Jel ti drago?Bosnolog wrote: Ulice u Srbiji i Grckoj postaju sve slicnije,.....
Kriza u Grčkoj
- irvinx1
#451 Re: Kriza u Grčkoj
- mO k3
#452 Re: Kriza u Grčkoj
meni jeste....Sto pitas? iz dva razloga... obe zemlje su ucestvovale u ubijanju neduznih grdjanairvinx1 wrote:Jel ti drago?Bosnolog wrote: Ulice u Srbiji i Grckoj postaju sve slicnije,.....
- irvinx1
#453 Re: Kriza u Grčkoj
...Pa bi bilo dobro da i tamo strada koji neduzni gradjanin, jelde doktore...????Ženski Dr.Med wrote:meni jeste....Sto pitas? iz dva razloga... obe zemlje su ucestvovale u ubijanju neduznih grdjanairvinx1 wrote:Jel ti drago?Bosnolog wrote: Ulice u Srbiji i Grckoj postaju sve slicnije,.....
Jer, jebi ga, savakome se desi da ubije par neduznih civila.
P.S. Nekih cirka 95% drzava su u nekom periodu historije ucestvovale u ubijanju neduznih gradjana.
- Bosnolog
#454 Re: Kriza u Grčkoj
Kada si mi vec uputio takvo cinik pitanje,iako odlicno znas da su sarajevske i mnoge druge bosanskohercegovacke ulice bile mnogo krvavije,sa mrtvim raskomadanim civilima ubijanim svakodnevno cetiri duge godine a neki zivi spaljivani,a da ne govorimo patnje,ranjavanja,razaranja,pljacke,silovanja a kao posljedica bolesne ideologija iz Srbije i grada Beograda, ali i bratske podrske iz Atine te ucesca zlikovaca koji su ubijali u ime pravoslavne brace valjda sveteci se bratski Turcima u Bosni ,skupa sa Sratkom Smradicem i Dabic Smradovanom,...irvinx1 wrote:Jel ti drago?Bosnolog wrote: Ulice u Srbiji i Grckoj postaju sve slicnije,.....
Vidis ovi sami sebi ovo cine,nije valjda da ocekujes da sazaljevamo i da im se izvinemo sto smo bioloski prezivjeli iako jos trazimo svoje po masovnim grobnicama sto su ih njihovi sunarodnici ubijali samo sto su bili drugaciji od njih a ipak smo svi prvo ljudska bica,samo oni to nisu jos saznali a nadam se da ti ipak jesi,..... Mnogo je zla ucinjeno nevinim ljudima a nikada ne znas sta nosi dan a sta nosi noc,......Nikada,.!!
- irvinx1
#455 Re: Kriza u Grčkoj
Znaci drago ti je.
Kao sto si i sam rekao: "mnogo je zla ucinjeno nevinim ljudima"... Iz tvojih komentara da se zakljuciti sljedece: "nevinih u Srbiji i Grckoj nema."
Kao sto si i sam rekao: "mnogo je zla ucinjeno nevinim ljudima"... Iz tvojih komentara da se zakljuciti sljedece: "nevinih u Srbiji i Grckoj nema."
- nosara
#456 Re: Kriza u Grčkoj
Moguce... Ali je daleko manji procenat fasisticke stoke koja je ubijala neduzne gradjane u drugim drzavama...irvinx1 wrote: P.S. Nekih cirka 95% drzava su u nekom periodu historije ucestvovale u ubijanju neduznih gradjana.
- Bosnolog
#457 Re: Kriza u Grčkoj
Pitam se cemu licemjerje kolega,ti odises frustracijama zbog dogadaja u drzavama cijem stanju nisam ni na koji nacin doprinio,..Nevinih normalno da ima pa i onih koje su Dabic i Zloba mobilizirali mimo svoje volje da ubijaju, mada su i oni imali izbora da odbiju to ciniti i odu u zatvor umjesto da ubijaju svoje komsije,....Znam da je bilo i takvih u Srbiji za domace u Bosni nisam upoznat,Mada nesto ne vidjeh demostracije protivljenja onom sto su nam radili Srbija ali i diplomatska podrska vlade Grcke istima,Svakako da je bilo pjedinaca i udruzenja ali i onih koji nisu smjeli javno ustati i glasno se protiviti jer je otrov fasizma bio i ostao previse opasan po iste,,.....irvinx1 wrote:Znaci drago ti je.
