Kup BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zahvalan
#1351 Re: Kup BiH 2011/12
AJ ZAJKO ZEBa nasao da izbacuje AJ cpcku celjad iz kupa jedne jedine
Aj da malo kamenjamo Jalije AJ
Aj da malo kamenjamo Jalije AJ
- JoeyTribbiani
#1352 Re: Kup BiH 2011/12
I ti i onaj paravan, kako li se već zove...smanjite doživljaj. jebi im mater i zdravo. Nadam se da će ismartv izbacit neki klip sa najzanimljivijem detaljima da to imamo dokumentovano...i da će komitet konačno napravit rez i skontat pravilnik kojim će jasno biti definisano kakva kazna ide za koje sranje, pa nek se puše levati.
-
lutko
#1353 Re: Kup BiH 2011/12
Pogledajte samo faul koji je prethodio drugom golu Borca (za 1:2) prosli vikend u Prijedoru. Poslije ovog ja ne bih imao obraza da se bunim na onaj faul od jucer. "Prekrsaj" mozete vidjeti na 10:32
- ultima_palabra
#1354 Re: Kup BiH 2011/12
Meni samo nije jasno što se vi toliko nervirate
Dođeš tamo ko gospodin, zabiješ gol, odigraš pola sata-sat i lagano u svlačionicu sa bodovima/prolazom
Meni je to sasvim ok.
I kazna je ok što se tiče utakmica, 6 utakmica nije malo. Novčana bi trebala biti jača... nadam se da će se Komitet malo pozabaviti pravilnicima.
A to da ćete ih prevaspitati nekakvim kaznama, to zaboravite... oni misle da je cool što ispadaju kromanjonci kad god su upaljene kamere i igra se malo jača utakmica. Pa ljudi nemaju pjesama o svom klubu, oni dođu tamo da izbace frustracije nad balijama, Turcima itd... to nikakve fudbalske vlasti ne mogu mijenjati. Pređen je dobar put, nekad su komšije gubile utakmice na kojima im je udaren igrač... sad se za takve stvari strogo kažnjava. Moglo bi i strožije naravno, ali ne može fudbal biti toliko ispred države... i ovo što imamo je ok.
I kazna je ok što se tiče utakmica, 6 utakmica nije malo. Novčana bi trebala biti jača... nadam se da će se Komitet malo pozabaviti pravilnicima.
A to da ćete ih prevaspitati nekakvim kaznama, to zaboravite... oni misle da je cool što ispadaju kromanjonci kad god su upaljene kamere i igra se malo jača utakmica. Pa ljudi nemaju pjesama o svom klubu, oni dođu tamo da izbace frustracije nad balijama, Turcima itd... to nikakve fudbalske vlasti ne mogu mijenjati. Pređen je dobar put, nekad su komšije gubile utakmice na kojima im je udaren igrač... sad se za takve stvari strogo kažnjava. Moglo bi i strožije naravno, ali ne može fudbal biti toliko ispred države... i ovo što imamo je ok.
- RED SKY
#1355 Re: Kup BiH 2011/12
Svima,ne samo Lešinarima,svima koji imaju sličnu ideologiju,treba se samo smijati.
To im je najveća kazna.
To im je najveća kazna.
-
sorted
#1356 Re: Kup BiH 2011/12
Da da, vecita vatikansko-mudzahedinska zavera. Ustvari po najnovijem, jalijashka.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Neko je tražio još komentaraIspunjavamo želje
Obavezno pročitati
![]()
9) Da nemamo izdajnike u svojim redovima, kao sto ih imamo, sve ekipe iz RS bi sutra napustile PL, pa nek komiteti za normalizaciju, Osimi i Kliberi objasnjavaju UEFI sta su radili i normalizovali, i zasto se liga raspala.A sad hladne glave...
Antolovic je kriminalan. Kratko i jasno! Presmijesno je da onolika klipa primi onakav gol.
Pogledah na ATV-u momenat kada je napravljen "faul" za slobodnjak iz kog primamo gol i jedina konstatacija je, i to hladne glave, da je glavnog sudiju trebalo izgaziti na mrtvo u tunelu!Na ATV-u se jasno vidio "faul" i zbog takvih "faulova" odsad bi svaki sudija trebao da, prije nego sto kroci na nas stadion, dobije preventivni degenek!Malo mi njega i zao. Glavni je zasluzio da ostane bez glave, on je taj igrac.Samo cu reci
PONOSAN SAM STO SI MOJ BORAC I STO CU ZAUVIJEK BITI TVOJ!
