Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
-
MA DAJ...
#26 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
sad sam bio na b92,i prelistao sam komentare vezano za ovaj dogadaja...mislim da je u pitanje dvostruko ubistvo,a ne ubistvo i samoubistvo...malo mi je smijesna ova njihova teorija koju sad prezentiraju u medijima,kao o ubistvu i samoubistvu
Last edited by MA DAJ... on 17/03/2010 01:51, edited 1 time in total.
- Jack Be Nimble
#27 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
Tek danas cuo prvi put za nju, nije bitno samo onako informativno. Na wikiju ne kaze tacno koja muzika.NeyDan wrote:Zar je bitno sta je pjevala i od cega je zivjela ...Jack Be Nimble wrote:Sta je pjevala turbo folk ili pop?![]()
-
M na 2
#28 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
Nit je ona bosanka nit je on brat od Petra Kapisode!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- saibaba
#30 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
Sinoć na RTS kazu da je on njegov rođeni brat ...M na 2 wrote:Nit je ona bosanka nit je on brat od Petra Kapisode!
- Dori
- kockica_kockica
#32 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
mislim da nema nikakve veze kako su njih dvoje zivjeli sa njihovom preranom i tragicnom smrti... i nikada necu shvatiti ove mozgove koji se nasladjuju tudjoj nevolji....
ovo dvoje mladih ljudi nema niti ce ih ikada vise biti, a iza njih ostaju porodice i prijatelji koji ce vjecno za njima zaliti....
RIP
ovo dvoje mladih ljudi nema niti ce ih ikada vise biti, a iza njih ostaju porodice i prijatelji koji ce vjecno za njima zaliti....
RIP
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#33 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
Da ponovim, ...
Upozorenje vazi za sve.
Bolje ne reci nista i preskociti temu, nego pisati gluposti.
Ovo je ipak nesreca, ako vas ne dotice, ... preskocite.
Bolje da to ucinite sami, ... bez intervencije moderacije.
Upozorenje vazi za sve.
Bolje ne reci nista i preskociti temu, nego pisati gluposti.
Ovo je ipak nesreca, ako vas ne dotice, ... preskocite.
Bolje da to ucinite sami, ... bez intervencije moderacije.
- Skyfox
#34 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
neznam ko su doticni, ko god da su tragicno je. Sad sam procitao da ju je vec mlatio, ali kao i x puta do sada u takvim vezama njoj to ocito nije bilo dovoljno upozorenje....
- shibonja
#35 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
U zadnje vrijeme pune su novine ovih zlocina iz strasti t ,al eto ovo je bio poznat par i privlacili su paznju javnosti ,steta oboje lijepi i poznati a sad ih nema ....
- Šizika
#36 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
kockica_kockica wrote:mislim da nema nikakve veze kako su njih dvoje zivjeli sa njihovom preranom i tragicnom smrti... i nikada necu shvatiti ove mozgove koji se nasladjuju tudjoj nevolji....
RIP
upravo tako. kunem se da ne znam nijednu njenu pjesmu. za njega nikad nisam ni čula, al za brata mu jesam. ali ljudi su bili mladi i ako ništa ostale su njihove jadne majke kojima nije bitno šta su oni radili i kakvim su životim živili. oplakuju ih i oplakivaće čitav život. prema tome, ako ne možeš iskazati sućut onda se barem nemoj k...... ovdje.
negdje sam pročitala da je glumila u srpskoj verziji naše male klinike koju ja nisam gledala. jel imala neku gostujuću ulogu ili...
- amrica
#37 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
Smrt pjevačice i manekena
Filip ubio Kseniju pa sebe, Srbija užasnuta
Poznata srbijanska pjevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, momak Filip Kapisoda pronađeni su sinoć mrtvi u stanu u Nikšičkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac. Kako prenosi Press prvi policijski nalazi pokazuju da je Kapisoda prvo ubio Kseniju hicem u glavu, a zatim pucao sebi u usta. Motiv je najvjerovatnije bila ljubomora.
Kako se nezvanično saznaje, Pajčinova je pokušala da pobjegne, ali je Kapisoda uspio da je stigne i upuca u glavu ispred ulaznih vrata stana na drugom spratu, u kojem je pjevačica stanovala sa majkom.
Prema nezvaničnim informacijama, Ksenija je na tjemenu imala dvije povrede, najverovatnije od udaraca.
"Ksenijino tijelo je nađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Pored njega je bio pištolj", naveo je neimenovani izvor za srbijanski Blic.
