KS program zaposljavanja

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

fallout1

#26 Re: KS program zaposljavanja

Post by fallout1 »

bump
ellmichak

#27 Re: KS program zaposljavanja

Post by ellmichak »

Moju sestru suzvali da radi iz firme, kanton je valjda poslodavcima dostavio broj ljudi koje mogu primiti, pa ovi odluce koga ce zvati. Zvali su je u petak
atko

#28 Re: KS program zaposljavanja

Post by atko »

A ko sve ucestvuje u tom zaposljavanju ... jel to neki drzavni program ili ucestvuju i privatnici ??

Ako ucestvuju privatnici neznam zasto se bunite ... privatnik moze da odabere koga zeli ... a na potencijalnom zaposleniku je da se prezentuje, ponudi, da pokuca na vrata, da pokaze da vrijedi i da se isplati poslodavcu ... tako mladi a vec kuknjava ... pa nije ovo vise titin komunizam ... :roll:
Zvjezdana

#29 Re: KS program zaposljavanja

Post by Zvjezdana »

Da li neko pozvan od strana biroa za ragovor u firmu Bosna D.D.?Oni se nalaze negdje na Ilidzi.
summer wine

#30 Re: KS program zaposljavanja

Post by summer wine »

Zvjezdana wrote:Da li neko pozvan od strana biroa za ragovor u firmu Bosna D.D.?Oni se nalaze negdje na Ilidzi.
ja sam bila u Bosni, jos uvijek mi nista nisu javili, a koliko sam ja skontala moraju ti u svakom slucaju javiti ako si primljen ili ne, jesul tebi sta javili???? meni su djelovali bas onako kao neka normalna firma, ako izuzmemo to sto se nalaze u dalekoj vukojebini :D
Neafirmisan

#31 Re: KS program zaposljavanja

Post by Neafirmisan »

summer wine wrote:
Zvjezdana wrote:Da li neko pozvan od strana biroa za ragovor u firmu Bosna D.D.?Oni se nalaze negdje na Ilidzi.
ja sam bila u Bosni, jos uvijek mi nista nisu javili, a koliko sam ja skontala moraju ti u svakom slucaju javiti ako si primljen ili ne, jesul tebi sta javili???? meni su djelovali bas onako kao neka normalna firma, ako izuzmemo to sto se nalaze u dalekoj vukojebini :D
I meni su sva tri clana u uredu za reviziju djelovali sasvim normalno i kao ok ljudi :-D
Zvjezdana

#32 Re: KS program zaposljavanja

Post by Zvjezdana »

summer wine wrote:
Jesu,bili su skroz ok.Nisu mi nista javili,ja sam tek imala razgovor prije dva dana.Rekla mi je ona zena da ce se poceti raditi odmah pocetkom maja pa eto vidjecemo sta ce biti..samo sto je ovdje plata nekih 500 KM a ugovor se potpisuje na godinu dana.
vakuolla

#33 Re: KS program zaposljavanja

Post by vakuolla »

Da li su nekog pozvali u firmu Sanam Styrka, jeli već neko imao iskustvo sa ovom firmom?
bhpatriot

#34 Re: KS program zaposljavanja

Post by bhpatriot »

cico x

#35 Re: KS program zaposljavanja

Post by cico x »

vakuolla wrote:Da li su nekog pozvali u firmu Sanam Styrka, jeli već neko imao iskustvo sa ovom firmom?
meni biro rekao da im se javim,ja se javio - oni meni nikad :)
vakuolla

#36 Re: KS program zaposljavanja

Post by vakuolla »

meni su se javili, preko mail-a, kao izabrali su vec....i tako ja odem na biro sa onim papirom kad i ovi sa biroa vec znaju da je ''neko '' primljen....piši propalo ;-)
eddit

#37 Re: KS program zaposljavanja

Post by eddit »

da li je neko išao na razgovor u firmu Exclusive?
summer wine

#38 Re: KS program zaposljavanja

Post by summer wine »

Bosnalijek?
Post Reply