Pandan Caci bi mogao biti Batko nikako Dobrica.Sezam wrote:
Pa nije mu dzenaza bila ko Dobricina, tacno.
E moji salonjerosi, nikad od vas insana.
Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
-
Pokajnik
#1176 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
- Sezam
#1177 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Dobrica je 'perom' pobio mnogo vise nego Caco svojim umobolnim metodama. To je i bila poenta mog posta, ne mogu se njih dvojica mjeriti. Cacu roknuse njegovi, Dobricu sahranise sa najvisim pocastima, u prisustvi srpske politicke 'kreme'.Pokajnik wrote:Pandan Caci bi mogao biti Batko nikako Dobrica.Sezam wrote:
-
Pokajnik
#1178 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Rokunuli ga njegovi kad je počeo da ubija muslimane.To za ubijanje perom zahebi,oni koji vole da ubijaju obično ne čitaju nikakve knjige.Sezam wrote:Dobrica je 'perom' pobio mnogo vise nego Caco svojim umobolnim metodama. To je i bila poenta mog posta, ne mogu se njih dvojica mjeriti. Cacu roknuse njegovi, Dobricu sahranise sa najvisim pocastima, u prisustvi srpske politicke 'kreme'.Pokajnik wrote:Pandan Caci bi mogao biti Batko nikako Dobrica.Sezam wrote:
-
channel10
#1179 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Sta bi sa banderom, cuva li je jos MUPRS-a, sta je sa EPRS, sto ne skidaju onu letvu?
Sta je sa Tuzilastvom BIH-a ili ko je vec davno trebao da reaguje na ovaj performans i da se to vise okonca?!
Sta je sa Tuzilastvom BIH-a ili ko je vec davno trebao da reaguje na ovaj performans i da se to vise okonca?!
- exliberal-ex
#1180 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Vidis kad je Dobrica otisao bogu na ispovjest dosla je ta nazovi "krema"....ali kad je Caco otkopan pa mu klanjana djenaza ko heroju ko je dosao?... dosao je narod, nisi mogao carsijom proci koliko je bilo ljudi... isti taj narod koji se voli kitit multikulturnoscu....to sto je Caco rokao kjafire ...ma izgubio prst pa poludio ( to mi je nadraza fora koju sam cuo).... dok je slusao Aliju I Mahmutcehajica bilo je ok, sve dok je ubijao anamo one bilo je ok ....tisu rat je...ali kad je poceo da maltretira I ubija "svoje", ...e moj multikulturni....ostario pameti nije dosao.Sezam wrote:Dobrica je 'perom' pobio mnogo vise nego Caco svojim umobolnim metodama. To je i bila poenta mog posta, ne mogu se njih dvojica mjeriti. Cacu roknuse njegovi, Dobricu sahranise sa najvisim pocastima, u prisustvi srpske politicke 'kreme'.Pokajnik wrote:Pandan Caci bi mogao biti Batko nikako Dobrica.Sezam wrote:
-
L u c i f e r
#1181 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Svako čudo do tri dana... 
-
pemanapemani
#1182 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
exliberal-ex wrote:Pa dobro nema Caco spomen plocu na Kazanima ali ima fino mjesto na Kovacima...blizu oca nacije ...a necemo o njegovoj djenazi....necemoBodkin wrote:Salonjerosi ti u kuci papakSezam wrote:Bas me interesuje da li bi @lucifer, @bodkin i ostali salonjerosi i dalje propagirali toleranciju, ne-rusenje "skele" i ostale cetnicke pizdarije, kada bi jednog jutra na Kazanima osvanla spomen ploca Caci?
Bi, al u racku.
Agresija bi bila puno "humanija" da su VRS i HVO rasčistili sa svojim kukoljem 1993., kako je to uradila Armija R BiH. Koliko god nesposobna i kriminalna tadašnja vlast bila, ona je uspjela suzbiti ratne zločine.
Bilo bi pravo šupački izostaviti iz argumentacije situaciju koja je 1993. godine vladala u BiH i Sarajevu.
Uhvatio si se dženaze kao pijan plota. Eto, neka je bilo 10 hiljada. Koliko ljudi broji Bistrik? Koliki je postotak 10 000 vs. pola miliona?
Uglavnom, bilo bi super kada bi Srbi i Hrvati dostigli nivo Bošnjaka u poštivanju prava "manjina". Da se razumijemo, taj nivo nije idealan, ali žalosno je da je bukvalno idealno društvo u odnosu na druga dva nivoa.
Ovo govorim iz vlastitog iskustva.
Koliko sam shvatio, ti si Srbin, borac ABiH, koji je otišao iz BiH i živi u inostranstvu.
Znači, ne živiš u BiH, za razliku od mene, i zato smatram da sam kompetentan da ti repliciram po ovo pitanju.
-
dudlov
#1183 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Zar se očekivala drugačija reakcija. U ratu nije bilo hajra od podrumaša, a što se krsta tiče, nema hajra od forumaša. Oni koji djeluju, ne pišu po forumu.L u c i f e r wrote:Svako čudo do tri dana...
-
dudlov
#1184 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
I šta predlažeš, srušit ili ignorisat?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
dudlov
#1185 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ja sam forumaš i od mene hajra nema, znači biram ignore. A što se rušenja tiče, Mirza Hasić i njemu slični će se za to pobrinut (Njih nema na forumu)Mojmilo Vaso wrote:dudlov wrote:I šta predlažeš, srušit ili ignorisat?