Beživotna tijela srbijanske pjevačice Pajčin i crnogorskog manekena Kapisode pronašla je Ksenijina majka Ljubica. Ona je navodno oko 19 sati ušla u njihov stan i zatekla stravični prizor.
Izbezumljena majka izletila je na prozor i počela da vrišti.
"Zašto to da se desi mom djetetu? Kćerka mi je mrtva", vikala je majka, prenose srbijanski mediji.
Na mjesto događaja ubrzo je stigla policija i ekipa hitne pomoći, koja je nažalost mogla samo da konstatuje da su Pajčinova i Kapisoda mrtvi.
Kako nezvanično saznaje Press svađa između Ksenije i Filipa je počela još u nedjelju nakon što je pevačica snimila emisiju na TV Pink pod nazivom "Ništa za sakriti".
"U toj emisiji poznata ličnost treba da provede izvjesno vrijeme sa jednim obožavateljem. Poslije snimanja emisije Filip je pobjesnio od ljubomore. Otišao je u stan kod Ksenije i razvalio vrata. Potukli su se, a komšije su zvale policiju. Nakon što su policajci uspjeli da ih razdvoje, njih dvoje su naglasili da nemaju šta oni da se mješaju i da će sve sami raspraviti", naveo je izvor blizak istrazi.
Srbijanski mediji navode i to kako su se Pajčinova i Kapisoda često svađali u posljednje vrijeme. Ljubavna veza ovog para često je punila naslovnice srbijanskih novina s obzirom da su se često rastajali i javno mirili. Upoznali su se 2007. na Cetinju, ali su vezu započeli naredne godine. Pjevačica je često isticala kako je njena veza sa manekenom deset godina mlađim od nje sudbinska.
- Pjevačica Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. u Beogradu. Karijeru je započela kao igračica u diskotekama, a postala je poznata kao članica grupe "Dak“. Sa hitom "Dačo volim te“, grupa je postigla popularnost među mlađom publikom, a Ksenija je skrenula pažnju na sebe. Nakon toga pjevačica je snimila dva solo albuma, a vodila je i plesnu školu u Beogradu. Jedno razdoblje svoga života provela je u Grčkoj.
- Filip Kapisoda je crnogorski maneken rođen je 3. aprila 1987. godine na Cetinju. Rođak je poznatog crnogorskog rukometaša Petra Kapisode. U prošlosti se i sam bavio rukometom, kojim se kasnije bavio samo rekreativno. Veliku popularnost je stekao nakon učešća u prošlogodišnjem srbijanskom showu "Veliki brat".
Filip ubio Kseniju pa sebe, Srbija užasnuta
Poznata srbijanska pjevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, momak Filip Kapisoda pronađeni su sinoć mrtvi u stanu u Nikšičkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac. Kako prenosi Press prvi policijski nalazi pokazuju da je Kapisoda prvo ubio Kseniju hicem u glavu, a zatim pucao sebi u usta. Motiv je najvjerovatnije bila ljubomora.
Kako se nezvanično saznaje, Pajčinova je pokušala da pobjegne, ali je Kapisoda uspio da je stigne i upuca u glavu ispred ulaznih vrata stana na drugom spratu, u kojem je pjevačica stanovala sa majkom.
Prema nezvaničnim informacijama, Ksenija je na tjemenu imala dvije povrede, najverovatnije od udaraca.
"Ksenijino tijelo je nađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Pored njega je bio pištolj", naveo je neimenovani izvor za srbijanski Blic.
Beživotna tijela srbijanske pjevačice Pajčin i crnogorskog manekena Kapisode pronašla je Ksenijina majka Ljubica. Ona je navodno oko 19 sati ušla u njihov stan i zatekla stravični prizor.
Izbezumljena majka izletila je na prozor i počela da vrišti.
"Zašto to da se desi mom djetetu? Kćerka mi je mrtva", vikala je majka, prenose srbijanski mediji.
Na mjesto događaja ubrzo je stigla policija i ekipa hitne pomoći, koja je nažalost mogla samo da konstatuje da su Pajčinova i Kapisoda mrtvi.
Kako nezvanično saznaje Press svađa između Ksenije i Filipa je počela još u nedjelju nakon što je pevačica snimila emisiju na TV Pink pod nazivom "Ništa za sakriti".
"U toj emisiji poznata ličnost treba da provede izvjesno vrijeme sa jednim obožavateljem. Poslije snimanja emisije Filip je pobjesnio od ljubomore. Otišao je u stan kod Ksenije i razvalio vrata. Potukli su se, a komšije su zvale policiju. Nakon što su policajci uspjeli da ih razdvoje, njih dvoje su naglasili da nemaju šta oni da se mješaju i da će sve sami raspraviti", naveo je izvor blizak istrazi.
