Kup BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vinnie_jones
#1228 Re: Kup BiH 2011/12
@EdoI
Svaka čast
Možda još navesti kako je nžs parola imala promociju upravo na "gradskom" stadionu prije deset godina i možda još "zalijepiti" youtube linkove od današnjeg prekida.
Svaka čast
Možda još navesti kako je nžs parola imala promociju upravo na "gradskom" stadionu prije deset godina i možda još "zalijepiti" youtube linkove od današnjeg prekida.
-
Eborg
#1229 Re: Kup BiH 2011/12
Ona slika sa kamenjem je baš... 
- and
#1230 Re: Kup BiH 2011/12
nisam gledao utakmicu do par minuta prije prekida,pa ne znam šta se sve dešavalo,ali čestitke glavnom sudiji za odlučnost kod incidenta.nismo gledali pola sata natezanja da stoka izađe.rekao im je 5 minuta imaju da isprazne tribinu i nakon 5 minuta utakmicu prekinuo 
- vinnie_jones
#1231 Re: Kup BiH 2011/12
Od sada, sudijama pred gradom treba napraviti "odbor za docek".

-
LSD
#1232 Re: Kup BiH 2011/12
Cvrčak...e svaka ti cast na ovim citatima mitomana
popravi mi i dan i noc
Jao likova i njihove tihe patnje
Šta kaže ona jedan troprstaš : "Sve je to stoka namjerno uradila kako bi nas isprovocirali da uradimo ovo sto smo uradili."
A Djuro ce ti oprostiti što te je tukao
Jao likova i njihove tihe patnje
Šta kaže ona jedan troprstaš : "Sve je to stoka namjerno uradila kako bi nas isprovocirali da uradimo ovo sto smo uradili."
A Djuro ce ti oprostiti što te je tukao
Last edited by LSD on 04/04/2012 22:43, edited 2 times in total.
- Acheron
#1233 Re: Kup BiH 2011/12
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kad već citiramo sa onog bolesnog foruma, da vidimo čija majka crnu vunu predeKome nije mrsko neka pročita, ima par zanimljivih komentara
![]()
Pu jebem ti i fudbal i sudjenje i drzavu ovakvu i nasu upravu koji cute kao pitchke poslije Sirokog Brijega!Ovo je strasno. Dokle ljudi vise da nas kradu? Da li vrijedi igrati ligu sa ovakvim lopovima? Sta uciniti?
Jos u tunelu poslije meca je izbila neka frka,zasto ne znam,ali sam vidio policajce kako trce unutra da smire situaciju. Poslije ovog se postavlja milijardu pitanja kako,sta i zasto...pun sam negativne energije nakon ovog i nista vise necu da pisem dok se ne smirim !Moze pisati ko sta hoce, al' samo mi zao sto i glavni sudija ne popi jedan u po glave majku mu.И да о суђењу у медијима сутра неће бити ни једног јединог слова,а о инциденту и разбијеној глави ће се колумне писати и то од стране истих оних који нису видјели даље од 4 основне!Lopovi u crnom, vandali/idioti medju Lesinarima. Igra ocajna, sastale se 2 seoske ekipe sa 2 pismena igraca, Krunom i Zebom. To je onako ukratko.pa nego sta nego mu treba skandirati.
jebog ga komitet u po usta i onaj babo osim. dvije utakmice nam kradu na nasem stadionu, a niko nista. pa nismo mi svi ovce ovdePropustio si, i to dosta toga. 154 faula nasih napadaca u skok igri, poslije centarsuta ili kornera. Slobodnjak iz kojeg je pao gol, u najmanju ruku je diskutabilan. Ima toga jos mnogo, ali sad sam previse ubijen u pojam.nisam ni rekao da je to uredu tu se slazem, lome nas stadion.
