«Sadašnja vlast (i ona na državnom nivou ) me najviše podsjeća na nesposobnog , nestručnog i nezrelog vozača autobusa koji tokom vožnje čuje zlokobno lupanje pod nogama i umjesto da zaustavi vozilo na prvom proširenju, pojača muziku da nadglasa lupanje. Kad otpadne točak uglavnom je već kasno i prvi jarak je neizbježan. Budimo iskreni do kraja, neodgovorni vozač možda može i glavu izgubiti, ali šta ćemo sa putnicima koji tuđom krivicom bivaju izloženi opasnosti.
Ovdje ,u BiH , je na djelu nestručnost, nesposobnost i obijest. To je uskogrudost bez presedana koja se pothranjuje isključivo interesima politički podesnog kruga ljudi na vlasti i oko nje.
Viva oligokratija !»
A mi ? Šta ćemo..?
Kuda nas voze nasi politicari
-
Slavko Klisura
-
Slavko Klisura
Tako je . I naravno, da doooobro razmislimo ko ce nam biti naredno
vozaz(i) i gdje ce i u kom pravcu bus!
vozaz(i) i gdje ce i u kom pravcu bus!
-
forUMASH
#7 Re: Kuda nas voze nasi politicari
....mislim da grijesis u opisu......ispravnije je reci da se ponasaju po principu "uvijek pusti vodu prije nego pisas".....njima potaman, a sta ce biti sa delegatima koji poslije njih moraju konzumirati WC, nije bitno...Slavko Klisura wrote:«Sadašnja vlast (i ona na državnom nivou ) me najviše podsjeća na nesposobnog , nestručnog i nezrelog vozača autobusa koji tokom vožnje čuje zlokobno lupanje pod nogama i umjesto da zaustavi vozilo na prvom proširenju, pojača muziku da nadglasa lupanje. Kad otpadne točak uglavnom je već kasno i prvi jarak je neizbježan. Budimo iskreni do kraja, neodgovorni vozač možda može i glavu izgubiti, ali šta ćemo sa putnicima koji tuđom krivicom bivaju izloženi opasnosti.
....oni sigurno nece zavrsiti u jarku....