Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
-
JedanMova
#26 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Sta kazu, 157.000 protjeranih srba iz Sarajeva?
Dizu krst za ljude koje su oni "protjerali" ili tacnije receno potjerali, uz obecanje da ce se vratiti brzo u "svoje srpsko Sarajevo".
Koja je ovo bagra, na svim stranama sa nacionalnim predznakom. Ma to sve treba po kratkom postupku!
Dizu krst za ljude koje su oni "protjerali" ili tacnije receno potjerali, uz obecanje da ce se vratiti brzo u "svoje srpsko Sarajevo".
Koja je ovo bagra, na svim stranama sa nacionalnim predznakom. Ma to sve treba po kratkom postupku!
- Bosanac sa dna kace
#27 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
nije to san, to je predizborni trikHaman wrote:San koji moze da se dosanja uz pomoc bosnjackih politicara.
- apsidejzi
#28 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
[/quote]JoseMujica wrote:
1.Zvonimir Kutleša(sekretar vijeća ministara)
2.Dragica Miletić (zamjenik pravobranioca BiH)
3.August Jančik (federalni pravobranilac)
4.Dragan Spasojević (pravobranilac RS )
5.Meliha Jahjaefendić (šefica službe za zajedničke poslove )
6.Adnan Delić (direktor agencije za rad i zapošljavanje BiH )
7.Fazila Musić (pomoćnik ministra pravde BiH )
8.Ediba Tafro (Federalno ministarstvo pravde )
9.Nikola Kovačević (Ministarstvo pravde RS )
10.Tihomir Čurak (Ministarstvo finansija F BiH )
11.Željko Čulum (Ministarstvo finansija RS )
12.Ilinka Gavrić (ured gradonačelnika Distrikta Brčko )
13.Jasminka Suša(Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove )
14.Zoran Stjepanović (Ministarstvo za ekonomske odnose i koordinaciju RS )
Bošnjakinje koje su glasale za ovu sramnu odluku su :Fazila Musić i Jasminka Suša. Obje drugarice su članovi SDP-a pa je veza sa šefom očigledna. Trebalo bi napomenuti da su Adnan Delić i Ediba Tafro glasali protiv ali njihovi glasovi nisu bili važni jer se zakonska forma već ispoštovala. ...
kakanj-x/ Selman Rustempašić
Ono kad dodjes u poziciju da o tome odlucuje glas dva covjeka...
- damskot
#29 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Nikakav problem odma tu pored sagraditi neki dom za PTSP povratnike iz Iraka Sirije tj ISIS .
-
Darkstorm
#30 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ma ovo je suplja.
-
dudlov
#31 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Jutros naletih na ovu vijest.
http://www.avaz.ba/clanak/136888/pokusa ... a-zlatistu
-
Darkstorm
#32 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ovo ako je krst...
Sami sebe brukaju s ovim.
Sami sebe brukaju s ovim.
-
siponja
#33 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
ne bi li to bilo malo licemjerno? neke Bošnje najgrlatije da se dobrovoljci u Siriji i Iraku hapse i ganjaju po Bosni a sad bi Bošnje da im ISIS-ovci ili njihovi simpatizeri ruše krst.damskot wrote:Nikakav problem odma tu pored sagraditi neki dom za PTSP povratnike iz Iraka Sirije tj ISIS .
-
siponja
#34 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
to samo govori da je urađeno sve organizovano i na najvišem nivou. nekako odmah uhapsiše te momke koji su otišli sinoć da ga sruše, a one koji su ga postavili nisu mogli uhapsiti niti znaju ko je u pitanju.elektrodistribucijadudlov wrote:Jutros naletih na ovu vijest.
dakle organizovano postavljen a onda ga organizovano policija RS-a dobro čuva, ko i pokuša nešto, kako što se eto moglo vidjeti odmah će biti uhapšen. čudi me da nisu pucali.
- O'zone
- Globalni moderator
#35 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Eh do kraja izbora će da ide "oni nama ruše spomenike"siponja wrote:to samo govori da je urađeno sve organizovano i na najvišem nivou. nekako odmah uhapsiše te momke koji su otišli sinoć da ga sruše, a one koji su ga postavili nisu mogli uhapsiti niti znaju ko je u pitanju.elektrodistribucijadudlov wrote:Jutros naletih na ovu vijest.
http://www.avaz.ba/clanak/136888/pokusa ... a-zlatistu![]()
dakle organizovano postavljen a onda ga organizovano policija RS-a dobro čuva, ko i pokuša nešto, kako što se eto moglo vidjeti odmah će biti uhapšen. čudi me da nisu pucali.
Kako ljudi glupo padaju na provokacije
- DaysleepeR
#36 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
taj krst više nikad neće biti sklonjen odatle. ono što se postavljači nadaju je da će biti pokušaja da se isti sruši nakon čega će slijediti poplava donacija za njegovu obnovu dok ne dignu onakav i onoliki koliki su najavili...
treba ba se fatat novog zelanda, nema ovdje nafake nikad više
- OldMayor
#37 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ovi su mi samo olaksali glasanje.
Glasat cu za one koji nisu ni rijeci prozborili o ovom krstu.