samo iskreno krivo mi je ako se vec utakmice prekinula, sto nisu uletili na teren pa da gledam onog smrada u crnom kako lomi noge da naguli, mamu mu jebem lopovsku. tacno dok neko ne najebe dobro ovde nece biti normalnog sudjenja protiv jalija.Sad vidim da je celavom lopovu pukla tikva, a to vjerovatno znaci da do ljeta nema utakmica...Od sada, sudijama pred gradom treba napraviti "odbor za docek".po ko zna koji put nasjeli smo na provokaciju jalije carsijske, nikako da se naucimoBorac-Zeljeznicar,opet imamo inicijativu,idemo po taj jedan gol,koji nam donosi nadu,sudija svira nepostojeci faul na rubu sesnaesterca,Zeljeznicar povede,i svi snovi se sruse!Tri šampiona, tri navijača velikana koji su dobili nagradu za objektivnostkad vec spomenu prekid ja bi jos u prvom poluvremenu povukao ekipu![]()
cijelo vrijeme razmisljam nesto smisljeno reci o ovome, a svaki put se svede na
JEBO IM JA MATER SVIMA I NAMJESTENOJ LIGI I OSIMIMA I JALIJAMA, JEBO JA I NAS SVE JER SMO OVCE KOJI SVAKI PUT NAGUZE A MI NIKAKO DA NAUCIMOPobjednikStvarno je jadno ovo vise. Dokad ce nas vise krasti ova mafija balijska, sta vrijedi sto je onaj majmun burekovic suspendovan 4 utakmice kad od bodova nema nista. Sta vrijedi sto ce suspendovati i ovog bihackog majmuna. Ako se ovako nastavi bojim se da ce pasti mrtva glava a onda ce biti kasno. Gdje je granica njihovog bezobrazluka i lopovluka, ima li toga kod njih. Cijeli stadion skandira lopovi lopovi a on krade i dalje lagano.![]()
Ne treba nista pisati. Sve je vidjeno. Ako sam do sad i imao (ako) i zrno tolerancije prema drugima, od danas je nemam. Sta je sve stoka u stanju da uradi da bi nama napakostila, da bi nas provocirala i omalovazavala?! Nevjerovatno. Inace svaka prica o igri, taktici, zalaganju pada u vodu jer nasoj ekipi prosto nije dozvoljeno da igra. Sve je to stoka namjerno uradila kako bi nas isprovocirali da uradimo ovo sto smo uradili. Medijska hajka ce nakon ovoga biti nastavljena u pravcu 'opet Srbi prave sranja' i tako u nedogled. Neka, i treba da pravimo sranja ali da ne dozvolimo krvnicima da nas ponizavaju na ovakav nacin.
Naredni korak koji trebamo uraditi je traziti od naseg sportskog direktora, ukoliko on to sam ne ucini, da podnese neopozivu ostavku na funkciju u savezu sa jasnim obrazlozenjem zbog cega je podnosi.
I ako se neko ne slaze sa ovim mojim stavom, postujem, ali nemojte mi u odgovorima kenjati o nekakvom necivilizovanim ponasanju i slicnim glupostima. Jasno je sa kakvom je idejom jalija dosla u Banjaluku danas, i zeljeznicar kao klub a i stoka iz komiteta koja je i poslala ovog sudiju.

Kolektivo ludilo. Neizljecivi su.
- mrtva kokoš
#1234 Re: Kup BiH 2011/12
ma razumijem, samo sam slab sa gramatikom zato sam rekao da neko drugi prevede na engl. ali i ovo tvoje jeEdoI wrote:Šime, je l' razumiješ ili da ti prevedem ovo na naš jezik? Uglavnom prati ono što si ti pisao. Eto, samo na koga potpisati ovo?Today (4th of April 2012), was supposed to be a big day for football fans in Bosnia and Herzegovina. However, once again the story from the previous encounter of FK Borac and FK Željezničar repeated. Just like the last time, we could hear nationalist shouts from the stands of FK Borac's stadium's stands, including 'Nož, žica, Srebrenica' (literally - 'Knife, wire, Srebrenica'), and others. Beside that, hooligans representing themselves as fans of FK Borac threw rocks at the referee, forcing the match to be abandoned. The referee was hit in his head, and I'm sending you the picture in the attachment of this e-mail. Unfortunately for the real football fans in our country, this is not the first time that such incidents are happening, and definitely won't be the last unless something radically changes. We feel obliged to ask you to do your best to help football in Bosnia and Herzegovina, and to adequately punish FK Borac and any other club responsible for further similar incidents.
