kucni alarm
-
(ne)forumas
#1 kucni alarm
Imali gdje u Sarajevu kupiti alarm u kitu za kucu tipa DSC ili Paradoxa?
- Haris.ba
#2 Re: kucni alarm
Bila je neka firma što se bavi sefovima i alarmima u malom Bosmalu. Pretpostavljam da imaju to što tražiš. Ako šta nađeš - javni.
Mislim i da zaštitarske agencije rade sa tim alarmima.
-
(ne)forumas
#3 Re: kucni alarm
Da da, zastitarske agencije rade upravo sa tim alarmima, ali ne zelim nesto sto je, primjera radi, 100 km placati 300 km...Haris.ba wrote:Bila je neka firma što se bavi sefovima i alarmima u malom Bosmalu. Pretpostavljam da imaju to što tražiš. Ako šta nađeš - javni.
Hvala
- minjonja
#7 Re: kucni alarm
meni ovo treba:

alarm koji svira kad se u kuci dim pojavi. mjesecima trazim, isla po nekakvim elektro radnjama, 80% prodavaca nije znalo ni sta trazim, 20% mi je reklo da ne znaju gdje ima uzeti.

alarm koji svira kad se u kuci dim pojavi. mjesecima trazim, isla po nekakvim elektro radnjama, 80% prodavaca nije znalo ni sta trazim, 20% mi je reklo da ne znaju gdje ima uzeti.
-
miop
#9 Re: kucni alarm
minjonja wrote:meni ovo treba:
ima ih u OBI-ju, cijena oko 20 KM
- Tahta
#10 Re: kucni alarm
ne znam baš kupiti alarm aklo hoćeš pravi sitem onda treba da to uradi ozbiljna firma,razlog je lažne uzbune a to je najgore što se može desavati alarmnom sistemu.
ja imam baš paradox sistem zadovoljan sam a pokretač teme ima PP da ne raklimiram nikoga pošto imam i primjedbi
ja imam baš paradox sistem zadovoljan sam a pokretač teme ima PP da ne raklimiram nikoga pošto imam i primjedbi