Kuhariću, Kuhariću pokislo ti perje...

Post Reply
exliberal

#2 Re: Kuhariću, Kuhariću pokislo ti perje...

Post by exliberal »

Fair....neznam dali imas prilike ali ako mozes pronadji zadnji clanak iz NIN-a koji govori o tome kako je i sta je radila katolicka crkva na razbijanju SFRJ. Clanak je stvarno dobro napisan.
jeza u ledja

#3 Re: Kuhariću, Kuhariću pokislo ti perje...

Post by jeza u ledja »

Izvrsni clanci iz ultranacionalistickog Nina? Haha ma daj... :-)
Fair Life

#4 Re: Kuhariću, Kuhariću pokislo ti perje...

Post by Fair Life »

exliberal wrote:Fair....neznam dali imas prilike ali ako mozes pronadji zadnji clanak iz NIN-a koji govori o tome kako je i sta je radila katolicka crkva na razbijanju SFRJ. Clanak je stvarno dobro napisan.
Imam negdje deponovano "kako je radila pravoslavna crkva na razbijanju ne samo Jugoslavije, vec i Bosne i Hercegovine".

Haj' ti to za sokadiju, a ja cu negdje naci i postati o pravoslavnoj crkvi, ali... na drugoj temi.

Kad smo vec kod ove teme i zidovskih dijamanata mogao si ostati doslijedan temi i pronjuskati gdje su dijamanti Zidova pobijenih na Banjici u ww2.

PS. Bilo bi posteno da hraknes isped svog praga, a ne pod tudji prozor. Mozes poceti od patrijarha Pavla, ili jos bolje Velimirovica, jebiga...
exliberal

#5 Re: Kuhariću, Kuhariću pokislo ti perje...

Post by exliberal »

Fair Life wrote:
exliberal wrote:Fair....neznam dali imas prilike ali ako mozes pronadji zadnji clanak iz NIN-a koji govori o tome kako je i sta je radila katolicka crkva na razbijanju SFRJ. Clanak je stvarno dobro napisan.
Imam negdje deponovano "kako je radila pravoslavna crkva na razbijanju ne samo Jugoslavije, vec i Bosne i Hercegovine".

Haj' ti to za sokadiju, a ja cu negdje naci i postati o pravoslavnoj crkvi, ali... na drugoj temi.

Kad smo vec kod ove teme i zidovskih dijamanata mogao si ostati doslijedan temi i pronjuskati gdje su dijamanti Zidova pobijenih na Banjici u ww2.

PS. Bilo bi posteno da hraknes isped svog praga, a ne pod tudji prozor. Mozes poceti od patrijarha Pavla, ili jos bolje Velimirovica, jebiga...

nema problema, ja sam uvijek spreman prvo svoje popljuvat pa onda druge i zbog moga pljuvanja sam raskinuo sa pola familije....ali to nije tema. Ako nadjem informacije o Banjici vrlo rado cu ih postirat. Razlog zbog cega sam ovo napisao je zato sto sam slucajno naletio na taj clanak.Opet ponavljam clanak je stvarno zanimljiv i iznosi neke podatke koje nisam znao zato sam ga i preporucio....znao sam da ce biti vidi ga cetnik itd.... ali posteno da kazem to nisam ocekivao od moderatora....(ex)liberal
treci put

#6 Re: Kuhariću, Kuhariću pokislo ti perje...

Post by treci put »

Fair Life wrote:

Banjica nije bila srpski nego nemacki logor.
sodom

#7 Re: Kuhariću, Kuhariću pokislo ti perje...

Post by sodom »

treci put wrote:
Fair Life wrote:

Banjica nije bila srpski nego nemacki logor.
Čitaj to fino :roll:
Fair Life

#8 Re: Kuhariću, Kuhariću pokislo ti perje...

Post by Fair Life »

treci put wrote:Banjica nije bila srpski nego nemacki logor.
Aha, jasta...

Jesi li cuo za Dragomira-Dragi Jovanovica ??

Jesi li cuo za Svetozara Vujkovica ??

Jesi li cuo za Radovana Carapica ??

Jesi li cuo za Jajince ??
treci put

#9 Re: Kuhariću, Kuhariću pokislo ti perje...

Post by treci put »

Fair Life wrote:
treci put wrote:Banjica nije bila srpski nego nemacki logor.
Aha, jasta...

Jesi li cuo za Dragomira-Dragi Jovanovica ??

Jesi li cuo za Svetozara Vujkovica ??

Jesi li cuo za Radovana Carapica ??

Jesi li cuo za Jajince ??
Da,to su bili sluzbenici nemacke okupacione uprave u Srbiji.
osa

#10 Re: Kuhariću, Kuhariću pokislo ti perje...

Post by osa »

vatikan je čudo, šta to imaju protiv srba, srušiše jugu, provedoše genocid nad nenaoružanom nejači, uzeše kosovo, pa dokle više.
KENJAC

#11 Re: Kuhariću, Kuhariću pokislo ti perje...

Post by KENJAC »

Kuharic poklonio Tudjmanu dijemante otete od Jevreja a ovdje Srbe napadaju! Ako danas padne kisa ili vas cura ostavi ja se unaprijed izvinjavam u ime Srpskog naroda!
Liska

#12 Re: Kuhariću, Kuhariću pokislo ti perje...

Post by Liska »

Prica je bez veze.

http://www.e-novine.com/sr/region/clanak.php?id=17510
Umirovljenog generala tereti se da je zlouporabio položaj i ovlasti, odnosno da je, odlazeći s dužnosti pomoćnika ministra obrane 2000., iz sefa MORH-a odnio dragulje koje mu je 1993. predao njemački trgovac oružjem kao garanciju za pet milijuna američkih dolara preuzetih od MORH-a, a namijenjenih kupnji oružja za obranu Hrvatske.

Svakome je jasno da dijamanti veze nemaju ni sa Kuharicem, ni sa Jevrejima ali uvijek dobro dodje ta prica.
Post Reply