Krv u mokraci

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

naja22

#1 Krv u mokraci

Post by naja22 »

Pozdrav, imam 17 godina i maloprije mi se dogodilo da dok sam normalno obavljao malu nuzdu na kraju kap, dvije su bile krv ?? Jedino me je stomak bolio, mada ne vjerujem da je on povezan s tim uglavnom sta vi mislite sta da radim ?
Last edited by naja22 on 15/11/2011 21:56, edited 1 time in total.
naja22

#2 Re: Krv u mokraci :S

Post by naja22 »

I jos jedno pitanje, ako se ovo ne nastavi dogadjati da zaboravim na ovo ??
piper82

#3 Re: Krv u mokraci :S

Post by piper82 »

ne mora znaciti nista ozbiljno ali preporucljivo je da se sto prije javis doktoru a sto manje trazis simptome po internetu.
PR-player

#4 Re: Krv u mokraci :S

Post by PR-player »

Imas li ti covjece majku, oca, staratelja? Razgovaraj sa njima, odete svi doktoru, razgovarate sa njim. Pobogu brate. Ne valja se sa zdravljem zajebavati i pusti se ti internet medicine...covjece...
naja22

#5 Re: Krv u mokraci :S

Post by naja22 »

Pa necu sada ici doktoru, pitam da otprilike znam sta mi je ili mozda nije nista..
PR-player

#6 Re: Krv u mokraci :S

Post by PR-player »

Popricaj sa mamom, tatom koga vec imas covjece! Trazis savjete vezane za zdravlje od ljudi koje nikad nisi vidio u zivotu?!
What the hell is wrong with this world!?
bez_ideje

#7 Re: Krv u mokraci :S

Post by bez_ideje »

naja22 wrote:Pa necu sada ici doktoru, pitam da otprilike znam sta mi je ili mozda nije nista..
Krv u mokraci je UVIJEK nesta.......najcesce upala mokracnih kanala,mjehura ili bubrega (mada bi te za bubreg nesta i zabolilo ali ne mora da znaci )
naja22

#8 Re: Krv u mokraci :S

Post by naja22 »

bez_ideje wrote:
naja22 wrote:Pa necu sada ici doktoru, pitam da otprilike znam sta mi je ili mozda nije nista..
Krv u mokraci je UVIJEK nesta.......najcesce upala mokracnih kanala,mjehura ili bubrega (mada bi te za bubreg nesta i zabolilo ali ne mora da znaci )
A ako se ovo vise ne bude ponavljalo ? Jer kako sam citao, ko god je imao s ovime problema stalno mu se dogadjalo..
PR-player

#9 Re: Krv u mokraci :S

Post by PR-player »

:roll: :run:
piper82

#10 Re: Krv u mokraci :S

Post by piper82 »

naja22 wrote:
bez_ideje wrote:
A ako se ovo vise ne bude ponavljalo ? Jer kako sam citao, ko god je imao s ovime problema stalno mu se dogadjalo..
ne citaj nego doktoru...
Tensai

#11 Re: Krv u mokraci :S

Post by Tensai »

Ja sam to imao i onda sam umro.
naja22

#12 Re: Krv u mokraci :S

Post by naja22 »

Ja cu analizirat urin i to je to, ne moram nikakve dalje pretrage ako bude to uredu ??
Izvinjavam se na temi, ocigledno mnogima smeta !
PR-player

#13 Re: Krv u mokraci :S

Post by PR-player »

Ne smeta sinko tema nikome, nego je bizarno da si doso na forum da pitas za nesto tako ozbiljno ljude koje nisi nikad vidio i za koje nemas pojma jesu li doktori ili bravari i to pored roditelja, doktora ili nekog drugog u tvojoj blizini ko ti moze pomoci...
Krv u mokraci svakako nije normalna pojava i definitivno trebas doktoru otici al ne onom na guglu...
Mr.Penguin

#14 Re: Krv u mokraci :S

Post by Mr.Penguin »

Ne smeta nama sto imas krv u mokraci nego nam smeta sto si glup.

Jos malo ljudi nece ici doktoru na operacije nego ce sami to raditi jer su vidjeli video na internetu....

Dobro ako ces sacekati da vidis hoce li se ponoviti, barem ostavljaj komentar svaki sat da znamo da si ziv.
PR-player

#15 Re: Krv u mokraci :S

Post by PR-player »

Mr.Penguin wrote:Ne smeta nama sto imas krv u mokraci nego nam smeta sto si glup.

Jos malo ljudi nece ici doktoru na operacije nego ce sami to raditi jer su vidjeli video na internetu....

