Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
molim sve ljude dobre volje za preporuku ...
preporuku za dobrog krojaca
ili krojacicu ...
za suzavanje odijela
krojac, krojacica da to fino uradi za dan-dva ...
Ulica preko puta nekadasnje Karde-e prema saracima, pored begove dzamije, pored onog nekog "americkog second henda" krojac, covjek radi SVE prepravke sporo ali kvalitetno
e ima super krojačica na dobrinji III. ako ti odgovara u tom dijelu grada javi se na pp pa ću ti dati broj telefona. ona radi čak i šivanje odijela, ima svog saradnika koji radi samo muška odijela. potkraćivanje i sužavanje ti može raditi odmah, zavisi kako se dogovoriš, a šivanje se moraš najaviti, tako da taj čovjek bude tu.
shipak wrote:e ima super krojačica na dobrinji III. ako ti odgovara u tom dijelu grada javi se na pp pa ću ti dati broj telefona. ona radi čak i šivanje odijela, ima svog saradnika koji radi samo muška odijela. potkraćivanje i sužavanje ti može raditi odmah, zavisi kako se dogovoriš, a šivanje se moraš najaviti, tako da taj čovjek bude tu.
Slazem se (ako milis na salon Charlie) - zena je madzionicar, bz obzira kakva intervencija je potrebna
hvala svima...
ja sam jutros, posto mi je ipak bilo hitno, odnio kod tete u hrasno ...
... teta jako prijatna, oznacila onim "iglicama" koliko treba
sada da vidim kako ce ispasti, pa javim
Koji krojač u Sarajevu je idealan za krojenje muške odjeće svih vrsta(od kratih gaća do kaputa) koja treba biti krajnje jednostavna(znači ništa ekstravagantno i specijalno),ali kvalitetno skrojena,posebna i nenametljiva?Gdje kupiti tkanine za krojenje odjeće,ako postoji domaća proizvodnja tkanina,tj.bosanskohercegovačke tekstilne industrije?