kuda dalje rodjace
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
- uvjek dobar gost
...........jaka pravo... u to ime im hvala....
-
bianconero
cuj kuda??
pa vidis li ti ovaj šaht??
jesmo li ninđa kornjace il nismo
pa vidis li ti ovaj šaht??
jesmo li ninđa kornjace il nismo
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Stiplčez?
-
tbaharis
#9 Re: kuda dalje rodjace
trimi68 wrote:
- uvjek dobar gost
Znam da vezano nije sa ovom slikom gore... ali ne mogu da ne primjetim ove gužve po gradu... prva kiša je pala i odmah more sudara.... ljetnih guma... nadrkanih šofera... i čega sve ne... do posla i sa posla ... bar po sat vremena... mi treba... ali i više od toga.... kojekakve trabakule pokvarene po raskrsnicama.... fakat postajemo svjetska metropola-.-bar u tom segmentu...
- uvjek dobar gost
Naravno da nije... ali nisu invalidi priritet ove vlasti.... jer ako se okrenemo po gradu... ti ljudi se jedva probijaju po našim ulicama... u svoj ulaz ulaze jedva.... niko ih 2% ne ebe.... tužno ali istinito... 
- Amazonka27
- van Basten
ne mogu da vjerujem da vas još iznenađuju ovakve stvari. Velim, žalosno je to... ali i ova slika je dio klime koja vlada u ovom gradu... svi koji živimo ovdje mogli su već stvoriti sliku o tome, a vala mogli su i oni koji ne žive kroz sijaset tema samo ovdje na forumu koji ukazuju na ljudsku glupost i to još pride, glupost vlastodržaca.
Tražili smo, gledajmo
Tražili smo, gledajmo
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Na istoj opštini, Ilidži, gdje snimljen ovaj prelaz "Kuda dalje rođače" pala kišica i potopila tek renovirani pješački potputnjak prema Pejtonu. Djeca krenula u školu i jedino što sam mogao zamolio sam dežurnog policajca PU Ilidža da šalju kakvog saobraćajca jer je prelaz preko M17 pored zgrade Stare želj. stanice Ilidža crna tačka pješačka. Moglo bi koje dijete "izginut".
p.s.
Nemam odgovarajuću kameru da snimim Kuda dalje rođače II.
p.s.
Nemam odgovarajuću kameru da snimim Kuda dalje rođače II.
http://www.opcinailidza.ba/bosanski/vijesti.htm wrote:25. 06. 2007. Počeli sanacioni radovi pješačkog podhodnika
Na ulazu u ilidžansko naselje Pejton, u blizini stare Željezničke stanice započeli su sanacioni radovi pješačkog podhodnika. Prema projektu bit će zamjenjene kamene ploče novim takozvanim kulir pločama, izgrađene rampe za invalide, izgrađena nadstrešnice iznad stepeništa, te javna rasvjeta.
Paralelno sa ovim radovima, GP ''Put'', koje je angažovano na ovim poslovima, radit će i raskršće ulica Emira Bogunića Čalija-Željeznička-put M-17. Na ovom raskršću bit će zamjenjeni ivičnjaci i kolovoz presvučen novim slojem asfalta. Istovremeno, sa ovim radovima započet će i uređenje Ulice Emira Bogunića Čarlija gdje će biti postavljeni ivičnjaci, izgrađena i asfaltirana pješačka staza i kolovoz.
Vrijednost ugovorenih radova ovog projekta je 140.000 KM. Općina Ilidža je finansijer ovih radova.