Last time when something similar happened, FK Borac's fans were again in the major role, and we were very lucky that there were no lives lost. The punishment for the club was symbolic, and we can be certain the same will happen this time as well. The decisions by our Football Association are heavily affected by politics. You are probably somewhat informed about the situation in our country, and any harsh punishment would have bad adverse consequences towards the football in the country.
We're writing this e-mail because with hope that you can help us by taking some measures against FK Borac and any other club responsible for similar events in the future.
treba postaviti linkove za slike, ako treba i koji tjub klip ...
i kako ide mail od uefe ili kome vec ovo saljemo ?!
-
Baudelaire
#1235 Re: Kup BiH 2011/12
Pendrekom bi' ja ovo liječio. Vjerovatno bi bio, zapravo sigurno bi bio efikasniji od ispraznog mantranja da svakome treba dati priliku da se promijeni, ili da oni nisu imali priliku da upoznaju drugu stranu priče.
- Ajatolah_
#1236 Re: Kup BiH 2011/12
Kako uopće kontaktirati UEFA-u? Na njihovom siteu nema maila, jedino se mogu kontaktirati preko ovog feedback, ali to se tiče sadržaja stranice i kupovine karata.
- vinnie_jones
#1237 Re: Kup BiH 2011/12
Može li ova...
- Ajatolah_
#1238 Re: Kup BiH 2011/12
Gdje si je našao? Ja na contact us vidim samo nekakve brojeve telefona i fizičke adrese.
Pa valjda može. Vidjet ću ima li na YouTube ima li išta slikovito, pa pošaljem večeras ili sutra.
Pa valjda može. Vidjet ću ima li na YouTube ima li išta slikovito, pa pošaljem večeras ili sutra.
- Bosanski_kralj
#1239 Re: Kup BiH 2011/12
Već viđeno. I one scene na tribinama i ova priča o tom događaju. Na kraju ništa se neće rješiti jer nema dobre volje onih koji su nadležni za sprječavanje ovakvih pojava.
- vinnie_jones
#1240 Re: Kup BiH 2011/12
VelikanEdoI wrote:Gdje si je našao? Ja na contact us vidim samo nekakve brojeve telefona i fizičke adrese.
ovo im je 100% mail za kontakt.
http://www.thefa.com/TheFA/WhoWeAre/Con ... AUEFA.aspxDisciplinary issues arising from matches played under the auspices of either UEFA or FIFA should be directed to the appropriate body.
Trebalo bi i Šipovca spomenuti, kako neće da osigura bezbjednosne uslove za odigravanje utakmica i kako za sve "propuste" prebacuje odgovornost na sudije.
- Acheron
#1241 Re: Kup BiH 2011/12
U tom gradu je, u 21. vijeku, navodno u Evropi, kamenovan covjek na smrt. Mislim da se zvao Murat Badic.
Njihova najveca kazna je nasa dominacija.