Dobro ako ces sacekati da vidis hoce li se ponoviti, barem ostavljaj komentar svaki sat da znamo da si ziv.
:lol: :lol: :lol:
naja22

#16 Re: Krv u mokraci :S

Post by naja22 »

Pa necu sada ici DEBILU doktoru, nije to nesto radi cega cu umrijeti samo pitam otprilike sta bi moglo biti da znam.
Sto ne mogu ovih pametnjakovica, a ne bi me iznenadilo da me sad admin i banuje, ako tako smatra bujrum :-)
vazi

#17 Re: Krv u mokraci :S

Post by vazi »

@naja, sto bi te iko banovo, nidje veze :D

"@pametnjakovici " :D mozda je naja studenAt u sarajvu gradu i nece da sekira ni opterecuje roditelje ili jednostavno nece jer zna da ce mu reci hajmo doktoru a naja ne voli ici doktoru :D ili ko zna kakvi sve razlozi i motivi stoji iza postavljanja tema? krhko je znanje :)

a kakvih sve tema ima (ako udes u ovu temu papak si :-) ) pa sto ne bi mogla i ova :) .mjesta ima za sviju, zar ne?

na trag na temu: krv u mokraci, moze biti da imas npr pijeska malo pa krenulo zrnce, medjutim to je najcesce praceno bolom, sto je pijesak, kamenac veci i bol je veci - znaci nije to.

moze biti upala , kao sto neke rece, kanala, besike, bubrega...Bubrezi su podmukli i cesto je npr glomerulonefritis pracen takvim simptomom. Pijes li tecnosti, mokris li cesti, cini li ti se da si malo podbuho? imas li jos nekih drugih simptoma?

Sta god da je, kao sto ti svi "pametnjakovici" rekose, ujutro pravac doktoru , ne mora biti nista strasno ali cisto da znas. pa eto javi nastavak :)
PR-player

#18 Re: Krv u mokraci :S

Post by PR-player »

naja22 wrote:Pa necu sada ici DEBILU doktoru, nije to nesto radi cega cu umrijeti samo pitam otprilike sta bi moglo biti da znam.
Sto ne mogu ovih pametnjakovica, a ne bi me iznenadilo da me sad admin i banuje, ako tako smatra bujrum :-)
Nisi bas u poziciji da druge tako zoves :)

Kako znas da neces umrijeti od toga? Mozda ti bas sad crkaju bubrezi...mozda si trebo bit na dijalizi vec prije sat vremena...
žulijan asanž

#19 Re: Krv u mokraci :S

Post by žulijan asanž »

slušaj, pusti ove gore budale nego poslušaj mene. u noći punog mjeseca moraš naći zeca sa crnim ušima, a tijelo nema veze koje je boje, ali najbolje nek je prošarano. sveži mu uši u čvor ko učkur na čakširama i baci ga u bunar. ujutro kad kukurikne pijetao tri put, naiće poštar pokraj avlije da nani donese penziju i pretplatu na ukrštenice - e ti uhvati poštara i reci mu utopilo se tele u bunaru. on neće vjerovati ali budi uporan. kad on krene da pogleda đe je tele u bunaru, ti ga gurni u bunar nek upadne i viči iz sveg glasa "utopio se poštar, utopio se poštar" kad seljani dođu i izvuku mrcinu, u torbi će mu biti zec sa zavezanim ušima ko čvor na čakširama. ti uzmi zeca dok se svi zabave oko poštara i zamotaj ga u gazu i dobro ga iscjedi u srebreni lavor. pazi da mu se uši ne odriješe. kad ona voda počne cvrčat u srebrenom lavoru, to je znak da je sve u redu. maži ćunu onom zečijom vodom prije svakog jela na dva puta, odozgo i odozdo. a rakijom se masiraj po prsima. krvarenje će nestati u roku od 7 dana terapije. poslije samo dvije tople pive na tašte popij da se propušu kanali i eto te ko nov. moreš opet ašikovat.
Mr.Penguin

#20 Re: Krv u mokraci

Post by Mr.Penguin »

javi se :|
niko_niko_kao_ja

#21 Re: Krv u mokraci

Post by niko_niko_kao_ja »

hajte ba popustite decka, tek mu je 17, cisto sumnjam da ste vi bili ista pametniji od njega u tim godinama, mlad covjek ide sa pretpostavkom sta meni moze biti. dali ste mu savjet, a do njega je hoce li poslusati ili ne, a mislim da ova zezancija na njegov racun nema smisla.
PR-player

#22 Re: Krv u mokraci

Post by PR-player »

NE javlja se coek jel ziv :D
Mis mekinjas

#23 Re: Krv u mokraci

Post by Mis mekinjas »

Napala ga escherichia... :-)
Dioda

#24 Re: Krv u mokraci :S

Post by Dioda »

PR-player wrote:Ne smeta sinko tema nikome, nego je bizarno da si doso na forum da pitas za nesto tako ozbiljno ljude koje nisi nikad vidio i za koje nemas pojma jesu li doktori ili bravari i to pored roditelja, doktora ili nekog drugog u tvojoj blizini ko ti moze pomoci...
Krv u mokraci svakako nije normalna pojava i definitivno trebas doktoru otici al ne onom na guglu...
Ja fakat ne kontam sta je s nekim od vas :-) Eto, sad svima cudno kad neko postavi neko pitanje, svi se satro zgrazavate :-)
Momak se prep'o i konta da ce neko mozda napisati da je imao slican problem, utjesiti ga :roll:
Niko nije toliko glup da ne zna da treba otici doktoru.
naja22

#25 Re: Krv u mokraci

Post by naja22 »

Nalazi su uredu, kaze doktorica ne mogu biti bolji.. Pa jel moguce bez razloga ? Uglavnom hvala svima.
Post Reply