Mama ima problema u predjelu zuci , vec skoro dva mjeseca ne moze skoro nista da jede kako treba , par zalogaja i presjece je , kaze kao da joj neko noz zabije , uz to i vristi koliko boli , ne moze da se uspravi par minuta. Vadila je krv i nije bas ok , a jutros je bila na UZ zuci i doktorica kao nije vidjela nista neobicno...
Ovo su elementi koji su poviseni:
MCHC 37,1 g/dL a normala je 32.0-36.0 g/dL
PLT 421. K/uL a normala je 150 - 400 K/uL
Zna li iko u cemu bi mogao biti problem posto je doktorica u Vrazovoj bila toliko drska da nije htjela ni da razgovara.
Krvna slika
Moderator: anex
- dječak sa šibicama
#2 Re: Krvna slika
Koliko se ja sjecam, to je povecana koncetracija hemoglobina u eritrocitima, i povecani trombociti.
Najbolje se obratiti nekom internisti, ako imate mogucnost privatno. Nije bas dobro imati povecane trombocite, to ima veze sa koagulacijom krvi, dolazi do pretjeranog zgrusavanja i stvaranja cepova u krvi, koji mogu izazvati srcani ili mozdani udar.
Najbolje otici dobrom internisti.
Najbolje se obratiti nekom internisti, ako imate mogucnost privatno. Nije bas dobro imati povecane trombocite, to ima veze sa koagulacijom krvi, dolazi do pretjeranog zgrusavanja i stvaranja cepova u krvi, koji mogu izazvati srcani ili mozdani udar.
- Benq
#3 Re: Krvna slika
Da , toliko sam i ja shvatio guglajuci ove pojmove ali nisam bio siguran pa bolje pitatdječak sa šibicama wrote:Koliko se ja sjecam, to je povecana koncetracija hemoglobina u eritrocitima, i povecani trombociti.