Kucni ljubimac??

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Ivanche

#1 Kucni ljubimac??

Post by Ivanche »

Kako vam se svidja ovaj ljepotan...
zar nije sladak...ne razumijem da ljudi ovu rasu uopste kupuju..hahah vec vidim sebe da ne smijem uci u kucu da me ovakvo cudoviste ceka...
jezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Image
luciferino

Post by luciferino »

Šta ti je ovo života ti? Jel' toplokrvno?
Ivanche

Post by Ivanche »

hahaha...ma neka rasa, sinoc gledala dokumentarac o ovim rasama...u USA (gdje drugo) se odrzava godisnja konkurencija najruznijih dzukela...i gdje ova rasa dominira...i ova jedna ovako jedno pasche mazi i ljubi, a meni se zeludac prevrche... :-)
luciferino

Post by luciferino »

Prvo sam mislila da je neka lutka, ali taj je jadničak zaista pravi pas. Umro je 2005., zvao se Sam i bio je slijep.
VeljaPas

#5 Re: Kucni ljubimac??

Post by VeljaPas »

Ivanche wrote:Kako vam se svidja ovaj ljepotan...
zar nije sladak...ne razumijem da ljudi ovu rasu uopste kupuju..hahah vec vidim sebe da ne smijem uci u kucu da me ovakvo cudoviste ceka...
jezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Image
cudoviste je covjek koji je, da bi zadovoljio svoje prljave strasti, od neduznog stvora , napravio to sto je napravio.
Punky girl

Post by Punky girl »

Ma ja stvarno ne shvatam sta cu ovom jadnom psu uradili :( ...stvarno jadnik vidi ga :( odakle je ta vrsta???
Punky girl

Post by Punky girl »

Ma ja stvarno ne shvatam sta cu ovom jadnom psu uradili :( ...stvarno jadnik vidi ga :( odakle je ta vrsta???
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Nije vrsta, vec je ovo pas koji je obolio, i prezivjeo ali za posljedicu ima - izgled koji ima, i uz to je jos sljep. Ovaj pas je eutzaniziran 2005 btw. jer je imao problema sa srcem, imao je circa 15 godina tad...

Inace pripada rasi Chinese hairless crested dog.

Evo kako izgleda jedan takav, zdrav, i koji nije bio zapostavljan, po kojekakvih sklonistima, i slicno.

Image

Po verbalnom reportu, par ovakvih je vidjeno vec u Buca Potoku.
Punky girl

Post by Punky girl »

:( jadnik ...sta li su njemu radili jadan...bas se vidi da je bolestanjer ne moze imat nekoliko prstiju sa strane nogu...joj bas mi ga zao al eto umro je i rijesio se muka :(
Punky girl

Post by Punky girl »

:( jadnik ...sta li su njemu radili jadan...bas se vidi da je bolestanjer ne moze imat nekoliko prstiju sa strane nogu...joj bas mi ga zao al eto umro je i rijesio se muka :(
spectra

Post by spectra »

Otkad je ta slika...ma bar nekoliko godina....

Taj pas je rodjen s takvim fizickim deformacijama i neka zena ga ja usvojila.

A takodjer je i proglasavan za najruznijeg psa godine u Americi (gdje bi drugo)... :roll:

Uginuo je u svojoj 15. godini...
http://www.index.hr/xmag/clanak.aspx?id=293176
Post Reply