- irvinx1
#458 Re: Kriza u Grčkoj
A jel ti mislis da u citavom gulasu balkanskog sindroma, zajebansoti propagande, ispiranju mozga, ogromnim uticajima klerofasistickih institucija, ekonomskoj propasti, obicni narod koji NIKADA vecinski nije podrzavao fasizam, moze da djeluje ispravno i da protestuje?Bosnolog wrote:
Pitam se cemu licemjerje kolega,ti odises frustracijama zbog dogadaja u drzavama cijem stanju nisam ni na koji nacin doprinio,..Nevinih normalno da ima pa i onih koje su Dabic i Zloba mobilizirali mimo svoje volje da ubijaju, mada su i oni imali izbora da odbiju to ciniti i odu u zatvor umjesto da ubijaju svoje komsije,....Znam da je bilo i takvih u Srbiji za domace u Bosni nisam upoznat,Mada nesto ne vidjeh demostracije protivljenja onom sto su nam radili Srbija ali i diplomatska podrska vlade Grcke istima,Svakako da je bilo pjedinaca i udruzenja ali i onih koji nisu smjeli javno ustati i glasno se protiviti jer je otrov fasizma bio i ostao previse opasan po iste,,.....
Evo ti i obratni primjer: ja vidim na svakom koraku odusevljena kad se neko ubije u Americi, kad se dogodio 9/11... Jedva se ceka da propadne drazava, da se tuku i ubijaju...
Bil neko protestovao u nas ako neka drzava napadne USA (sto je nemoguce) u tom broju u kom spominjes ??? Bi, malo morgen.
- irvinx1
#459 Re: Kriza u Grčkoj
Je vala, sto vidimo na primjerima sirom svijeta.nosara wrote:Moguce... Ali je daleko manji procenat fasisticke stoke koja je ubijala neduzne gradjane u drugim drzavama...irvinx1 wrote: P.S. Nekih cirka 95% drzava su u nekom periodu historije ucestvovale u ubijanju neduznih gradjana.
- andromeda101
#460 Re: Kriza u Grčkoj
Da li se zna šta će se desiti sa dugom koji Grčka duguje ako bankrotira?
Hoće li se sav dug odpisati pošto sam načuo da kreditori neće imati pravo da rasprodaju grčka ostrva?
Ali mi opet zvuči ludo da im se daju krediti bez ikakvih garancija i pokrića?
Hoće li se sav dug odpisati pošto sam načuo da kreditori neće imati pravo da rasprodaju grčka ostrva?
Ali mi opet zvuči ludo da im se daju krediti bez ikakvih garancija i pokrića?
- nosara
#461 Re: Kriza u Grčkoj
Naravno da vidimo... nato predvodjen onim americkim ljudskim otpadom i jos par banana drzava iz naseg komsiluka, koje su sklone genocidu, a koristile su domace otpadnike kao zvrsioce pogane politike...irvinx1 wrote:Je vala, sto vidimo na primjerima sirom svijeta.nosara wrote:Moguce... Ali je daleko manji procenat fasisticke stoke koja je ubijala neduzne gradjane u drugim drzavama...irvinx1 wrote: P.S. Nekih cirka 95% drzava su u nekom periodu historije ucestvovale u ubijanju neduznih gradjana.Nije li najveci broj fasisticke stoke koja je ubijala u BiH bio iz, gle cuda, Bosne? Neki vam i danas zive nedaleko od Vraca...
Udruzeni zlocinacki poduhvat ne stanuje u Sarajevu...
-
radostan dan
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#463 Re: Kriza u Grčkoj
dug ce preuzeti Turciradostan dan wrote:Preuzimaju ga zemlje nasljednice. Zvuči poznato, zar ne?andromeda101 wrote:Da li se zna šta će se desiti sa dugom koji Grčka duguje ako bankrotira?
