilo u kupu toliko godina!brad90 wrote: Nisam pokusao da budem smijesan, nekada je realnost mnogo smjesnija od fikcije. Znam ja da tebe ta ista realnost boli, ali to ti je tvoj brkica stvorio. Dusice swatka nasekirana. Sad kad si ti provalio svi ce da te vole. I ganjo i profa vas velecasni. ppk![]()
![]()
![]()
sta vam je vise, klub vam se provlaci kroz iglene usi protiv nizerazrednih klubova a vi ovde izmisljate neke gluposti i pisete...
znamo svi da bi se voljeli biti makar jedan dan u nasoj kozi, ali...
plate redovne, struje imaleet wrote:Sjo orgijanja d manijaksa, a da brinete o platama i struji?
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#1203 Re: KUP BiH
PLATA NEEEEEEEMAAAAAA, AMAW SETA KEHA KOJI JE SVE MHSAVIJI. PUSTI SE TI PHOSLOSTI DJECACE, U SADASNJOSTI SE ZIVI, A SADASNJOST I REALNOST NAM KAZU DA PLATA NEMA, A MORE DA BIDNE I DA HINA NECE NI BITIBlueBlood wrote:realnost je da s brkicom nismo porazeni u kupu od 2008. god dok sarajevo nije prezimilo u kupu toliko godina!brad90 wrote: Nisam pokusao da budem smijesan, nekada je realnost mnogo smjesnija od fikcije. Znam ja da tebe ta ista realnost boli, ali to ti je tvoj brkica stvorio. Dusice swatka nasekirana. Sad kad si ti provalio svi ce da te vole. I ganjo i profa vas velecasni. ppk![]()
![]()
![]()
sta vam je vise, klub vam se provlaci kroz iglene usi protiv nizerazrednih klubova a vi ovde izmisljate neke gluposti i pisete...
znamo svi da bi se voljeli biti makar jedan dan u nasoj kozi, ali...
plate redovne, struje imaleet wrote:Sjo orgijanja d manijaksa, a da brinete o platama i struji?
- BlueBlood
#1204 Re: KUP BiH
e svasta cu procitati od pitara...
igraju u pola2 mi u 5 al su i dalje ubjedjeni kako mi nemamo para za struje
igraju u pola2 mi u 5 al su i dalje ubjedjeni kako mi nemamo para za struje
- omega369
#1205 Re: KUP BiH
A u sto je strumficima frka

-
Labirint
#1206 Re: KUP BiH
A sto je najkrvavije sami sebe citiraju, kao jooooj nosara
a onda
nosara tribaniju jooooojjjjj
Saraj'vo odron.
nosara tribaniju jooooojjjjj
- JoeyTribbiani
#1207 Re: KUP BiH
Neka vam Vitez bude opomena da laganih utakmica NEMA! Šta ste se stisli jebo vas? Mogli ste i ovu izletit lijepo, na vrijeme. 'vako će čovjek možda otić sa klupe, još ste svi po sijedu fasovali dok se nije sve završilo. Haj' sad čekajte izvještaj sa Grbavice, igra šampion.Maharadza wrote: Jes, jes, kako ne pomaže, mi obu bruku protiv viteza ovako organizovali da svima prašinu u uči bacimo i stvorimo 'sliku' kako smo pošteni.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
EdinŠopović
#1208 Re: KUP BiH
Nemojte se smijati navijačima manjeg sarajevskog kluba.
Može se i nama dogoditi da nas Slavija iznenadi večeras.
Može se i nama dogoditi da nas Slavija iznenadi večeras.
- veljaca
-
LSD
#1210 Re: KUP BiH
Bandović odveo tanovce u četvrtfinale kupa - naslova na ss.ba.....kako to zvuci mocno
kad te golman vadi protiv Viteza
al' ne valja se smijati napacenoj sirotinji
al' ne valja se smijati napacenoj sirotinji
- karanana
#1211 Re: KUP BiH
joj jest ovaj sajt pitarski. samo tekst o toj istorijskoj tekmi. nigdje rezultata drugih tekmi.
uz malo srece i da nam zdrijebe podari fcs u cetvrtfinalu stizemo do finala.
uz malo srece i da nam zdrijebe podari fcs u cetvrtfinalu stizemo do finala.
Last edited by karanana on 06/11/2013 15:51, edited 1 time in total.
- BlueBlood
#1212 Re: KUP BiH
...iznervirate se gledajuci svoj klub...

EDIT: Jedna slika tribine povuce i neke sa utakmica PL.
Butmiran wrote:Da je jednom bez nerviranja ispratiti tekmu.
BegA_ wrote:Ne ide ovako Husrefe, ne ide. Kako vrijeme prolazi mi sve gore i gore igramo, umjesto da bude obratno.
Butmiran wrote:Bože dragi Bože...
Svakodobro! wrote:Iskreno nikad mi više nije bilo svejedno, šta će se desiti u ovoj tekmi. A kreten sam koji je vazda uz njih. Kreten evo koji je današnji posao ostavio za sutra d abi ih pratio i nervirao se. Jebi se ba Husrefe i ti i tvoja demagogija. Napusti nas prije nego te počnu ljudi baš pljuvati.
...i onda dodjete na ovu temu da nas fol nesto provocirate... halloooo?!?!?! Gdje smo MI a gdje ste vi hocete li ikad to skontati !? Imate tamo svoju temu pa se svadjajte i unosite nemir... nas popustitetodd_smith wrote:jarane mi sa Vitezom na penale idemo, pa jebem im sve da im jebem i to na Kosevu nisu u stanju zabiti 2 gola fuj
EDIT: Jedna slika tribine povuce i neke sa utakmica PL.
- omega369
#1213 Re: KUP BiH
vala na ovoj vasoj slici ima u vrh glave 30-ak ljudi vise a nije igrana radnim danom u 13:30
ali da se vratimo nasoj danasnjoj emisiji. cestitke sarajevu na prolasku a zahvalio bih se i smriki jer vjerovatno nije ni svjestan da je samo pokrenuo lavinu koja ce pomesti mnoge, racunajuci i vas komsije