Sta ti mislis? Mozda da podignete spomenik sratku mladicu na Bascarsiji?
A srustit...pa niste sposobni za to.
- Jolpaz
#1186 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Mojmilo Vaso wrote:dudlov wrote:I šta predlažeš, srušit ili ignorisat?
Sta ti mislis? Mozda da podignete spomenik sratku mladicu na Bascarsiji?
A srustit...pa niste sposobni za to.
Neka si se ti konju registrovao samo da nam to kazes, predpostavljam da bi ti odgovaralo da se to uradi izbora.
Pa ono je konjino vasa sramota, a cega se pametan stidi budala se tim ponosi.
Oces i ti da se odcepis ?
Oces al u kurcu
- insomnia78
#1187 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
A sta sad, ako u PC-u ovi izaberu nekog drugog umjesto Dodika nestace njihovog ovakvog odnosa prema Bosni?
Bio SDS, SNSD na vlasti, ili bilo ko drugi oni ce i dalje dozivljavati erekcije na snove o velikoj Srbiji i osveti dahijama
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bio SDS, SNSD na vlasti, ili bilo ko drugi oni ce i dalje dozivljavati erekcije na snove o velikoj Srbiji i osveti dahijama
- res publica
#1188 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
-Bošnjaci su dobili svjetski poznatog teroristu - Nusreta Imamovića,Jolpaz wrote: Neka si se ti konju registrovao samo da nam to kazes, predpostavljam da bi ti odgovaralo da se to uradi izbora.
Pa ono je konjino vasa sramota, a cega se pametan stidi budala se tim ponosi.
Oces i ti da se odcepis ?![]()
![]()
![]()
Oces al u kurcu
-BiH je četvrta u Evropi po broju idišovaca po glavi stanovnika.
-Svijet pravi koalicije protiv IDIŠa, sve češće da izjednačavajući sa islamom.
Znači, sad je najbolje vrijeme (za Srbe) da Bošnjaci nešto poruše, demonstriraju, zapucajum ili da naprave bilo kakav nasilni akt. To bi bio kec na desetku, i čine sve da pokrenu Bošnjake, ali ovi se ne daju zajebat. Ploča i krst nisu uspjeli, sigurno će smišljati nešto drugo. Prije izbora, ili posle svejedno.
-
L u c i f e r
#1189 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Islam je najveći bošnjački balast, bio i ostao...
Što je najžalosnije riječ je o benignom, evropeiziranom i light-islamu, al jbg ostaje odlično sredstvo antipropagande i izvorom predrasuda zapada...
Što je najžalosnije riječ je o benignom, evropeiziranom i light-islamu, al jbg ostaje odlično sredstvo antipropagande i izvorom predrasuda zapada...
- insomnia78
#1190 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Nije ti ni ova van pametiL u c i f e r wrote:Islam je najveći bošnjački balast, bio i ostao...
-
L u c i f e r
#1191 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Brezbeli.insomnia78 wrote:Nije ti ni ova van pametiL u c i f e r wrote:Islam je najveći bošnjački balast, bio i ostao...
- Paranoid
#1192 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
reče neko ko sebe naziva Lucifer...L u c i f e r wrote:Islam je najveći bošnjački balast, bio i ostao...
BreZbeli su ti smetnje na relaciji mozak - jezik - tastatura.
-
L u c i f e r
#1193 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Pa paranoiče dragi, morel ijednom sa kakimtakim hargumentom mjesto vazda sa tijem adhomeinijem...Paranoid wrote:reče neko ko sebe naziva Lucifer...L u c i f e r wrote:Islam je najveći bošnjački balast, bio i ostao...
Što je najžalosnije riječ je o benignom, evropeiziranom i light-islamu, al jbg ostaje odlično sredstvo antipropagande i izvorom predrasuda zapada...![]()
![]()
![]()
-
L u c i f e r
#1194 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
E moj vaso, 7 postova si u guicu sprco, sve gluplji od glupljeg, a još tobe nisi došo...Mojmilo Vaso wrote:Ma pusti lucifera staru tetku mahalusu. Obicni internet drkadzija.Paranoid wrote:reče neko ko sebe naziva Lucifer...L u c i f e r wrote:Islam je najveći bošnjački balast, bio i ostao...
Što je najžalosnije riječ je o benignom, evropeiziranom i light-islamu, al jbg ostaje odlično sredstvo antipropagande i izvorom predrasuda zapada...![]()
![]()
![]()
Kad napuniš stoju, tek onda stječeš pravo da muhabetiš sa jednom forumaškom i ljudskom veličinom kakva je Lucifer.
-
L u c i f e r
#1195 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
8. Mašala. Haj polahko uzbrdo sinak, haj ljubi te čika Lucifer...Mojmilo Vaso wrote:Haha, forumska mahaluso..internet drkadzijo ja sam bio na ovom forumu kad ti nisi imao ni internet u kuci.
A sad k nozi...miran...tako....
- Stjui
#1196 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
mislim da je g.nečastivi trenutno najmaliciozniji forumaš srpske nacionalnosti na ovom forumu.
-
L u c i f e r
#1197 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Stjui wrote:mislim da je g.nečastivi trenutno najmaliciozniji forumaš srpske nacionalnosti na ovom forumu.