Sve ostalo je suvisno kolege. Sudije nisu smjele veceras izaci iz BL.
Ja sam ponosan na Bozicica (zbog izjave) na klub i nas grad! Nismo im mi Tuzla, Travnik, Zenica.
mi smo banjalucki borac!
Najdraze mi je kad sam izlazio sa stadiona a jedan covjek nekom strancu (ambasadoru) objasnjava da je nemoguc zajednicki zivot banjaluke i sarajeva.
е сад само ви који навијате за жељу, ето вам побједа и уживајте у њој...што се мене тиче одмах треба изаћи из ове лиге и из савеза комплетно...каква европа, није то за нас...дајте да играмо лигу Републике Српске, боли ме брига какав ће бити квалитет фудбала, оће ли на стадиону бити 5000 људи или 300 најоданијих...ово је већ смијешно постало...мислим да вам је већ свима очигледно да се жељо гура да буде први шампион са дуплом круном и да је то тренутно немогуће спријечити док лигу воде осими...опет кажем ако стварно уживате у овој побједи онда уживајте ето вам је, ето вам и дупла круна, удавите се у њој...Alal kurac Arnautovicu. Alal.
Protiv ovakvog sudjenja ne bi mogao ni Brazil iz '70 igrati.nece san na oci,ne mogu nepravde nikako...ne pamtim kad sam bio budan u ova doba,gledam snimak,vracam situacije,analiziram i sa stopostotnom sigurnoscu stojim iza tvrdnje da je midhat arnautovic poslat u banjaluku sa samo jednim zadatkom.....kako zna i umije da se ne dovede prolaz zeljeznicara u pitanje nijedne sekunde!!....ne,nije ovo ni neznanje,ni slobodno sudijsko uvjerenje,ovo je cist bezobrazluk!Ja jos drhtim, ima li iko od novinara da moze postaviti pitanje Amaru, kada osvoji kup hoce li ga biti stid?Ljudi nista se juce nije desilo slucajno ova hajka traje vec duze vrijeme i ovom se mora stati u kraj nekako. Kako neznam. Ako je to ona razbijena glava onog celavog majmuna. onda u redu mada je taj kamen trebao primiti glavni sudija prije nego ovaj pomocni. Ali jebiga po onoj narodnoj nije kom je namijenjeno nego kom je sudjeno.
Pojeli smo govno kada smo prosle godine gurali pricu da se firmira savez po jalijaskim pravilima, nadajuci se da ce stvari krenuti na bolje ali eto na sta je sve izaslo, sada ili cemo morati trpiti ovakve kradje ili cemo poduzeti sve sto se moze da im se stane u kraj, Kliber im samo sluzi za legalizaciju kradje i kriminala, eto ako smo iskreni, ajde da kazemo sta se to pipravilo u zadnjih godinu dana... Ima li nade u bolji fudbal, pogledajte koliko je cudnih rezultata, po kojem obrascu se delegiraju sudije, kako je moguce da nam u okrsajima sa jalijom sudi jalija... Ako je to uspjeh komiteta, onda neka hvala ali sledece godine ce biti jos gore, oni ce namjestati sve i kome ce titula, kome ce kup, ko cr u rvropu, a ko napolje iz lige, a mi treba da svemu tome budemo ukras, e pa jebes to, ja necu da mij Birac u tome ucestvuje pa makar nikad ne vudio Evrope...Ako slagirani bude imao namjeru da preko svojih poltrona odreze neku vecu kaznu, lijepo zaprijetiti razvaljivanjem Komiteta! I dalje ih imamo u saci, samo je pitanje imamo li ljude ili curice. Vidjecemo sta je Darko od ovo dvoje.Tri šampiona, tri navijača velikana, tri puta tri je tri u srpskoj, to je barem jasnoSudije.
Sudiju je trebalo ispleskati na pluvremenau, zasluzio je, ali glavnog sudiju onaj celavi je i bio normalnan, mislim da se iz aviona vidjelo da je sudija tu da odigra glavnu ulogu na utakmici, XY faulova nama nije svirao u zoni suta, Zelji svaki pogled prema igracu. Toliko o njima.![]()
da se jednom srbi hoce sloziti, pa da zajedno svi istupe iz ove usrane lige. pa onda eto strumfovima sve neka kradu. ako zenici, mostaru tuzli i svima ostalima odgovara da ih jalijasi svijesno mazu, pa neka ih mazu. Dosta je meni ovih mahinacija, lopovluka kradje, ovi su zajebali i toleta.
