Križ iznad Sarajeva kao spomenik srpskim žrtvama u BiH

Locked
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

dominikf wrote: Jednostavno, mi ne diramo muslimane kad oni prave svoje vjerske simbole, a isto to očekujemo od muslimana da ne diraju nas kada mi pravimo svoje i ne znam više što da kažem
ne dirate dok prave... :D a kad naprave ? :D
bosanska rijec

Post by bosanska rijec »

dominikf wrote:
photo wrote: ja bih sada trebao da odgovorim: simbola jedne religije u mostaru, vitezu, novom travniku, zepcu, livnu, stocu k'o u prici (da ne nabrajam dalje). lijepo ti neko rece ranije, daj argumentovan odgovor na pitanje. dobio si nekoliko pitanja na koja nisi odgovorio.

Ne znam na što nisam odgovorio.
Osim Mostara , Viteza, N.Travnika,,Žepča, Stoca, i Livna ima još toga dosta Crkvi da se napravi u Bugojnu, Travniku, Varešu, Kaknju .

Jednostavno, mi ne diramo muslimane kad oni prave svoje vjerske simbole, a isto to očekujemo od muslimana da ne diraju nas kada mi pravimo svoje i ne znam više što da kažem
o cemu ti covjece pricas i sta hoces u ostalom da kazes pa Bosnjaci ni u ratu nisu tudje bogomolje kako ti reci "dirali" ni kamen na njih bacali... dok su njihove na stotine srusene... srami se .. :oops:
photo

Post by photo »

dominikf wrote:
photo wrote: ja bih sada trebao da odgovorim: simbola jedne religije u mostaru, vitezu, novom travniku, zepcu, livnu, stocu k'o u prici (da ne nabrajam dalje). lijepo ti neko rece ranije, daj argumentovan odgovor na pitanje. dobio si nekoliko pitanja na koja nisi odgovorio.

Ne znam na što nisam odgovorio.
Osim Mostara , Viteza, N.Travnika,,Žepča, Stoca, i Livna ima još toga dosta Crkvi da se napravi u Bugojnu, Travniku, Varešu, Kaknju .

Jednostavno, mi ne diramo muslimane kad oni prave svoje vjerske simbole, a isto to očekujemo od muslimana da ne diraju nas kada mi pravimo svoje i ne znam više što da kažem
pa zavrsi onu crkvu na alipasinom polju pa pravi drugu, trecu, obnovi onu crkvu na stupu pa idi dalje. i dozvoli da se polumjesec podigne pored kriza na humu (kada budes odgovarao na ovaj post, odogovori na citav, ne samo na dio)
pitt

Post by pitt »

I petokraku :D:D za blajburg :D:D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

MA sta cemo mi sa Vehabijama????A trebalo bi i koju reci o mudzahedinima, nije se odavno o tome pricalo na forumu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

pitt wrote:I petokraku :D:D za blajburg :D:D
marsala u bronzi :D visokog ko zvonik u mostaru :D

a u jasenovcu poglavnika istih dimenzija i svi egal... :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

fantom slobode wrote:MA sta cemo mi sa Vehabijama????A trebalo bi i koju reci o mudzahedinima, nije se odavno o tome pricalo na forumu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Vec su spomenuli vehabije na 2-3 strani, prolistaj malo.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

fantom slobode wrote:MA sta cemo mi sa Vehabijama????A trebalo bi i koju reci o mudzahedinima, nije se odavno o tome pricalo na forumu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
kad budem zastupnik gillettea ili wilkinsona, pozabavicu se i tom tematikom...:D
pitt

Post by pitt »

sta fali....moz ei bin ladenu komotno........mrske amere niko ne voli :D:D:D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

jeza u ledja wrote:
Vec su spomenuli vehabije na 2-3 strani, prolistaj malo.
Dobro je, sada je red na analni seks, nadam se malo veselijoj temi :-) :-)
Dominik je meni pravi katolik sa Pala :) :-) :-) :-)
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Alfons Kauders wrote:
kad budem zastupnik gillettea ili wilkinsona, pozabavicu se i tom tematikom...:D
:-) :-) :-) :-) :thumbup:
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Alfons Kauders wrote:
dominikf wrote:Ja mislim da sam srž pogodio.
nekako nisam uvjeren, za pocetak pokusaj argumentirano odgovoriti na koje od upucenih pitanja... znas diskusija obicno ima vise strana... :D
Ma vi iz Tuzle ste vazda multidimenzionalni bili :D :D
hik--meta

Post by hik--meta »

zoom66 wrote:
Alfons Kauders wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sta im fali frizurama, bas su uredne.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

pitt wrote:sta fali....moz ei bin ladenu komotno........mrske amere niko ne voli :D:D:D
vole kosovari... :D pa da mi pocne pekar hrakat na kifle :D neka hvala :D
MA DAJ...

Post by MA DAJ... »

dominikf wrote:
poostar wrote:

I kakva je to vjerska potreba zbog koje se mora izgraditi ovaj kriz? U dzamiji/crkvi ljudi se mole Bogu, kakva je svrha sa jednim ogromnim krizem, osim provokacije ?

