Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
beton koncert, fakat ...
nisam odavno na boljej svirci bio ... zika super, ozvučenje dere, jedine kockaste glave su bile iz obezbjeđenja ... elem, 5+
da hoće ponovit nekad uskoro ..
U subotu tačno mjesec dana nakon koncerta Damira Avdića dođoše u Ljubljanu i Kultur Shock. Fenomenalno! Tako dobro je bilo, da bih sutra ponovo iš'o! HC - Sevdah, to je to....
Fakat su prejaki. Ja evo vrtim posljednji album, a skidam ove stare.
P.S. Čuj on haver sa Chrisom Novoselicem?! Još skupa svirali sevdah?!
Sad mi ona Đonijeva priča da je Kurt Kobain bio pod uticajem 'Azre' skroz drugačije zvuči.
i nikakvo ga prepakiranje ne moze promijeniti od tog NISHTA
zapamtite to vi koji virite iz dzepova solitera
posaljite NISHTICI ovaj "aber", ha ha ha
e nek si se ti nasao prozvanim i pozvanim da NESHTO seres iz ugodne sigurnosti forumaske anonimnosti...
popenji se na scenu i pokazi da si neko i NESHTO.
do tada - poklopi se i uzivaj...
kad bi ja znao postaviti cover od "We came to take your jobs away"
onda bi ovaj post imao vise smisla
ali mozda mi neko pomogne oko konteksta:
Zanimljivosti
01.03.2007 14:39
Ribanjem zahodske ¹koljke do ¾ivotne sreæe
Èistoæa je u Japanu odavno smatrana jamstvom ¾ivotne sreæe, a razni vraèevi, vidovnjaci i astrolozi sada Japancima savjetuju da za potpun uspjeh u ¾ivotu krenu s ribanjem jedne od najmanjih prostorija u stanu.
Oni tvrde da temeljito èi¹æenje wc-a privlaèi sreæu, a svima kojima je sreæa potrebna poruèuju da nije dovoljno samo obrisati, potrebno je i polirati tj. potpuno se posvetiti èistoæi i èi¹æenju. Sreæa neæe doæi ukoliko ste mrzovoljno ¹to znaèi da, dok èistite wc ¹koljku ili kadu, morate biti izuzetno dobre volje.
Skupina ovih neobiènih savjeta objavljena je u knjizi inspiriranoj budistièkim uèenjima i tradicionalnim kineskim uvjerenjem da je ljudska sreæa uvjetovana ¾ivotnom okolinom. Knjiga na ovitku sadr¾i i svjedoèanstva ljudi koji su zbog studioznog ribanja wc-a postali sretni, obogatili se, na¹li ljubav svog ¾ivota i sl.