Inače obožavam biljke u kući, i imam ih puno, naročito kaktusa i sukulenata. Da li još neko ima ovakav hobi i ko ima, neka slobodno postavlja slike.
Ja ću uskoro postaviti svoje.
Moderator: anex
Hvala sto pratis!piatc wrote:pratim
Ma ja sam imala isto nekih sukulenata koji su mi uginuli, a oko kojih sam se trudila i mazila i pazila i nista nije pomoglo. Na kraju sam ga bacila. Radi se o crasuli i bas mi je zao bilo jer mi je mnogo lijepa.zvrzgana wrote:Pratim i stavljam slike ubrzo.
Ne mogu se pohvaliti nekim velikim kućnocvjetnim repertoarom, uglavnom su to kaktusi i sukulenti, takođe. Nešto što ne zahtijeva puno pažnje i mažnje.
Mada sam došla do zaključka, što im više pažnje poklanjam više mi propadaju. Sada sam ih stavila na ignore i baš mi fino napreduju, da kucnem u drvo.
Ovaj u šolji je moj favorit.
Kastanienallee wrote:Stefi...kad zelis ubaciti slike u poruku...u ovom prozoru gdje kucas tekst, iznad teksta imas nekoliko mogucnosti, ukljucujuci i "Img", klikni na tu opciju i ubaci link slike izmedju tih zagradica...provjeri na Preview je li dobro i pomjeri ponovo ako ima neka greska. Biraj na image shacku opciju "direct link" za slike koje zelis postaviti na forumu.