Krkanski Golf V

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
AdnanSA

#1 Krkanski Golf V

Post by AdnanSA »

Vidio sam danas u ulici Velikih Dreveta naj krkanski Golf V.Crna petica napucana sa crvenim felgama ma užas.
Vozač jedno 20 godina namjestio sjedište tako da nemože dohvatiti volan,neki teži narodnjak dere unutra,reklama na autu Dallas company a tablice neke najnovije sa BiH oznakama. Te tablice su napravljene tako da je podloga crne boje a brojke i slovo su bijele boje.Kao nekada što su bile austrijske. Neznam kako to saobračajna policija uopšte toleriše ili samo okrenu glavu po običaju.
Naravno tip pretiče čitavu kolonu koja stoji na semaforu i onda lijepo kroz crveno svijetlo prođe kao da je oslobodio Sarajevo.
Još jedan dokaz kako se sa parama može sve u našem gradu.
Last edited by AdnanSA on 10/06/2008 09:05, edited 1 time in total.
malizeleni

#2 Re: Krkanski Golf V

Post by malizeleni »

De je slikaj :D Ja sam danas slikao novog mustanga GT.
d2

#3 Re: Krkanski Golf V

Post by d2 »

tesko je ne primjetiti tog golfa V, ja ocekujem da cu ga sljedeci put vidjeti oko bandere ili na krovu
AdnanSA

#4 Re: Krkanski Golf V

Post by AdnanSA »

Nadam se da ga nikada više neću vidjeti jer me još uvijek bole oči od danas.
The Nightwatchman

#5 Re: Krkanski Golf V

Post by The Nightwatchman »

i ja sam ga vidio. koji krele. :D
karanana

#6 Re: Krkanski Golf V

Post by karanana »

vi ste samo ljubomorni sto ja imam nako dobro auto a vi nemate.
The Nightwatchman

#7 Re: Krkanski Golf V

Post by The Nightwatchman »

karanana wrote:vi ste samo ljubomorni sto ja imam nako dobro auto a vi nemate.
nisam znao da si bas takav puter :D

p.s

gdje si nabavio felge od safety car-a? :D :D
bpsang

#8 Re: Krkanski Golf V

Post by bpsang »

kad se smota oko bandere ,posatirajte ga na, izvrno ga lola....
sabanss

#9 Re: Krkanski Golf V

Post by sabanss »

Neko vece kreno u Palmu na Grbavici kada novi X5 i iz njega izlazi djecacic od 18-19 godina. Zanimljiv mi je profil roditelja ili osobe koja mu je dala to auto da vozi.

Kako je biti dijete (novopecenih?) bogatasa?
madner

#10 Re: Krkanski Golf V

Post by madner »

AdnanSA wrote:Vidio sam danas u ulici Velikih Dreveta naj krkanski Golf V.Crna petica napucana sa crvenim felgama ma užas.
Vozač jedno 20 godina namjestio sjedište tako da nemože dohvatiti volan,neki teži narodnjak dere unutra,reklama na autu Dallas company a tablice neke najnovije sa BiH oznakama. Te tablice su napravljene tako da je podloga crne boje a brojke i slovo su bijele boje.Kao nekada što su bile austrijske. Neznam kako to saobračajna policija uopšte toleriše ili sasmo okrenu glavu po običaju.
Naravno tip pretiče čitavu kolonu koja stoji na semaforu i onda lijepo kroz crveno svijetlo prođe kao da je oslobodio Sarajevo.
Još jedan dokaz kako se sa parama može sve u našem gradu.
Vidio sam papka, prestrojio se iz trake za desno u srednju na semaforu prema Unisovima neboderima. Razmisljao sam da ga ne pustim, ali vec sam ispunio penzum nerviranja za danas.
Gdje si ti bio :D
Mahalac

#11 Re: Krkanski Golf V

Post by Mahalac »

vacancy u crnoj avazovoj hronici je hronicno otvoren..stoga be cool be me:)
DoradO

#12 Re: Krkanski Golf V

Post by DoradO »

sabanss wrote:Neko vece kreno u Palmu na Grbavici kada novi X5 i iz njega izlazi djecacic od 18-19 godina. Zanimljiv mi je profil roditelja ili osobe koja mu je dala to auto da vozi.

sto ti to smeta ako neko vozi dobar auto...pogotovo ako je mlada osoba nek uziva ako moze ... kad vozi g2 ne valja kad vozi x5 ne valja ... ljudi vama sve smeta ... pretice kolonu na semaforu ... pa sta sta te briga nije tvoj problem sve dok ne ugrozi tvoju sigurnost :!: palite se lako
madner

#13 Re: Krkanski Golf V

Post by madner »

Nije pretekao kolonu na semaforu, nego je iz trake za skretanje usao u raskrsnicu da bi usao u drugu traku. Haj da je bila guzva, ali prosli su svi kroz semafor. :D Uz to je to uradio levatski.
Kurcenje kurcenja radi.
maxell_sarajevo