.
Zašto je simbol križa provokacija?
Nama kršćanima taj simbol ima neko značenje.
Sad nema smisla da objašnjavam koje značenje.
Muslimani nemaju u svojoj vjeri simbol križa tako da im on ne znači ama baš ništa.
Ako ne znači ništa, zašto je on onda provokacija?
Neka ga jednostavno ignoriraju.
Gledao sam na TV jednog muslimana kako opravdava građenje đžamije gdje je nikada prije toga nije bilo: 'Oću ja da imam gdje se svome bogu moliti'.
Tako i ovo, ako me ikada put nanese na Trebević, otići ću na taj budući križ i zmoliti par očenaša.

Samo se jos jedan takav kriz nalazi u svijetu,sa svojom velicinom i na vrhu jedne planine,ali s tim da je on sagraden iz pokajanja i sjecanja na tu tragediju...desilo se nesto mimo krscanstva i da je Vatikan to svetogrde oprostio...

da li znas gdje se nalazi taj kriz?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

FFK as Lucy01 wrote:
Alfons Kauders wrote:
dominikf wrote:Ja mislim da sam srž pogodio.
nekako nisam uvjeren, za pocetak pokusaj argumentirano odgovoriti na koje od upucenih pitanja... znas diskusija obicno ima vise strana... :D
multi ovo, multi ono, a crkosmo od gladi... :D fol mi pametni :D umjesto da smo najgori fasisti :D pa da i mi guzovace kakve hajrujemo :D
dominikf

Post by dominikf »

photo wrote:
pa zavrsi onu crkvu na alipasinom polju pa pravi drugu, trecu, obnovi onu crkvu na stupu pa idi dalje. i dozvoli da se polumjesec podigne pored kriza na humu (kada budes odgovarao na ovaj post, odogovori na citav, ne samo na dio)
Pa ovo za Hum je već dosada i kapric.
Pored onoliko visokog Veleža koji je viši od Huma 3 puta ti nađe Hum baš.
Mislim meni osobno ne smeta, ti idi na Hum pa pravi što oćeš.
Samo mi križ ne diraj.

Kao da ja kažem sad:'Nu kolika džamija u glavnom gradu( Kralja Fahda,) oćemo i mi pored nje novu katedralu da radimo isto toliku jer je Sarajevo glavni grad svih nas'
pitt

Post by pitt »

Alfons Kauders wrote:
pitt wrote:sta fali....moz ei bin ladenu komotno........mrske amere niko ne voli :D:D:D
bit ce i enver hodza ne brini :D:D:D Zajebi ti....kinezi najbolje prosli D:: oni imaju svog bruce lee :D:D:D:D:D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Alfons Kauders wrote:

Image

Evo malo i o Kosovu bice nekome drago :)
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Alfons Kauders wrote:
FFK as Lucy01 wrote:
Alfons Kauders wrote: nekako nisam uvjeren, za pocetak pokusaj argumentirano odgovoriti na koje od upucenih pitanja... znas diskusija obicno ima vise strana... :D
multi ovo, multi ono, a crkosmo od gladi... :D fol mi pametni :D umjesto da smo najgori fasisti :D pa da i mi guzovace kakve hajrujemo :D
Kod sviJu haraju nacionalzmi, samo u Tuzli nake sotone po grobljima hodaju :lol: :lol: ....sto ne pravite krstove ko i sav ostali "ugrozeni" svijet :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

fantom slobode wrote:
Alfons Kauders wrote:

Image

Evo malo i o Kosovu bice nekome drago :)
ovo nakon junacke poBede :D:D:D
dominikf

Post by dominikf »

MA DAJ... wrote:
Samo se jos jedan takav kriz nalazi u svijetu,sa svojom velicinom i na vrhu jedne planine,ali s tim da je on sagraden iz pokajanja i sjecanja na tu tragediju...desilo se nesto mimo krscanstva i da je Vatikan to svetogrde oprostio...

da li znas gdje se nalazi taj kriz?
Gdje?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

dominikf wrote:
photo wrote:
Pa ovo za Hum je već dosada i kapric.
Pored onoliko visokog Veleža koji je viši od Huma 3 puta ti nađe Hum baš.
Mislim meni osobno ne smeta, ti idi na Hum pa pravi što oćeš.
Samo mi križ ne diraj.

Kao da ja kažem sad:'Nu kolika džamija u glavnom gradu( Kralja Fahda,) oćemo i mi pored nje novu katedralu da radimo isto toliku jer je Sarajevo glavni grad svih nas'
katedrala je i dalje veca od dzamije kralja fahda... ili to nikad nisi vidio ni jednu ni drugu ? :D

a da i ne govorimo o tome kolika je cijena kvadrata na ferhadiji a kolika na a.polju... :D:D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

pitt wrote:
Alfons Kauders wrote:
bit ce i enver hodza ne brini :D:D:D Zajebi ti....kinezi najbolje prosli D:: oni imaju svog bruce lee :D:D:D:D:D
sjebali ga ba :D i on im smeto :D:D:D
MA DAJ...

Post by MA DAJ... »

pitt wrote:ja dobre emisije :D:D:D:D:D
jel de,

upalili se ko pokvaren kutnjak poslije hladnog sladoleda?
Locked