Krojač u Sa

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Bonnie-Clydova mala

#1 Krojač u Sa

Post by Bonnie-Clydova mala »

Dobro jutro!

Možete li mi preporučiti krojača/čicu, povoljnih cijena, nekoga mlađeg i kreativnijeg?
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

kasno vidjeh ovo...sta znaci "povoljan"? Ja znam jednu tetu koja je jako kreativna i sije super stvari...znam uletiti kod nje u salon da vidim sta je sasila novo i slikati sa mobitelom i pokazivati raji...vjerovatno ti je ovo trebalo za novu godinu...al eto, kome bude trebalo, krojacki salon chanel u hrasnom kod robota odmah kod trolejbuske stanice na spratu zgrade.
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Ej hvala Amazonko. Nije mi trebalo za N.G, tako da je informacija došla u pravi čas :-D

A kad sam rekla povoljan mislila sam da me ne dode skuplja pita nego tepsija. Cula sam da ima krojaca koji samo za ruke uzimanju po 300-400 KM :roll:
To mi je katastrofa ...
Ivy

Post by Ivy »

Treba i meni snajder/ica u Sarajevu HITNO, da radi povoljno i brzo...naime moram sasiti haljinu koja u biti nije zahtjevna ali mi treba HITNO!

PLIZ POMOC!!!!
Pasiflora

Post by Pasiflora »

Salon Carli - nacrtan je Carli Caplin na reklami. Nalazi se u Dobrinji 2 u nizu gdje je prije bila LORA samoposluga, a sada su (cini mi se) TP Marketi. Neznam koliko brzo moze sasiti, ali zena je carobnjak. Sije po narudzbi, a kada nema posla sama kreira i sije za prodaju. Ma divota. Mlada (oko 30 god) i vrlo kreativan. Preporuka u svakom slucaju.
Post Reply