Kup BiH-Da li ce se sestogodisnja agonija nastaviti

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baki_sInE

#1 Kup BiH-Da li ce se sestogodisnja agonija nastaviti

Post by Baki_sInE »

Prije pocetka svake nogometne sezone pricaju istu pricu "kup je nas" :lol: ili ti "mi smo prvaci" :lol: ....hmmmmmm ko li je to???? Naravno, to su nase smijesne komsije sa Koseva, saka jada koja vec 6(slovima:SEST) :lol: godina sanja kako ce pobijediti Zelju :lol:...ccccc..... smijesno......Et Bog vam daje priliku da se dokazete u 1/4 finalu kupa BiH, mada cisto sumnjam...Tesko je kada imas kompleks Zelje :P
larado

#2 Re: Kup BiH-Da li ce se sestogodisnja agonija nastaviti

Post by larado »

Baki_sInE wrote:Prije pocetka svake nogometne sezone pricaju istu pricu "kup je nas"
Momak digitron u ruke kad vec ne znas na prste :lol:
Koliko se sjecam mi smo zadnji imali cast reci to "Kup je nas" i to 2002 godine. Od vase zadnje pobjede u Kupu prosle su 4 godine tako da bi mogao promjeniti naslov topika u :" da li ce nas Sarajevo opet iskarati kao zadnji put"
Skoro

Post by Skoro »

Ma nije frajer vrijedan rasprave :(
Baki_sInE

Post by Baki_sInE »

Cccc...Ne znam sta da kazem, ali sa sigurnoscu mogu reci da ZELJO nije klub koji ce se kititi smecem kao sto je Kup BiH za razliku od nasih bijednih komsija sa Koseva :lol:
Skoro

Post by Skoro »

Baki_sInE wrote:Cccc...Ne znam sta da kazem, ali sa sigurnoscu mogu reci da ZELJO nije klub koji ce se kititi smecem kao sto je Kup BiH za razliku od nasih bijednih komsija sa Koseva :lol:
Kup BiH, najmasovnije takmičenje u svakoj državi, je smece?
e svasta, vjerovatno si iz Lukavice ili sa pala ili iz Z.Hercegovine.
Mislim tipicno za profil seljinog navijača :(
Baki_sInE

Post by Baki_sInE »

Dovoljan odgovor na sve vase komentare je "PRITISNI PETICU ZAPOCNI IGRICU" :lol: :lol: :lol: :P
manijak1

Post by manijak1 »

svasta, vjerovatno si iz Lukavice ili sa pala ili iz Z.Hercegovine.
Mislim tipicno za profil seljinog navijača
Mislim da ti nekada prevazilaziš i ispoljavaš sve komplekse nastale učestalim šetnjama od mahale do čaršije i obratno :D :oops: .
Baki_sInE

Post by Baki_sInE »

Ja mislim da se ne vrijedi raspravljati sa navijacima UDBASKO DROTOVSKOG KLUBA koji je nastao od Zeljinih igraca :oops:
Skoro

Post by Skoro »

Ne raspravljam vise sa navijačima koji se diče da pjevaju 'četničke' pjesme
HZSA

Post by HZSA »

Cuj ovog...oj Boze...kaze pritisni peticu i zapocni igricu...koliko godina ti imas?? jesi ti svjestan da si zalutao s temom, ajmo manijaci, malo covjeka uputite na pravi put, nemojte da jedan on vasih (indijanaca) luta bez razloga.
dugi

Post by dugi »

Baki_sInE wrote:Ja mislim da se ne vrijedi raspravljati sa navijacima UDBASKO DROTOVSKOG KLUBA koji je nastao od Zeljinih igraca :oops:
Mislim da ne vrijedi raspravljati sa turskobalijskim mudzahedinima koji su nastali od "nebeskog naroda" :D
Ovo mi zvuci slicno. Tuzno :sad:
Sarajevo nije pobijedilo zelju skoro 6 godina, zeljo nije Sarajevo 3-4 godina i sta sad.
Dok je Osim vodio zelju, bili su malo dominantniji i to su iskoristili. Kasnije je realno skoro svaki derbi ili bio izjednacen igrom ili je Sarajevo imalo inicijativu, bez realizacije nazalost.
Baki sinko kad malo odrastes, onda se pocni javljati na ozbiljne forume kao sto je ovaj, do tada imas themaniac.org i tamo prosipaj ove ofucene fraze i folove.
Brando

Post by Brando »

zeljo nije Sarajevo 3-4 godina i sta sad.

:oops: jesu ovi pitari "upuceni" u stvari... :oops: to je cudo jedno 8)
Post Reply