Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Locked
sumirprimus

#601 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by sumirprimus »

procitah njihove stavove, ne znam koji mi bi...
elem hebe lud zbunjenog... :-)
area51

#602 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by area51 »

Šta li nas tek očekuje u sledećih 20-tak dana... :-)
OldMayor

#603 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by OldMayor »

UltraSarajevo wrote:
OldMayor wrote:Ovo se ne trebao ovako raditi.

Jer sutra kad mi izgradimo dzamiju u RS-u oni ce je srusit i rece, vi to namjerno nama u inat, i vi ste nama krst srusili.
Mislim oni to vec rade.

Ovo je trebalo fino na pravni nacin uklonuti, preko OHR-a.

Treba misliti i na ljude koji sada zive i rade u RS-u. Nama u Sarajevu zagusti samo kad je nama prpa, onoj nani crkva stoji sto godina, niko qrcem nije mako. E sad kad nama gori digli bi sve na noge...

:roll:
E moj Bosnjo nikad ti pameti neces doci, sve bi mi na fin, miran nacin, da nekoga slucajno ne uvrijedimo, kako razmisljas Boze sacuvaj.. Kad se manjina kao srbi qrce u drzavi treba ih opaliti po usima da znaju na kojem su mjestu, ne svidja ti se idi iz drzave ili rat, ha ya. Okolone srpske selendre ne bi im mjesec dana roka dao u eventualnom sukobu
Pasa moj ja sam siguran da ti nisi iz Sarajeva, ili ako jesi, onda si neki klinac koji nema blage o zivotu.

Ne znas gdje je Zlatiste, jesi li otisao u lukavicu onda ikad, sjeo na kafu? O cemu ba baljezgas, isti si mi ko i ona njihova baba, ubice me tamo muslimani ne smijem ja tamo, eto tako i ti, ubice me srbi...spremaju punktove... Ja sedmicno budem u istocnom min 2-3 puta, mislis da je njima do nekih sukoba...jest nekolicini budala, ali takvih imas i kod nas. Sanja ono o nekakvoj osveti, novom ratu i glupostima, 18 mu u guzici, nije ni spermic bio 92'.

Kazem ti samo smiri tenzije, to sto nekolicina budala hoce da provocira pred izbore, treba se sad upalit ovdje. Taj krst je nelegalan, samo je pitanje kad ce ga sklonuti. I sta bezveze da neko gore ide i da popije batine, ili ne do bog nesto vise...

Je li shvatas ozbiljnost izjave kad kazes ajmo tamo svi, da to rusimo itd?

Znaci ne smijes preko Vraca prec, a lafo bi ti bi ostavljo nekome uslove il idi il rat...

ej pameti... :run:
sumirprimus

#604 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by sumirprimus »

area51 wrote:Šta li nas tek očekuje u sledećih 20-tak dana... :-)
mislim da nas ocekuje odredjeni period bez kiše... :D
rizibizi

#605 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by rizibizi »

Ma to su ovi sto im jajca siste samo iz manjih sredina pa kontaju da moraju dvostruko ludji/gluplji biti da bi se dokazali. Doso dedo iz Njemacku donio nacisticku literaturu :D Citajte djeco playboy, drkajte da iznivelisete hormone a ne da posten narod jebete.
OldMayor

#606 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by OldMayor »

Evo ba, ima coek...

Image
Hrasno_Rules

#607 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by Hrasno_Rules »

sumirprimus wrote:procitah njihove stavove, ne znam koji mi bi...
elem hebe lud zbunjenog... :-)
Ne istrazujete dovoljno net :D ljudi postoje vec 6.godina, finansiraju ih strane desnicarske organizacije, ima ih oko 150 u cijeloj BIH samo jednog dana kad ulete u predsjednistvo :D neka momaka ... :-D
Janjicar

#608 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by Janjicar »

OldMayor wrote:Evo ba, ima coek...

Image
:lol: :lol:
rizibizi

#609 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by rizibizi »

Pa da polomi ovo pola zuba sto mu je ostalo, al povalio bi on njega ko drvosjeca bukvu od 100 godina.
Hrasno_Rules

#610 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by Hrasno_Rules »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#611 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by pici »

Image
:thumbup: :mrgreen:
madridist

#612 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by madridist »

:lol: :thumbup:
ultima_palabra

#613 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by ultima_palabra »

Naklon zbog naci pozdrava?
nookey

#614 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by nookey »

Nisu oni nacisti, oni su nacionalisti :D
channel10

#615 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by channel10 »

U cemu je fol sa ovom situacijom oko ovog "objekta"???

Borci VRS se prijavili kao postavljaci/podizaci objekta. Objekat postavljen bez ikakvih dozvola i na drzavnoj zemlji. Dosli ljudi da ga ruse i ti ljudi se hapse, a objekat cuva policija :shock: .
Onda se javili iz EPRS koji kazu da je na njihov objekat postavljena letva koja je sad formirala drugi oblik njihovog objekta :D . U istoj izjavi od istog covjeka je receno da ce biti uklonjena letva sa njihovog objekta. To nije ucinjeno i konacni izgleda objekta i dalje cuva policija.

