Krvna slika

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Benq

#1 Krvna slika

Post by Benq »

Mama ima problema u predjelu zuci , vec skoro dva mjeseca ne moze skoro nista da jede kako treba , par zalogaja i presjece je , kaze kao da joj neko noz zabije , uz to i vristi koliko boli , ne moze da se uspravi par minuta. Vadila je krv i nije bas ok , a jutros je bila na UZ zuci i doktorica kao nije vidjela nista neobicno...

Ovo su elementi koji su poviseni:

MCHC 37,1 g/dL a normala je 32.0-36.0 g/dL
PLT 421. K/uL a normala je 150 - 400 K/uL

Zna li iko u cemu bi mogao biti problem posto je doktorica u Vrazovoj bila toliko drska da nije htjela ni da razgovara.
dječak sa šibicama

#2 Re: Krvna slika

Post by dječak sa šibicama »

Koliko se ja sjecam, to je povecana koncetracija hemoglobina u eritrocitima, i povecani trombociti.

Najbolje se obratiti nekom internisti, ako imate mogucnost privatno. Nije bas dobro imati povecane trombocite, to ima veze sa koagulacijom krvi, dolazi do pretjeranog zgrusavanja i stvaranja cepova u krvi, koji mogu izazvati srcani ili mozdani udar.

Najbolje otici dobrom internisti.
Benq

#3 Re: Krvna slika

Post by Benq »

dječak sa šibicama wrote:Koliko se ja sjecam, to je povecana koncetracija hemoglobina u eritrocitima, i povecani trombociti.

Najbolje se obratiti nekom internisti, ako imate mogucnost privatno. Nije bas dobro imati povecane trombocite, to ima veze sa koagulacijom krvi, dolazi do pretjeranog zgrusavanja i stvaranja cepova u krvi, koji mogu izazvati srcani ili mozdani udar.

Najbolje otici dobrom internisti.
Da , toliko sam i ja shvatio guglajuci ove pojmove ali nisam bio siguran pa bolje pitat :) Hvala na prijedlogu vidjet cemo sta cemo dalje ...
Post Reply