Kultni filmovi?
Moderator: _BataZiv_0809
- dark side of the moon
#1 Kultni filmovi?
Veoma jednostavno! Koji su to za vas kultni fimovi, ono sto mozete gladati ponovo i ponovo i ponovo......?
Za mene su to:
Reservoir Dogs
Chinatown
As Good As It Gets
The Shining
Fight Club
Lock Stock & Two Smoking Barrles
Pulp Fiction
From Dusk Till Dawn
One Flew Over the Cuckoo's Nest
Schindler's List
Goodfellas
Ronin..............ima ih jos al dosta od mene za sada!
Za mene su to:
Reservoir Dogs
Chinatown
As Good As It Gets
The Shining
Fight Club
Lock Stock & Two Smoking Barrles
Pulp Fiction
From Dusk Till Dawn
One Flew Over the Cuckoo's Nest
Schindler's List
Goodfellas
Ronin..............ima ih jos al dosta od mene za sada!
-
Hierarchia
1. Hukkle (Gyorgy Palfi)
2. Dancer in the dark (Lars von Trier)
3. Memento (Christopher Nollan)
4. Lost Highway (David Lynch)
5. Repulsion (Roman Polanski)
2. Dancer in the dark (Lars von Trier)
3. Memento (Christopher Nollan)
4. Lost Highway (David Lynch)
5. Repulsion (Roman Polanski)
- Jimmy_The_Saint
Things To Do in Denver When You're Dead 
-
mamica papucarka
Ko to tamo peva
sve rijeci znam napamet
sve rijeci znam napamet
- taxi_driver
hehehehehehehhekomi wrote:Taxi driver
- Jimmy_The_Saint
Ako se riječ "kult" uzme bukvalno, preostaje nam Pod zastavom Muhammeda, i par onih božićnih prigodnih 
A Ronin možda još i nije kult, ali je rimejk dosta kultnog filma "Samuraj" Claudea Chabrola sa Alainom Delonom.
"Nitko nije usamljeniji od samuraja, osim možda tigra u džungli."
A Ronin možda još i nije kult, ali je rimejk dosta kultnog filma "Samuraj" Claudea Chabrola sa Alainom Delonom.
-
water
jel'to ti imas nesto protiv "PZM"?Jimmy_The_Saint wrote:Ako se riječ "kult" uzme bukvalno, preostaje nam Pod zastavom Muhammeda, i par onih božićnih prigodnih
- Jimmy_The_Saint
Ma joook, bre, čoveče, meni je to vaše muslimanstvo kul!
Naravno da nemam - Anthony Quinn je lafčina
Mada, možda je i tu vrijeme za rimejk: recimo da ona braća Wachovski malo obrade život pejgamberov... Ili John Woo... Mo'š misliti, ono, sablja iz rukava, hodanje po zidovima, sitno sjecani mušrici, ukazuje se Ebu Leheb sav u crnom a u pozadini onaj techno iz Mortal Combata...
Naravno da nemam - Anthony Quinn je lafčina
Mada, možda je i tu vrijeme za rimejk: recimo da ona braća Wachovski malo obrade život pejgamberov... Ili John Woo... Mo'š misliti, ono, sablja iz rukava, hodanje po zidovima, sitno sjecani mušrici, ukazuje se Ebu Leheb sav u crnom a u pozadini onaj techno iz Mortal Combata...
-
Nancy Drew
Svi gore nabrojani filmovi su izvrsni pa možda i kultni (nekome) ali da ih ponovo gledam? Ne, hvala...
Nakon rata bježim od svake tegobe pa i one filmske, pa i u najmanjim količinama.
Možda to dođe s godinama pa ti crnjaci više nisu interesantni a možda sam i sita negative...filmske i svake druge.
Gledala sam, recimo, The Straight Story i Beautiful klix ko zna koliko puta i mogla bi ih gledati opet i ponovo,
samo da nije teret...
Nakon rata bježim od svake tegobe pa i one filmske, pa i u najmanjim količinama.
Možda to dođe s godinama pa ti crnjaci više nisu interesantni a možda sam i sita negative...filmske i svake druge.
Gledala sam, recimo, The Straight Story i Beautiful klix ko zna koliko puta i mogla bi ih gledati opet i ponovo,
samo da nije teret...
- Jimmy_The_Saint
Što, bolan?
Pa nisam rek'o da će se pejgamber ukazat'... A s modernim tehnikama režije može se snimiti dosta dinamično, a da se i ne vidi... Estakfirullah
Pa nisam rek'o da će se pejgamber ukazat'... A s modernim tehnikama režije može se snimiti dosta dinamično, a da se i ne vidi... Estakfirullah
- taxi_driver
Nancy Drew wrote:Svi gore nabrojani filmovi su izvrsni pa možda i kultni (nekome) ali da ih ponovo gledam? Ne, hvala...
samo da nije teret...
Beautiful klix sam i sam pogledao nekoliko puta tako da ga mogu svrstati u kult film .i zoolander
-
Nancy Drew
e to je kultni filmtaxi_driver wrote:Nancy Drew wrote:Svi gore nabrojani filmovi su izvrsni pa možda i kultni (nekome) ali da ih ponovo gledam? Ne, hvala...
samo da nije teret...
Beautiful klix sam i sam pogledao nekoliko puta tako da ga mogu svrstati u kult film .i zoolander
al' kad smo već kod Ben Stillera mislim da su Mistery Men neprevaziđeni,
e njega bi mogla sad pogledat'
-
Nancy Drew
Može
al' može i Blade Runner
i Forest Gump
i Leon
i Fried Green Tomatoes
i Clay Pigeons
i još puno njih...
al' može i Blade Runner
i Forest Gump
i Leon
i Fried Green Tomatoes
i Clay Pigeons
i još puno njih...
-
BugsBunny
Jimmy_The_Saint wrote:Mada, možda je i tu vrijeme za rimejk: recimo da ona braća Wachovski malo obrade život pejgamberov... Ili John Woo... Mo'š misliti, ono, sablja iz rukava, hodanje po zidovima, sitno sjecani mušrici, ukazuje se Ebu Leheb sav u crnom a u pozadini onaj techno iz Mortal Combata...
-
lost&found
Casablanca
Prohujalo s vihorom
Dr.Zivago
The Godfather
i malo noviji
Green Mile
Fight club
Trainspotting
Prohujalo s vihorom
Dr.Zivago
The Godfather
i malo noviji
Green Mile
Fight club
Trainspotting
-
Hierarchia
Uh, zaboravih Odiseju. Pocinih strasni filmofilski grijeh....monolog wrote:Cinema Paradiso - vise od filma,
Clockwork Orange - fantazija,
Odiseja - nezaobilazna.
(zar nije bila slicna tema?)