#14 Re: Krkanski Golf V

Post by maxell_sarajevo »

covjek ima svoju furku
DoradO

#15 Re: Krkanski Golf V

Post by DoradO »

madner wrote:Nije pretekao kolonu na semaforu, nego je iz trake za skretanje usao u raskrsnicu da bi usao u drugu traku. Haj da je bila guzva, ali prosli su svi kroz semafor. :D Uz to je to uradio levatski.
Kurcenje kurcenja radi.
ja ne znam kako vise niste navikli na to :) ja bukvalno ne obracam paznju i kad se uvaljuju pustim uvijek .. sta ces se nervirat radi kompleksasa ... pa sta rade na turi prema ilidzi dole valjda nema kamere kod rtv ... ja skretao kad onaj (sigurno ste i njega opazili) crveni golf V sa crvenim felnama sa xenonima ocam' proleti pa najmanje 18 banki :lol: :lol: a meni smijesno ... samo im se smijem i nista vise
madner

#16 Re: Krkanski Golf V

Post by madner »

Ma nisam se iznervirao, bio mi je smijesan.

Da sam bio nadrkan bilo bi nesto drugo. :D
ado-šampion

#17 Re: Krkanski Golf V

Post by ado-šampion »

DoradO wrote:
sabanss wrote:Neko vece kreno u Palmu na Grbavici kada novi X5 i iz njega izlazi djecacic od 18-19 godina. Zanimljiv mi je profil roditelja ili osobe koja mu je dala to auto da vozi.

sto ti to smeta ako neko vozi dobar auto...pogotovo ako je mlada osoba nek uziva ako moze ... kad vozi g2 ne valja kad vozi x5 ne valja ... ljudi vama sve smeta ... pretice kolonu na semaforu ... pa sta sta te briga nije tvoj problem sve dok ne ugrozi tvoju sigurnost :!: palite se lako
Bezze je to, bogataši ili ne, djetetu dat X5-icu. Šta će bit od tog djeteta kad mu sa 18 godina daju X5? Znači on je sve postigo sa 18 godina, je.o školu, je.o pos'o, je.o sve. Ima X5, ima pare (vjerovatno)... Ako se tako vaspitava djete, je.o ti te roditelje, kratko i jasno.

A za to drugo se slažem. Šta se raja uzbuđuju, papnski Golf, papak za volan, prolazi kroz crveno ... ja na to ne obraćam pažnju dok mene ne ugrozi. Ali kod nas je takav mentalitet, prije gledamo drugog nego sebe.
Neelix

#18 Re: Krkanski Golf V

Post by Neelix »

vidio sam papka :) neki dan tamo od nedzarica prema gradu, vozi paralelno sa nekim likom na skuteru i pricaju, dvije trake zauzeli :roll: i tako do semafora na alipasinu, a onda se uzeli trkat :shock:

a fakat, dijete nekakvo, dao bi mu hljeba da se najede da ga vidim na ulici :lol:
Chairman

#19 Re: Krkanski Golf V

Post by Chairman »

ado-šampion wrote:
DoradO wrote:

Bezze je to, bogataši ili ne, djetetu dat X5-icu. Šta će bit od tog djeteta kad mu sa 18 godina daju X5? Znači on je sve postigo sa 18 godina, je.o školu, je.o pos'o, je.o sve. Ima X5, ima pare (vjerovatno)... Ako se tako vaspitava djete, je.o ti te roditelje, kratko i jasno.

A za to drugo se slažem. Šta se raja uzbuđuju, papnski Golf, papak za volan, prolazi kroz crveno ... ja na to ne obraćam pažnju dok mene ne ugrozi. Ali kod nas je takav mentalitet, prije gledamo drugog nego sebe.
Ja ne vidim problem.Poznajem dosta roditelja koji su kupili svojoj djeci dobra auta kao motivaciju za upis na 2,3 godinu jakih fakulteta vani.Sve zavisi i od samog djeteta,ako je naopako onda je naopako i sa X5 i bez nje.
d2

#20 Re: Krkanski Golf V

Post by d2 »

ja mislim da je ovo bila nagrada mame i tate za doktorat...

de ba, budi realan.
srce_ruke_lopata

#21 Re: Krkanski Golf V

Post by srce_ruke_lopata »

Kad smo vec kod krkanskih golfova :D

Image
d2

#22 Re: Krkanski Golf V

Post by d2 »

ovog ce mu kupiti sljedeceg :)
shown

#23 Re: Krkanski Golf V

Post by shown »

australija zemlja-klokana,bih-krkana :lol:
AdnanSA

#24 Re: Krkanski Golf V

Post by AdnanSA »

shown wrote:australija zemlja-klokana,bih-krkana :lol:
:D :D :D :D Dobra ti je ta.
AdnanSA

#25 Re: Krkanski Golf V

Post by AdnanSA »

karanana wrote:vi ste samo ljubomorni sto ja imam nako dobro auto a vi nemate.
Joj jesam ljubomoran. Ljubomora je moje srednje ime. :oops:
Post Reply