- irvinx1
#464 Re: Kriza u Grčkoj
A volio bi , a?Toto wrote:dug ce preuzeti Turciradostan dan wrote:Preuzimaju ga zemlje nasljednice. Zvuči poznato, zar ne?andromeda101 wrote:Da li se zna šta će se desiti sa dugom koji Grčka duguje ako bankrotira?
![]()
![]()
- Toto
#465 Re: Kriza u Grčkoj
Sto si ti upitan danaske. Ko upitnik> Sve skaces po temama i pitas sta bi ko volio. Jebe mi se za Grke. javna je tajna da je najvise od ovih 400 milijadsi grckog duga otislo na vojsku, najvise u strahu od Turske.irvinx1 wrote:A volio bi , a?Toto wrote:dug ce preuzeti Turciradostan dan wrote:
Preuzimaju ga zemlje nasljednice. Zvuči poznato, zar ne?
![]()
![]()
![]()
- irvinx1
#466 Re: Kriza u Grčkoj
Ma i meni se jebe za Grke, ko im kriv kad nisu znali stedjeti kad je trebalo... Ja samo opipavam puls javnosti...
- Bosnolog
#467 Re: Kriza u Grčkoj
Ti ides u krajnost u nedostatku argumenata i pokusavas praviti bizarne usporedbe pravdajuci presutnu podrsku velikosrpskoj politici devedesetih godina usporedujuci je sa dogadajima 11 Septembra u Americi,Covjece mi smo bili u zajdnickoj drzavi,rodili se,odrasli skupa,zajedno isli u skolu, druzili se i umirali,irvinx1 wrote:A jel ti mislis da u citavom gulasu balkanskog sindroma, zajebansoti propagande, ispiranju mozga, ogromnim uticajima klerofasistickih institucija, ekonomskoj propasti, obicni narod koji NIKADA vecinski nije podrzavao fasizam, moze da djeluje ispravno i da protestuje?Bosnolog wrote:
Pitam se cemu licemjerje kolega,ti odises frustracijama zbog dogadaja u drzavama cijem stanju nisam ni na koji nacin doprinio,..Nevinih normalno da ima pa i onih koje su Dabic i Zloba mobilizirali mimo svoje volje da ubijaju, mada su i oni imali izbora da odbiju to ciniti i odu u zatvor umjesto da ubijaju svoje komsije,....Znam da je bilo i takvih u Srbiji za domace u Bosni nisam upoznat,Mada nesto ne vidjeh demostracije protivljenja onom sto su nam radili Srbija ali i diplomatska podrska vlade Grcke istima,Svakako da je bilo pjedinaca i udruzenja ali i onih koji nisu smjeli javno ustati i glasno se protiviti jer je otrov fasizma bio i ostao previse opasan po iste,,.....
Evo ti i obratni primjer: ja vidim na svakom koraku odusevljena kad se neko ubije u Americi, kad se dogodio 9/11... Jedva se ceka da propadne drazava, da se tuku i ubijaju...
Bil neko protestovao u nas ako neka drzava napadne USA (sto je nemoguce) u tom broju u kom spominjes ??? Bi, malo morgen.
Upravo zamisljam obrnut scenario da su mobilisali nas u Bosni i da idemo po Srbiji ubijati Srbe i praviti bosnajcku Republiku razarajuci bestijalno gradove sa vecinskim srpskim zivljem koristeci dalekometnu artiljeriju,snajpere i sve sto je imala JNA, masakrirajuci civile,zene,djecu,stare i nemocne u redovima za vodu u izgladnjelim gradovima bez struje,vode,ogrijeve,htane a Svijet nas osudi i nametne nam sankcije,usput budemo osudeni od svih i sve to mirno prihvatili negirajuci istinu proturajuci laz i zablude nakon svih ovih godina sudenja i dokaza,uz sva danasnja tehnicka pomagala i pristupe izvorima raspolozivih informacija o dogadajima iz tog perioda,..........e to ne bi proslo kod nas jer zlo presutkivati i slijepo srljati u samoporipast nakon svih godina je gora stvar od ucinjenog zla,stoga nismo svi isti i dobro je da nismo jer bi se danas kajali i sramno osjecali da smo cinili planska i organizovana nedjela prema nasim komsijama u nasoj domovini, iako su te iste komsije radile na nasem bioloskom istrebljenju i nestanku nase tek rodene domovine RBiH,...
