Krv i Med: Bosanski rat (by Ron Haviv)

Post Reply
Aorta

#1 Krv i Med: Bosanski rat (by Ron Haviv)

Post by Aorta »

Pogledajte i proslijedite...

http://www.msnbc.com/modules/bloodandho ... .asp?cp1=1

Peace.
digger

#2 Re: Krv i Med: Bosanski rat (by Ron Haviv)

Post by digger »

Aorta wrote:Pogledajte i proslijedite... Peace.
Bez obzira da li ste ovo vec vidjeli, preporucujem da vidite jos jednom... i to prije slijedece diskusije na forumu.
Fair Life

Post by Fair Life »

Mislim da sam prije jedno 2-3 mjeseca postavio ovaj link kao komentar na nekoj temi... ali tada je prosao bez "odjeka" u glavama forumasa.

Ovaj link bi trebao da posluzi kao opomena svim ostrascenim ratnicima sa nasih prostora koji svojom spremnoscu da se jos jednom prihvate puske prizivaju rjesenje nagomilanih nepravdi ratnom opcijom.
Maximilijan Pegasus

Post by Maximilijan Pegasus »

Gradajani Republike BiH, odnosno onaj veliki dio koji je dozivljva kao svoju domovinu nece nikada zaboraviti genocid u Srbrenici, teror nad Sarajevom, koncentracione logore Omarska, Trnopolje i td, kao i etnicko ciscenje neSrba sa ognjista.

Tvrda bosanska glava se mozda sporo pali, ali kada se jednom upali to ostaje za vijeke vijekova. S toga sljedbenicima prostacine sa Durmitora, koji je uvalio bosanske Srbe u sve to, trebaju ili da budu prvi u gradnji bolje buducnosti Republike BiH, nadajuci se kakavom takvom oprostu ili da sto prije razgule na traktorima putem Beograda. Trece nema, jer gradjani Republike BiH ovaj dejtonski teror i mrcvaranje nece vise trpiti.
emmiirr

Post by emmiirr »

Maximilijane zaista bi volio da si upravu, ali znacajan broj nasih tvrdih(prije svega pranih glava) se nikada nece probuditi, u to sam se uvjerio i na ovom forumu kada je tema bio rahmetli predsjednik Alija Izetbegovic
Aorta

Post by Aorta »

Aferim, momci.
Post Reply