ja joj nazalost ne mogu pomoci drugacije osim da je hranim
Kuja i bebe
Moderator: anex
-
jaca78
#1 Kuja i bebe
Na jednoj lokaciji (koga zanima kazem na PP) nalazi se kujica s 5 beba. Potpuno su nezasticeni, bukvalno pod vedrim nebom i blizu ceste
Kujica je plasljiva i ne prilazi, ceka da ostavim hranu i udaljim se. Jako lose izgleda, vjerovatno je bebe iscrpe. Izgleda bas tuzno
ako je jos neko moze ponekad nahraniti javicu lokaciju gdje se nalazi.
- samrichakk
#2 Re: Kuja i bebe
Jbt,pa ovo postaje nesnosno...Dokle vise?? NAzalost Jaco ni mene od utorka nema narednih mjesec dana...
Boze dragi,ima li iko da ovu majku i bebe makar privremeno skloni???
Uzassssssss
Boze dragi,ima li iko da ovu majku i bebe makar privremeno skloni???
Uzassssssss
-
jaca78
#3 Re: Kuja i bebe
znam samra, previse je jadnika, previse je tuge. jasno je da ih je nemoguce sve spasiti. ali opet, tesko je okrenuti glavu i makar ne nahraniti ako mozes, iako je to zivot od danas do sutra. Ne brini naci cemo nekog da ih hrani ovih nekoliko dana dok ne budem tu
- samrichakk
#4 Re: Kuja i bebe
Da...to je zivot na dan ili dva...jer cesta,maloljetni delinkventi,brdjanke koje su odrastale sa vukovima-sada se boje kucica...sve im to prijet,plus sintori...
Boze,ima li te?! Ako te ima,pomozi njima a time i nama...

Boze,ima li te?! Ako te ima,pomozi njima a time i nama...
-
Animal friend
#5 Re: Kuja i bebe
Ja ih mogu uzeti k sebi!!!!ako ne majku, onda samo kucice da bar oni zive srecno jer su mladi!!!!Blizu moje kuce ivi jedan jako ljubazni veterinar, ja ga poznajem, pa on moze da ih pregleda i ako nesta nije u redu da ih izlijeci!!!!!Dajte ih meni, ja cuvam sve odbacene zivotinje!!!!prijateljica sam zivotinja, jako velika!!!!sigurno im mou pomoci!!!