Srbijanski mediji navode i to kako su se Pajčinova i Kapisoda često svađali u posljednje vrijeme. Ljubavna veza ovog para često je punila naslovnice srbijanskih novina s obzirom da su se često rastajali i javno mirili. Upoznali su se 2007. na Cetinju, ali su vezu započeli naredne godine. Pjevačica je često isticala kako je njena veza sa manekenom deset godina mlađim od nje sudbinska.
- Pjevačica Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. u Beogradu. Karijeru je započela kao igračica u diskotekama, a postala je poznata kao članica grupe "Dak“. Sa hitom "Dačo volim te“, grupa je postigla popularnost među mlađom publikom, a Ksenija je skrenula pažnju na sebe. Nakon toga pjevačica je snimila dva solo albuma, a vodila je i plesnu školu u Beogradu. Jedno razdoblje svoga života provela je u Grčkoj.
- Filip Kapisoda je crnogorski maneken rođen je 3. aprila 1987. godine na Cetinju. Rođak je poznatog crnogorskog rukometaša Petra Kapisode. U prošlosti se i sam bavio rukometom, kojim se kasnije bavio samo rekreativno. Veliku popularnost je stekao nakon učešća u prošlogodišnjem srbijanskom showu "Veliki brat".
- pape
#38 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
@tufe, ... trajni ban.
- Rauber
#39 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
Boze sacuvaj ovog Filipa sta uradi
Sjecam ga se sa velikog brata, i ondje mi je djelovao nekako neinteligentan, nije imao svoje misljenje vec je samo podrzavao Macu i na svaku njegovu klimao glavom, i vidi sad sta uradi
Jbg, steta da dvoje mladih ljudi ovako zavrse.
RIP
Jbg, steta da dvoje mladih ljudi ovako zavrse.
RIP
- pape
#40 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
@staza, ... ban na 30 dana, ... zbog 4 krajnje ironicna posta na ovoj temi.
- Cholina_Lokica
#41 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
ja se stvarno pitam je li ovaj nas narod normalan...
ovo je pocelo da haman pa svrsavaju kad cuju za neku tragediju i da je neko ubijen... samo da se nasladjuju sa tim. nevjerovatno...
RIP
ovo je pocelo da haman pa svrsavaju kad cuju za neku tragediju i da je neko ubijen... samo da se nasladjuju sa tim. nevjerovatno...
RIP
- alibaba_i_30_godina
#42 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
Upravo tako.Dile wrote:ja se stvarno pitam je li ovaj nas narod normalan...
RIP
Ja sam znao za ovog Filipa iz Velikog brata i tu mi je bio totalno neinteresantan lik i nije pokazao da ima neko svoje misljenje. Cim sa sinoc procitao da je kod njega pronadjena samo izlazna rana, odmah sam pomislio da nije sebi stavio pistolj u usta i opalio ...
Sta covjek nece sve uraditi samo iz ljubomore ... kao sto rece Ksenija, ovo joj je bas bila sudbinska veza.
Jos jednom, nek im je laka zemlja.
- milenko
#43 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
"ljubomora je zelenooko cudoviste, koje se smije hrani koju jede" w.shekspir
pokoj dusi oboma...
pokoj dusi oboma...
- JThomas
#44 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
znao je vili, znao je...
tragedija.
tragedija.
-
sarajevsko_pivo
#45 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
RIP KSENIJA PAJCIN!!!!!
Bila je draga osoba
Bila je draga osoba
-
haluga
#46 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
steta bas
crnogorac i ljubomora = malj i pogaca
ljubomora je gadna, ali dali je to razlog ili njen abortus koji je uradila za vikend nikad se nece znati
moja sucut obim porodicama, ne osudjujem nikoga, ljubav je gadna stvar, sta ces ....
crnogorac i ljubomora = malj i pogaca
ljubomora je gadna, ali dali je to razlog ili njen abortus koji je uradila za vikend nikad se nece znati
moja sucut obim porodicama, ne osudjujem nikoga, ljubav je gadna stvar, sta ces ....
- chengaba
-
samo malo
#48 Re: Ksenija Pajcin pronadjena mrtva!!!
Meni je jos strasniji sveopsti sund koji vlada u tom mentalnom sklopu u kojem je bitno za javnost naglasiti koliko para je placena grobnica i u kakvim farmerkama ce doticna pjevaljka biti pokopana.