Ja cu samo pitati dokle vise, dodjite picke jalijaske pa nas posteno pobjedite niko nece reci ni a, ali vi i ne znate za bolje nego samo da kradete i otimate stoko sandzaklijska. Jebeni multi-kulti-etnicari.
ali kao sto sam rekao vise sam ljut na nas same nego na njih, imali su priliku da ukradu titulu i kup i ukrali su. Ko nas jebe kad svaki put nasjednemo na njihovu igru. Ko nas jebe kad nas nasankaju ko malu djecu. Sve ono sto su radili u ratu i sada rade na samo malo drugaciji naci. Opet su Srbi losi momci, a oni eto jadni jedva izvukli zivu glavu u Banjaluci. Ko nas jebe kad imamo majmune koji nas buse a mi njih nikako da otjeramo, ma sve to treba govnjivom motkom otjerati.
Nabijem ja sve ovo na kurac.Uvjerljivi pobjednikИ да се не лажемо,да је Барселона данас играла против жеље не би имала шансе,а камо ли ми који смо ионако били десетковани.![]()
Ni jedan Srbin ne smije da seta slobodno sarajevom a ti pricas neke bajke ovde.
-
todd_smith
#1357 Re: Kup BiH 2011/12
Njihovi sigurno ovdje vrebaju, prenose pa se i oni tamo nama smiju kao mi njima ovdje...jebe lud zbunjenog

-
cindrlimindrli
#1358 Re: Kup BiH 2011/12
Eto, spletom nesretnih okolnosti bio sam u prilici da pogledam ovu utakmicu. Boze sacuvaj i sakloni, sto igre
na terenu sto onih neandertalaca na tribinama. Jedino vrijedno pomena je ona majstorija Zebe, uopste mi nije
jasno zasto se ne poziva u reprezentaciju. 90% nase reprezentacije moze samo sanjati da zabije onakav gol, ustvari
toliko ih je koji uopste ne znaju onako sutnuti loptu.
na terenu sto onih neandertalaca na tribinama. Jedino vrijedno pomena je ona majstorija Zebe, uopste mi nije
jasno zasto se ne poziva u reprezentaciju. 90% nase reprezentacije moze samo sanjati da zabije onakav gol, ustvari
-
mistek
#1359 Re: Kup BiH 2011/12
Kad si ti zadnji put gledao reprezentaciju paša?cindrlimindrli wrote:Eto, spletom nesretnih okolnosti bio sam u prilici da pogledam ovu utakmicu. Boze sacuvaj i sakloni, sto igre
Mislim, nije da potcjenjujem Zebu, vrhunski igrač za naše lige i za onakve Željine taktike, ali kakva crna reprezentacija. Pogotovo kao vezni igrač.
-
cindrlimindrli
#1360 Re: Kup BiH 2011/12
Kad sam gledao? Pa ne sjecam se kad sam jednu propustio, i iz onog sto se moglo vidjeti Zeba je boljimistek wrote:Kad si ti zadnji put gledao reprezentaciju paša?
Mislim, nije da potcjenjujem Zebu, vrhunski igrač za naše lige i za onakve Željine taktike, ali kakva crna reprezentacija. Pogotovo kao vezni igrač
od Misimovica i Medunjanina.
-
todd_smith
- Manic Psycho
#1362 Re: Kup BiH 2011/12
U prostorijama N/FS BiH u utorak će se održati žrijeb koji će riješiti dileme o domaćinstvu u finalu Kupa Bosne i Hercegovine. Kuglice će u bubnju biti od 11 sati
- ultima_palabra
#1363 Re: Kup BiH 2011/12
Ne znam što ovo ne urade zajedno sa izvlačenjem parova polufinala... bezveze stvaraju troškove.Manic Psycho wrote:U prostorijama N/FS BiH u utorak će se održati žrijeb koji će riješiti dileme o domaćinstvu u finalu Kupa Bosne i Hercegovine. Kuglice će u bubnju biti od 11 sati
Nekako je prirodno željeti drugu kod kuće, ali kao da lakše igramo kad je revanš u gostima.