-
Dead Man Walking
#1214 Re: KUP BiH
Cestitam komsijama na najvecem uspjehu u zadnjih pola decenije. Nije mala stvar prezimiti u KUP-u, jeste da je tijesno i na penale, al' k'o da je to bitno.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1215 Re: KUP BiH
Ima li neko broj od Tana,pitao bih ga za kladionicu nekoliko parova,da mi kaze ili neka bude posten pa me posavjetuje da Sarajevo izbjegavam u sirokom luku.
Prije 10 dana Sarajevo obrisalo pod sa Vitezom,ovi nisu mogli smisljenje akcije napraviti,o prilikama i golovima da ne govorim i sada odjednom 1:1 na Kosevu
Prije 10 dana Sarajevo obrisalo pod sa Vitezom,ovi nisu mogli smisljenje akcije napraviti,o prilikama i golovima da ne govorim i sada odjednom 1:1 na Kosevu
- hopcup
#1216 Re: KUP BiH
jel se vi to ozbiljno prepucavate oko posjete?
pa na obe utakmice nema 1000 ljudi, de ba, uozbiljite se
pa na obe utakmice nema 1000 ljudi, de ba, uozbiljite se
- Charuga
- Globalni moderator
#1217 Re: KUP BiH
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» brad90
7 dana
Nisi pogodio dvoznak pa onda udario sa trolanjem . I ako nekom sa foruma znas podatke iz privatnog zivota, to nije razlog da ga prozivas javno. Za sada samo hefta ...
Sve slike tribina sam pobrisao jer vi ne znate pricu bazirati samo na ovu temu. Odmah se ubacuju i one slike iz PL.
P.S. Ne znam kako vas nije sramota raspravljati o tribinama a na dvije utakmice max 1.000 ljudi, sa redarima ...
» brad90
7 dana
Nisi pogodio dvoznak pa onda udario sa trolanjem . I ako nekom sa foruma znas podatke iz privatnog zivota, to nije razlog da ga prozivas javno. Za sada samo hefta ...
Sve slike tribina sam pobrisao jer vi ne znate pricu bazirati samo na ovu temu. Odmah se ubacuju i one slike iz PL.
P.S. Ne znam kako vas nije sramota raspravljati o tribinama a na dvije utakmice max 1.000 ljudi, sa redarima ...
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#1218 Re: KUP BiH
Dobro je, ostaje..."Znao sam da će biti teško. Imali smo povoljan rezultat iz prvog susreta i danas 1:0, ali samo jedan pogodak gostiju je sve vratio na početak. Prvo poluvrijeme smo bili solidni, dok je u drugom dijelu bilo mnogo slabije", istakao je Musemić.
"Na kraju je bitno to da smo prošli. Penali su lutrija, no Bandović koji je možda bio sukrivac za gol, bio je junak", dodao je Musemić.
- jeza u ledja
#1219 Re: KUP BiH
Hvala.Dead Man Walking wrote:Cestitam komsijama na najvecem uspjehu u zadnjih pola decenije. Nije mala stvar prezimiti u KUP-u, jeste da je tijesno i na penale, al' k'o da je to bitno.
Nego ko je onda sve prosao dalje?
-
Kontra__
#1220 Re: KUP BiH
Zar nije danas trebala biti neka dvica na Grbavici, neke su se goleme pare na dvicu trpale?!
Izgleda prokockase igraci i djeparac, sad nece imati za pekare.
Dojave d.o.o.
Izgleda prokockase igraci i djeparac, sad nece imati za pekare.
Dojave d.o.o.
-
Kontra__
#1221 Re: KUP BiH
Mijenjao bih danasnji rezultat sa onim ligaskim.wannabe_ultra wrote:frajer vas lozio baaludirao na to da su igraci nastimali da bi namaknuli za pavlaku i 2 hljeba
![]()
ko je normalan mogao ocekivati dvicu na grbavici ako ste ih vec mlatnuli tamo i ako ih mlatite redovno
-
Kontra__
#1223 Re: KUP BiH
Mart neredne godine.limeni wrote:kad ce zrijeb za cetvrtfinale?
- Butmiran
- Charuga
- Globalni moderator
#1225 Re: KUP BiH
Izvlačenje parova ¼ finla Kup-a BiH u fudbalu biće obavljeno u utorak, 4. marta u 12 sati u prostorijama NS/FS BiH. U ovu fazu takmičenja plasirali su se NK „Čelik“ Zenica, FK „Mladost“ Velika Obarska, FK „Olimpic“ Sarajevo, FK „Sarajevo“ Sarajevo, NK „Široki Brijeg“ Široki Brijeg, FK „Velež“ Mostar, HŠK „Zrinjski“ Mostar i FK „Željezničar“ Sarajevo.