Sta se ceka sa uklanjanjem letve, zasto policija cuva nesto sto nema dozvolu drzavnih organa, gdje objekat nema dozvolu da dobije trenutni izgled objekta? Zasto policija hapsi ljude koji zele da vrate objektu njegov prijasnji izgleda i zasto ne hapsi ljude koji su rekli da su dali konacni izgled ovom objektu i za koji nemaju papire?

Ko je ba ovdje lud? Sta se ceka sa legalnim uklanjanjem nelegalnog objekta i ko to treba da uradi?
Last edited by channel10 on 24/09/2014 13:14, edited 1 time in total.
travnik

#616 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by travnik »

Interesantno. Ove što su postavili krst, ovdje na forumu nazivaju nacistima, a istovremeno, na istom forumu, se veliča skupina kretena koja koristi nacistički pozdrav.
siponja

#617 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by siponja »

nookey wrote:Nisu oni nacisti, oni su nacionalisti :D
pa valjda imaju malo i socijalizma kod sebe ? :D
res publica

#618 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by res publica »

channel10 wrote:U cemu je fol sa ovom situacijom oko ovog "objekta"???

Borci VRS se prijavili kao postavljaci/podizaci objekta. Objekat postavljen bez ikakvih dozvola i na drzavnoj zemlji. Dosli ljudi da ga ruse i ti ljudi se hapse, a objekat cuva policija :shock: .
Onda se javili iz EPRS koji kazu da je na njihov objekat postavljena letva koja je sad formirala drugi oblik njihovog objekta :D . U istoj izjavi od istog covjeka je receno da ce biti ukljonjena letva sa njihovog objekta. To nije ucinjeno i konacni izgleda objekta i dalje cuva policija.

Sta se ceka sa uklanjanjem letve, zasto policija cuva nesto sto nema dozvolu drzavnih organa, gdje objekat nema dozvolu da dobije trenutni izgled objekta? Zasto policija hapsi ljude koji zele da vrate objektu njegov prijasnji izgleda i zasto ne hapsi ljude koji su rekli da su dali konacni izgled ovom objektu i za koji nemaju papire?

Ko je ba ovdje lud? Sta se ceka sa legalnim uklanjanjem nelegalnog objekta i ko to treba da uradi?
Braniti letvu do poslednjeg...
Ako letva padne danas, sutra pada Prijepolje. :D
archi_a

#619 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by archi_a »

Sta, svijetle u mraku ili ? Da im je sve zlatno do sada bilo, zbog oveg heil-a dovidjenja za sva vremena.
travnik

#620 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by travnik »

Oni su nacisti na kvadrat. Jedino što neupućene može iznenaditi ovakva eksplozija oduševljenja njihovim djelovanjem. Na forumu, očigledno dugo (i veoma slabo) prikriveni nacionalizam i (nevješto i licimjerno) skrivanje iza države, su izašli na vidjelo. Odavno je jasno da mnogima BiH nije cilj, već sredstvo, i da BiH nije ideja, već plašt za nacionalističke, a evo izgleda, i nacističke ideje. Koja je onda razlika u odnosu na Dukića? Mala.
nookey

#621 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by nookey »

Mislio sam ironično...
Hrasno_Rules

#622 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by Hrasno_Rules »

Image

Image

Meni i vise nego ok. neka osnuju stranku i ja cu glasati za njih :bih:
O'zone
Globalni moderator

#623 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by O'zone »

Zar za Holmatro nije potreban agregat? Plus dodatne skalamerije?

I to sve iznijeli uz onaj šumarak?
Last edited by O'zone on 24/09/2014 13:27, edited 1 time in total.
rizibizi

#624 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by rizibizi »

Sve ti je to ista bagra samo je pitanje koliko se prstiju dize i kako se pozdravlja, normalne drzave i normalnog zivota niti ima niti ce biti dokle god nepismeni i neuki kroje kapu narodu. Nek se on slika s kerom pored motora i bori se za neki kurac ne zna ni on za koji ali su mu tako rekli a to sto je nepismeni krkan iz pripizdine to nije problem. Ja sam mislio da se topovsko meso 92-95 opametilo ali jok i dalje ima glinenih golubova koji ko budale srljaju za supljom pricom i praznim obecanjima. Ti sa obrazovanim i poluobrazovanim mozes vodi normalnu diskusiju, sa zadojenim papkom nema diskusije samo pendrek nadleznih organa i onda vratiti u skolu da se bar zna potpisati i reci dobar dan.
rizibizi

#625 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Post by rizibizi »

O'zone wrote:Zar za Holmatro nije potreban agregat?
Jeste ali su oni u dzepovima ponijeli ili su se nakacili na obliznji stub i jos jedno pitanje zar Holomatro ne pravi masala buke a ovaj "objekat od nacionalnog znacaja" kazu i duge cijevi cuvaju ali valjda s cepovima u usima.

Jel ovaj BPNP ima kakve veze sa Seferom, nekako mi na tu stranu vuce prica?
Last edited by rizibizi on 24/09/2014 13:29, edited 1 time in total.
Locked