- splend
#1242 Re: Kup BiH 2011/12
haj sad malo iz neutralnog ugla
zeljo je bolji, to se vidjelo. borac ne bi dao gol, da se igralo 3 dana. sudija je po ''nasim'' parametrima bio slab. sve ono sto borcu nije svirao, svirao bi zelji na grbavici. al' doslo je vrijeme da se zeljo ne smije zakidati k'o ostali klubovi. faul kod gola je bio, to vala nije pogrijesio.
zbog skadndiranja, i ostalog seljakluka, nadam se da ce dobiti do sada najvece kazne u BH fudbalu.
zeljo je bolji, to se vidjelo. borac ne bi dao gol, da se igralo 3 dana. sudija je po ''nasim'' parametrima bio slab. sve ono sto borcu nije svirao, svirao bi zelji na grbavici. al' doslo je vrijeme da se zeljo ne smije zakidati k'o ostali klubovi. faul kod gola je bio, to vala nije pogrijesio.
zbog skadndiranja, i ostalog seljakluka, nadam se da ce dobiti do sada najvece kazne u BH fudbalu.
- Ajatolah_
#1243 Re: Kup BiH 2011/12
Pu majku mu, samo što kliknuh send vidim taj klip, a ja im poslao mail u kojem je bio video prošlogodišnjeg incidenta + slika sa današnjeg.
- paravan
#1244 Re: Kup BiH 2011/12
nema fajde ako jedan posalje mail to bi otislo u smecevinnie_jones wrote:Može li ova...
trebamo ih svi bombardovati istim mailom!
- Ajatolah_
#1245 Re: Kup BiH 2011/12
Čekaj da vidimo hoće li odgovoriti na ovo moje.
- cyprus
#1246 Re: Kup BiH 2011/12
Ejs, pa ko će onda igrat ligu 10todd_smith wrote:Jedino rjesenje je da se ovi klubovi izbace iz "nase" lige, kada je ocigledno da ni oni, niti njihovi navijaci ne zele da budu u PL BiH, niti da igraju protiv ostalih ekipa iz iste lige
![]()
![]()
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#1247 Re: Kup BiH 2011/12
Nekome kome su cudni ovakvi tekstovi onda se treba zapitati da li je prespavo sve ove godine i godine?!
Ljudi dragi, pa kako dosad niste shvatili, ko je bio spreman na ocevid CIJELOG SVIJETA; nije to samo dakle prenos utakmice koji gleda nekoliko hiljada ljudi vec milionske su cifre u pitanju, da kaze da mi jos sami sebe granatiramo, da mi sranja pravimo i slicno, onda me od takvog nista vise, ali bas nista vise ne moze iznenaditi!
To je vise nacija pataloskih lazova i hronicnog idiotizma! Njima lijeka jednostavno nema!
Pa zalili su se i na sudjenje u Sarajevu kada je ZA ZELJU dodijeljen crveni karton!

Ljudi dragi, pa kako dosad niste shvatili, ko je bio spreman na ocevid CIJELOG SVIJETA; nije to samo dakle prenos utakmice koji gleda nekoliko hiljada ljudi vec milionske su cifre u pitanju, da kaze da mi jos sami sebe granatiramo, da mi sranja pravimo i slicno, onda me od takvog nista vise, ali bas nista vise ne moze iznenaditi!
To je vise nacija pataloskih lazova i hronicnog idiotizma! Njima lijeka jednostavno nema!
Pa zalili su se i na sudjenje u Sarajevu kada je ZA ZELJU dodijeljen crveni karton!
-
Dead Man Walking
#1248 Re: Kup BiH 2011/12
Fakat ne kontam ovo u vezi sudjenja, mozda sam previse pristrasan, ne znam. Ima li neko neutralan da prokomentarise sudjenje? I iz bliskog komsiluka cujem kako je Zeljo zasticen ko polarni medvjedi i da nas uz ovakvo sudjenje ne moze niko izbaciti. Kakvo sudjenje? 
-
FrankSlade
#1249 Re: Kup BiH 2011/12
Acheron wrote:U tom gradu je, u 21. vijeku, navodno u Evropi, kamenovan covjek na smrt. Mislim da se zvao Murat Badic.
- vinnie_jones
#1250 Re: Kup BiH 2011/12
Poslaću ti moj mail na pp pa šibni i meni da ga i ja proslijedim.EdoI wrote:Čekaj da vidimo hoće li odgovoriti na ovo moje.