pronadjena mala zenkica na podrucju Starog grada...hitno joj je potreban dom..ja nisam u mogucnosti da je zadrzim jer imam vec jednog psa..molim vas da se neko javi ko bi je barem i privremeno uzeo kod sebe..broj telefona na pp
Moderator: anex
slike Miearchie wrote:Prije nekoliko dana sam postavila pricu o zenki koja je nadjena na Mdvoru, mjesanac belgijskog ovcara. Da podsjetim, bivsi vlasnik ju je tukao a potom izbacio na snijeg. Veterinar je potvrdio da je bila maltretirana. Inace vrlo je umiljata, zdrava, voli da se mazi i vrlo brzo se ( ponovo) navikla na zivot u stanu. Medjutim ljudi koji su je privremeno uzeli za dva dana odlaze iz BH. Dakle jos dva dana imamo smjestaj za ovu ljepoticu, a nakon toga nemamo gdje sa njom. Za 4-5 mjeseci koliko je stara , previse je toga pretrpila.. Ima li neko ko zeli da usreci jednog divnog cuku?

[/URL] 

to za sterilizaciju je extrakakav nered wrote:Imam dobru vijest što se tiče sterilizacije kujemaloprije sam išla nahraniti kučiće i srela sam direktora ovog cijelog kompleksa (može se reći da su psi njihovi) i predložila mu sterilizaciju. Složio se. Kaže da ima prijatelja veterinara i da će vidjeti s njim da to obavi. A tih par dana poslije zahvata bi mogla biti u autopraoni gdje ima jedna gospođa koja bi je mogla pripaziti
kako sam sretna
![]()
![]()
![]()
kučići su preslatki... moraju se vidjeti u živo, puno su ljepši nego na slikama...
koliko sam mogla pohvatati ima bar 6 mužjaka..

joj blago tebi, kako ja volim te velike debele cukeunska sirena wrote:Nisam sigurna, možda je o ovome već neko i pisao, ali ja sad stvarno nemam vremena da sve to pregledam...
Na poklon sam dobila chow chow psića pa bi zamolila sve one koji imaju tog psa ili znaju nešto o njemu da napišu,
jer je ovo prvi put da imam psa i svaki vaš savjet bi mi dobro došao...u vezi hranjenja, održavanja higijene i svega drugog...
Unaprijed vam hvala...