-
siponja
#38 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
jbga neki su smatrali provokacijama i kad je Arkan sa svojom gardom klao po Bijeljini, i mislili da neće dalje od Bijeljine. dok nije zatreštalo pod njihovim prozorom. neki su se tek tad probudili, neki nisu ni tada. mislili i dalje da je provokacija i da ne treba nasjedati dok ih nisu doveli do rupčage sa rukama svezanim na guzici. ne znam jel im bar tada došlo iz guzice u glavu.O'zone wrote:Eh do kraja izbora će da ide "oni nama ruše spomenike"siponja wrote:to samo govori da je urađeno sve organizovano i na najvišem nivou. nekako odmah uhapsiše te momke koji su otišli sinoć da ga sruše, a one koji su ga postavili nisu mogli uhapsiti niti znaju ko je u pitanju.elektrodistribucijadudlov wrote:Jutros naletih na ovu vijest.
http://www.avaz.ba/clanak/136888/pokusa ... a-zlatistu![]()
- ultima_palabra
#39 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ja krsta i zajebancije 
-
siponja
#40 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
slažem se, mislim da si, na žalost, u pravu.DaysleepeR wrote:taj krst više nikad neće biti sklonjen odatle. ono što se postavljači nadaju je da će biti pokušaja da se isti sruši nakon čega će slijediti poplava donacija za njegovu obnovu dok ne dignu onakav i onoliki koliki su najavili...
- O'zone
- Globalni moderator
#41 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ne znam. Ti mi reci.siponja wrote:jbga neki su smatrali provokacijama i kad je Arkan sa svojom gardom klao po Bijeljini, i mislili da neće dalje od Bijeljine. dok nije zatreštalo pod njihovim prozorom. neki su se tek tad probudili, neki nisu ni tada. mislili i dalje da je provokacija i da ne treba nasjedati dok ih nisu doveli do rupčage sa rukama svezanim na guzici. ne znam jel im bar tada došlo iz guzice u glavu.O'zone wrote:
Eh do kraja izbora će da ide "oni nama ruše spomenike"
-
Nomo
#42 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
OldMayor wrote:Ovi su mi samo olaksali glasanje.
mudro .
-
Nomo
#43 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
DF , NS i Sefer ce pomesti na izborima ove lopove i bandite
- bogoljub
#44 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ovo je Bosna jednom shvatite
Ej' vi gore s brda idite, idite!
Ej' vi gore s brda idite, idite!
-
siponja
#45 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
nije to zajebancija, ljudi su ozbiljni.zajebancija je kad imaš od glavnog grad BiH do Srbije 300m vazdušne linije, kontinuiran teror nad Bošnjacima na svim poljima, a na to si nemoćan i jedino što možeš je da se kiselo smiješ.ultima_palabra wrote:Ja krsta i zajebancije
čovječe ja nisam ni znao da je to jebeno Zlatište tako blizu, mislio sam da je to negdje bar 6-7km od Sarajeva prema Palama, kad gledam slike nekih forumaša od jučer, koliko mogu da shvatim to je negdje odmah iznad Souk bunara, možeš se kamenom bacit u Sarajevo, ispravite me ako sam fulio?
-
dudlov
#46 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Nisi fulio,blizu je pravo i odatle se Sarajevo ima na dlanu.siponja wrote:nije to zajebancija, ljudi su ozbiljni.zajebancija je kad imaš od glavnog grad BiH do Srbije 300m vazdušne linije, kontinuiran teror nad Bošnjacima na svim poljima, a na to si nemoćan i jedino što možeš je da se kiselo smiješ.ultima_palabra wrote:Ja krsta i zajebancije
čovječe ja nisam ni znao da je to jebeno Zlatište tako blizu, mislio sam da je to negdje bar 6-7km od Sarajeva prema Palama, kad gledam slike nekih forumaša od jučer, koliko mogu da shvatim to je negdje odmah iznad Souk bunara, možeš se kamenom bacit u Sarajevo, ispravite me ako sam fulio?
- O'zone
- Globalni moderator
#47 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
A to ti Dobrnja, Lukavica i Vraca dalekosiponja wrote:nije to zajebancija, ljudi su ozbiljni.zajebancija je kad imaš od glavnog grad BiH do Srbije 300m vazdušne linije, kontinuiran teror nad Bošnjacima na svim poljima, a na to si nemoćan i jedino što možeš je da se kiselo smiješ.ultima_palabra wrote:Ja krsta i zajebancije
- ultima_palabra
#48 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Mislio sam na formu te skalamerije... sastavili dvije poveće cijevi i to im je dugo najavljivani krst. Sad se nadaju da će postavljanje prouzrokovati kakvo sranje do izbora, onda će ga sami skinuti ili će ga vjetar otpuhati.siponja wrote:nije to zajebancija, ljudi su ozbiljni.zajebancija je kad imaš od glavnog grad BiH do Srbije 300m vazdušne linije, kontinuiran teror nad Bošnjacima na svim poljima, a na to si nemoćan i jedino što možeš je da se kiselo smiješ.ultima_palabra wrote:Ja krsta i zajebancije
A teror nad Bošnjacima svakako... samo što ih od 96. do danas najviše terorišu drugi Bošnjaci.
- joint union
- madner
#50 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ma ja, a ja kada predlozim da se svi vjerski simboli u Sarajevu uklone odma kazu da sam islamofob.