KRUSVM(kr s t a s k i r a t o v i u z i m a j u s v e...

Post Reply
sekiracija1

#1 KRUSVM(kr s t a s k i r a t o v i u z i m a j u s v e...

Post by sekiracija1 »

Da nastavimo ,ko zna o cemu se radi zna ,ko nezna,nikom nista.
Ne cini li se vama i ova tema :ISTINA O BOSANCIMA U SWEDSKOJ JEDNOM ZAUVIJEK,JEDAN OD DRSKIH PRIMJERA,MENI DA :(
A i postupak neekkih administratora,u ime lazne ljubavi,a ne istine,meni da. :(
A ako se i sa ovom temom dogodi isto i nebudemo u stanju da sta promijenomo necete li se zabrinuti,ja hocu. :(
Last edited by sekiracija1 on 31/01/2005 21:15, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

Ne kontam :roll: . Sta je bilo? :?
sekiracija1

Post by sekiracija1 »

Skontat ces ,ja znam da si ti bistar :-D
muha_sa

Post by muha_sa »

Pojma nemam----nikom ništa.
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Sta ti znaci naslov? :roll:
pitt

Post by pitt »

Jel mogu kviska uloziti? :D:D:D
verbal

#7 Re: KRUSVM(kr s t a s k i r a t o v i u z i m a j u s v e

Post by verbal »

sekiracija1 wrote:Da nastavimo ,ko zna o cemu se radi zna ,ko nezna,nikom nista.
Ne cini li se vama i ova tema :ISTINA O BOSANCIMA U SWEDSKOJ JEDNOM ZAUVIJEK,JEDAN OD DRSKIH PRIMJERA,MENI DA :(
A ako se i sa ovom temom dogodi isto i nebudemo u stanju da sta promijenomo necete li se zabrinuti,ja hocu. :(
znas li ti uopste 'dje gonis i sta hoces?
kekec

Post by kekec »

Spongy, salji sikiraciji one tvoje tabletice,
neophodne su mu. :D

Oh sory, vi u istu sviralu pusete. :P
kekec

Post by kekec »

De ba sikiracija, ohladi malo.
Kada su skandinavci pravili svoje
zastave, oni nisu imali pojma gdje
si i sta su to muslimani. :)
Sta si ti sada uvrtio u tu svoju
tvrdu bosansku glavu. :-)
sekiracija1

#10 Re: KRUSVM(kr s t a s k i r a t o v i u z i m a j u s v e

Post by sekiracija1 »

verbal wrote:
sekiracija1 wrote:Da nastavimo ,ko zna o cemu se radi zna ,ko nezna,nikom nista.
znas li ti uopste 'dje gonis i sta hoces?
Verbal ovo je tema koja je izmjenjenog naslova teme koju su administratori zatvorili,a koja je nosila naziv '"KRSTASKI RATOVI UZIMAJU SVE VISE MAHA"",no kad sam se javio da ipak iskoristim da nesto i kazem na temu.
U nizozemskoj se vodi ponovo rasprava oko doniranja organa.Naime predlaze se da u slucaju da ne kazes da nisi saglasan za davanje svojih organa se podrazumijeva da jesi saglasan.
Naizgled banalna diskusija,ali kad se to pitanje pogleda kroz prizmu komunakativnosti autohtonog(krscanskog svijeta)i alohtonog u vecem dijelu Islamskog svijeta ,onda to izgleda sasvim drugacije.
Kako?
peskocicemo recimo red i obicaje da sveko ima pravo da se izjasni i prijavi ako zeli biti donor,sto je i pokusavano i kroz koje akcije se nije prijavio dovoljan broj potencijalnih donatora organa.
Uzmite jednu polu pismenu zenu jednog Turcin koji je doveden u Holandiju na rad prije 30 godina.Ona je obicno domacica i brine o kuci te samim tim i uzima postu iz sanduceta.Poucena vremenom zna sta je koverta od racuna i nju nosi u kucu,a reklame i ostale naprdice baci u kosaru pored sanduceta.Logicno nije racun sta ce joj ti naprdici od kojih ona nema"" nikakve koristi"".Da ne ulazimo u vise detalja i aspekata,ne cini li vam se da ce ova zena ,a i clanovi njene porodice postati donatori organa,bez da su to zeljeli.Meni da :(
Martian dreams

Post by Martian dreams »

Ah Holandija....zemlja sumnjivih sloboda i jos sumnjivijih "mirotvoraca".
Cini mi se da su opasno zaokrenuli desno...ovaj put su Muslimani smetnja...Zidovi zadovoljno trljaju ruke.
Sto se mene tice trebalo bi im nasilu naseliti jedno 20.000.000 Crnaca,Indonezana i Malajaca pa da vide kako je to fino kad te kolonizuju.Sve se vraca.....ma uostalom oni ionako izumiru...bijela kuga....ko ih hebe.
digger

#12 Re: KRUSVM(kr s t a s k i r a t o v i u z i m a j u s v e

Post by digger »

sekiracija1 wrote:Uzmite jednu polu pismenu zenu jednog Turcin koji je doveden u Holandiju na rad prije 30 godina.Ona je obicno domacica i brine o kuci te samim tim i uzima postu iz sanduceta.Poucena vremenom zna sta je koverta od racuna i nju nosi u kucu,a reklame i ostale naprdice baci u kosaru pored sanduceta.Logicno nije racun sta ce joj ti naprdici od kojih ona nema"" nikakve koristi"".Da ne ulazimo u vise detalja i aspekata,ne cini li vam se da ce ova zena ,a i clanovi njene porodice postati donatori organa,bez da su to zeljeli.Meni da
Ima li ovo zakljucak ili logican nastavak?!?
digger

Post by digger »

Martian dreams wrote:Ah Holandija....zemlja sumnjivih sloboda i jos sumnjivijih "mirotvoraca".
Cini mi se da su opasno zaokrenuli desno...ovaj put su Muslimani smetnja...Zidovi zadovoljno trljaju ruke.
Sto se mene tice trebalo bi im nasilu naseliti jedno 20.000.000 Crnaca,Indonezana i Malajaca pa da vide kako je to fino kad te kolonizuju.Sve se vraca.....ma uostalom oni ionako izumiru...bijela kuga....ko ih hebe.
Beam me up, Scotty. Hurry up!!!
Martian dreams

Post by Martian dreams »

I cant captain Kirk...teleports are out.I warned you about sticking your d..k in that hole underneath the panel or traying to order robot to do that strange sick things you enjoy. Im sorry but you are stuck on that shiti betazoid planet...at least for next 100 years.Consider your other options...or maybe join the Borgs
Post Reply