Kupus, s neugodnim mirisom na 50 m.bez_ideje wrote:Nije valjda kupus![]()
![]()
![]()
![]()
Inace,nisam iznenadjena .....i ja sam tu u blizini,svojoj zgradi ,kad pane mrak,prilazim ko specijalac ,da ne bi fasovala teglu ajvara u glavu ili nesta slicno![]()
![]()
VenomousV wrote:a sto cuko?

VenomousV wrote:haj ti meni konkretno reci sto tebi smeta ta kucica i pas?
Pa napisao sam ti u postu iznad.VenomousV wrote:haj ti meni konkretno reci sto tebi smeta ta kucica i pas?
E jebo majku, svasta ovdje mozes vidjeti ! pa zasto ce me cuditi ako sutra jedan ovakav postavi kucicu u Titovoj i zaveze psa da mu zgradu cuva ..VenomousV wrote:haj ti meni konkretno reci sto tebi smeta ta kucica i pas?
poznanik wrote:.... utvrđena pravila ponašanja u ljudskoj zajednici? ....
khm, toliko o tvom poznavanju normi. domace zivotinje (kokosi, koze, konji, krave itd ili da ti napisem sve domace zivotinje, da ti bude lakse?) je zabranjeno drzati u gradskoj zoni.poznanik wrote:@VenomousV, jesi li ikad gdje čuo ili pročitao da postoje utvrđena pravila ponašanja u ljudskoj zajednici?
Ili si htio iznijeti svoj stav da nam ne bi trebalo da smeta ako bi ti sutra pred zgradom privezao jednog konja, puštao ga u park da pase, i jahao umjesto tramvaja. Ili - možda jednoj kozi na balkonu napravio kućicu, hranio je, muzao mlijeko?
Daj fotose.MAN-lion's coach wrote:Kultura življenja je i bacanje kese od 70l smeća kroz PROZOR!
Znam da nije uredu, ali ovo mi je strasno smijesno.poznanik wrote:![]()
poznanik wrote:VenomousV wrote:a sto cuko?
Nije cuko, već kućica na javnom prostoru, prehrana psa otpacima iz domaćinstava, stvaranje životinjskog prostora izvan kontrole nadležnih i stručnih organa, opasnost od pojave zaraznih ili sličnih bolesti, itd.
Bez obzira na nečiju ljubav i pažnju prema psima, ipak postoje pravila i procedure šta i kako sa psima lutalicama. Ovo s kućicom u parku nije rješenje.
Evo i slična situacija, u parku kod Centra za mlade na Grbavici II, ovdje ima čak 6-8 pasa:
![]()
Gdje piše?VenomousV wrote:khm, toliko o tvom poznavanju normi. domace zivotinje (kokosi, koze, konji, krave itd ili da ti napisem sve domace zivotinje, da ti bude lakse?) je zabranjeno drzati u gradskoj zoni.poznanik wrote:@VenomousV, jesi li ikad gdje čuo ili pročitao da postoje utvrđena pravila ponašanja u ljudskoj zajednici?
Ili si htio iznijeti svoj stav da nam ne bi trebalo da smeta ako bi ti sutra pred zgradom privezao jednog konja, puštao ga u park da pase, i jahao umjesto tramvaja. Ili - možda jednoj kozi na balkonu napravio kućicu, hranio je, muzao mlijeko?