Kuda nas voze nasi politicari

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Slavko Klisura

#1 Kuda nas voze nasi politicari

Post by Slavko Klisura »

«Sadašnja vlast (i ona na državnom nivou ) me najviše podsjeća na nesposobnog , nestručnog i nezrelog vozača autobusa koji tokom vožnje čuje zlokobno lupanje pod nogama i umjesto da zaustavi vozilo na prvom proširenju, pojača muziku da nadglasa lupanje. Kad otpadne točak uglavnom je već kasno i prvi jarak je neizbježan. Budimo iskreni do kraja, neodgovorni vozač možda može i glavu izgubiti, ali šta ćemo sa putnicima koji tuđom krivicom bivaju izloženi opasnosti.

Ovdje ,u BiH , je na djelu nestručnost, nesposobnost i obijest. To je uskogrudost bez presedana koja se pothranjuje isključivo interesima politički podesnog kruga ljudi na vlasti i oko nje.

Viva oligokratija !»

A mi ? Šta ćemo..?
spongebob

Post by spongebob »

zaspali putnici valja ih probudit
Slavko Klisura

Post by Slavko Klisura »

:thumbup:
spongebob

Post by spongebob »

samo aktivna podrska pokretu DOSTA nesto trenutno moze promijeniti, to je jedina mogucnost da se malo razdrma mocvara, inace ode bus nizbrdo
Slavko Klisura

Post by Slavko Klisura »

:thumbup:
Slavko Klisura

Post by Slavko Klisura »

Tako je . I naravno, da doooobro razmislimo ko ce nam biti naredno
vozaz(i) i gdje ce i u kom pravcu bus!
forUMASH

#7 Re: Kuda nas voze nasi politicari

Post by forUMASH »

Slavko Klisura wrote:«Sadašnja vlast (i ona na državnom nivou ) me najviše podsjeća na nesposobnog , nestručnog i nezrelog vozača autobusa koji tokom vožnje čuje zlokobno lupanje pod nogama i umjesto da zaustavi vozilo na prvom proširenju, pojača muziku da nadglasa lupanje. Kad otpadne točak uglavnom je već kasno i prvi jarak je neizbježan. Budimo iskreni do kraja, neodgovorni vozač možda može i glavu izgubiti, ali šta ćemo sa putnicima koji tuđom krivicom bivaju izloženi opasnosti.
....mislim da grijesis u opisu......ispravnije je reci da se ponasaju po principu "uvijek pusti vodu prije nego pisas".....njima potaman, a sta ce biti sa delegatima koji poslije njih moraju konzumirati WC, nije bitno...

....oni sigurno nece zavrsiti u jarku....
Post Reply