- Manic Psycho
#1364 Re: Kup BiH 2011/12
kakve troskove, za dva nova kinder jaja.
i ja bih volio prvu u gostima i onda kuci da proslavimo ako osvojimo
- veljaca
#1365 Re: Kup BiH 2011/12
Nije lose ni docekati pobjednika Kup-a kada se vrate na Grbavicu .....Manic Psycho wrote:kakve troskove, za dva nova kinder jaja.![]()
- _Reds_
#1366 Re: Kup BiH 2011/12
Ne brini se nego svaki put uzme dnevnicu.Manic Psycho wrote:kakve troskove, za dva nova kinder jaja.![]()
Mislim da se treba zrijed izvrsiti od cetvrtfinala pa sve do kraja, kao što je u Ligi prvaka.
- Charuga
- Globalni moderator
#1367 Re: Kup BiH 2011/12
Prva utakmica između finalista ovogodišnjeg najmasnovnijeg nogometnog takmičenja u BiH, između Željezničara i Širokog Brijega, odigrat će se na stadionu Grbavica 25. aprila. Uzvratni susret na Pecari zakazan je za 16. maja. Klubovi će se naknadno dogovoriti o terminu odigravanja utakmica.
- veljaca
#1368 Re: Kup BiH 2011/12
Kao sto ranije napisah ....veljaca wrote:Nije lose ni docekati pobjednika Kup-a kada se vrate na Grbavicu .....Manic Psycho wrote:kakve troskove, za dva nova kinder jaja.![]()
- ellaxaz
#1369 Re: Kup BiH 2011/12
Jelić:
"ovo mi je prva vijest da će Bjelica suditi prvu utakmicu na Grbavici. Ja mislim da finale Kupa, jednu od najbitnije utakmice u sezonu, trebaju suditi najbolji suci, po mogućnosti međunarodni"
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jelic-za ... bova/78972
"ovo mi je prva vijest da će Bjelica suditi prvu utakmicu na Grbavici. Ja mislim da finale Kupa, jednu od najbitnije utakmice u sezonu, trebaju suditi najbolji suci, po mogućnosti međunarodni"
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jelic-za ... bova/78972
- ellaxaz
#1370 Re: Kup BiH 2011/12
UEFA odlučila:
Od naredne sezone finalist Kupa ne ide u Evropsku ligu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/od-nared ... ligu/78987
Od naredne sezone finalist Kupa ne ide u Evropsku ligu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/od-nared ... ligu/78987
- ellaxaz
- _Reds_
#1372 Re: Kup BiH 2011/12
Koliko ovo ima gledaoca ??
3-4k ??
Ovaj Zeljeznicar je toliko sretan ove sezone, kao da su svaki dan kod sedam brace.
3-4k ??
Ovaj Zeljeznicar je toliko sretan ove sezone, kao da su svaki dan kod sedam brace.
-
cindrlimindrli
#1373 Re: Kup BiH 2011/12
Da ne povjerujes na sta nam lice klubovi...nista ni sa cim, utakmica k`o kad se raja zeza ispred zgrade.
- banovan
#1374 Re: Kup BiH 2011/12
Ma ne znam ko te tjera da gledas utakmice.Evo ti za 5 minuta pocinje LP,pa gledaj i sanjaj da su to tvoji klubovi.Nasi klubovi,kakvi god da su,nasi su,tebi ako se ne svidja uvijek mozes gledati ligu petice,i sanjati da ces posjetiti utakmicu.Zapravo mozda i uspijes otici jednom ili dva puta na takvu tekmu,a ja pogledam svake sezone bar 25-30 utakmica sa stadiona.A ti i dalje nazivaj Real,Milan,Barcelona i ostale "tvojim"
-
Dead Man Walking
#1375 Re: Kup BiH 2011/12
Kako se uvijek nadju navijaci klubova koji su davno izletili iz svih ozbiljnih i neozbiljnih kalkulacija za trofej (ako su uopste i bili dio istih) da vaze kako nam je fudbal za neku stvar i kao ibrete se kako je to moguce?
Obicno isti oni koji potpiruju sve moguce i nemoguce teorije zavjere. Dajte ljudi, ohanite malo, znam da je tesko trpiti tlacenje, al nemojte tih ofirnih komentara, ispadate smijesni. Uostalom, tu je i CL, pa uzivajte. Ne znam samo sto gledate taj nas jad od fudbala ako ne navijate ni za jedne ni za druge, neki mazohizam, sta li?