Potrazi naci ces posjete Karadzcia i Milosevica Grckoj u vrieme dok su nas ubijali a od Grcke vlade su dobijali pomoc i podrsku za ono sto su radili u Bosni i regiji.Ima i velikih ljudi u Grckoj koji su javno ustali protiv velikosrpskog zla i covjek je imao problema sto je javno iznio sramnu ulogu grckih dobrovoljaca u srebrenickom genocidu i trazio da im se sudi,zbog cega je dozivio prijetnje i neugodnosti,nesto nam poznato iz sujedstva,....
Da ne idemo u off topik,ali zaista provociras na svakoj temi iako odlicno znas sta je bilo,....
- citroen
#468 Re: Kriza u Grčkoj
Ja Grcima nikad necu halaliti,zato nek propadnu,sami sebi su krivi..,

-
radostan dan
- mO k3
#470 Re: Kriza u Grčkoj
a dzesi to doso da opipavas puls javnosti??? omg..irvinx1 wrote:Ma i meni se jebe za Grke, ko im kriv kad nisu znali stedjeti kad je trebalo... Ja samo opipavam puls javnosti...
- Toto
#471 Re: Kriza u Grčkoj
meni su Grci bogovi sa Olimpa
niko lihvare nije natego za 200 milijardi vec oni ...
nisu djabe grci izmislili filozofiju
nejma vecih neradnika i gulikoza od filozofa

niko lihvare nije natego za 200 milijardi vec oni ...
nisu djabe grci izmislili filozofiju
nejma vecih neradnika i gulikoza od filozofa
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#472 Re: Kriza u Grčkoj
BoGumi im Grk Zorba metnu... ko veli ako propadam, propadajmo svi skupa
...ja da sam na švabinom mjestu za ove pare bi im uveo švabski mjest grčkog 
- Toto
#473 Re: Kriza u Grčkoj
vise ce im ga svabo taliznut ako jopet napravi zelenu transferzalu sa turcima..
filozofi ce u strahu sami uvodit svabski u obdanista..
svabe su jamile grke u EU da bi imali gdje ici na more ..kako su im grci pljunuli u corbu svabe su jamili bracu croate u EU, pa ce na jadran na godisnji; grci mogu od derta i cemera razbijat svu godisnju proizvodnju tanjira ..
grci ce zbog kokuzlika naredne godine astronomski podic cijene turizma pa ce im turci i croate jamit nafaku; ko da gledam bit ce belaja na Kipru na godinu
samo mi zao svaba: croate ce im ga dublje zavuc vengo grci

filozofi ce u strahu sami uvodit svabski u obdanista..
svabe su jamile grke u EU da bi imali gdje ici na more ..kako su im grci pljunuli u corbu svabe su jamili bracu croate u EU, pa ce na jadran na godisnji; grci mogu od derta i cemera razbijat svu godisnju proizvodnju tanjira ..
grci ce zbog kokuzlika naredne godine astronomski podic cijene turizma pa ce im turci i croate jamit nafaku; ko da gledam bit ce belaja na Kipru na godinu
samo mi zao svaba: croate ce im ga dublje zavuc vengo grci
- mO k3
#474 Re: Kriza u Grčkoj
ma jok bre ,grk je vruhunac evolucije , bas sam prico nekidan sa jednim grkom ima svoj restoran pa kaze ovako ..... nismo mi krivi ,krive su banke bla,bla,bla,bla ..... svi su krivi samo oni nijesu ,ali eto to je grk napuhan,prepotentan,ponosan ,ali na sta???
- Hunkar
#475 Re: Kriza u Grčkoj
a eto ko mi ovdje boljiŽenski Dr.Med wrote:ma jok bre ,grk je vruhunac evolucije , bas sam prico nekidan sa jednim grkom ima svoj restoran pa kaze ovako ..... nismo mi krivi ,krive su banke bla,bla,bla,bla ..... svi su krivi samo oni nijesu ,ali eto to je grk napuhan,prepotentan,ponosan ,ali na sta???
mene sve strah, ako je grcka riknula, a ipak je ona za nas sve donedavno bila nedostizna, sta li tek nas ceka?