Cao svima!
Razmisljam da upisem ovaj smjer na Pedagoskom fakultetu. Da li neko od formasa slucajno studira KZ i TO? Nije mi jasno kako je moguce da sada fakultet traje 4 godine (zu mogucnost i Master studija) a prije je trajao 2?! Kako vam se sve u svemu cini faks i da li postoji ikakva mogucnost da se zaposli poslije? Gdje se sv emoze raditi osim u skoli?
Kultura zivljenja i tehnicki odgoj
- Individualism18
#2 Re: Kultura zivljenja i tehnicki odgoj
Ne studiram to, ali ako imaš bilo kakvih drugih afiniteta upiši nešto drugo. Ja stvarno ne znam gdje se drugo osim u školi možeš zaposliti, a valjda i sama znaš kako stoji situacija sa zapošljavanjem po školama. Ne vidim nikakvu perspektivu s tim zanimanjem. Valjda će ti se javiti neko ko je bolje upoznat s ovim fakultetom i zanimanjem, a moj ti je savjet da do tada pokušaš razmisliti i o drugim opcijama.
- Sijalica koja gori
#3 Re: Kultura zivljenja i tehnicki odgoj
Prema novom devetogodišnjem školovanju, kulturu življenja su morali polagati učitelji i učiteljice jer to oni sada predaju u 5. razredu devetogodišnje škole, jedino tehnički odgoj ti predaje drugi nastavnik. Mislim da je bolje da razmisliš o tom odabiru jer je prosvjeta prepuna tih kadrova, samo se traži matematika, fizika i hemija a i geografija.
Ne želim da diskriminiram tvoj odabir ali razmisli da li ti se isplati.
Ne želim da diskriminiram tvoj odabir ali razmisli da li ti se isplati.