ne dirate dok prave...dominikf wrote: Jednostavno, mi ne diramo muslimane kad oni prave svoje vjerske simbole, a isto to očekujemo od muslimana da ne diraju nas kada mi pravimo svoje i ne znam više što da kažem
Križ iznad Sarajeva kao spomenik srpskim žrtvama u BiH
- Alfons Kauders
-
bosanska rijec
o cemu ti covjece pricas i sta hoces u ostalom da kazes pa Bosnjaci ni u ratu nisu tudje bogomolje kako ti reci "dirali" ni kamen na njih bacali... dok su njihove na stotine srusene... srami se ..dominikf wrote:photo wrote: ja bih sada trebao da odgovorim: simbola jedne religije u mostaru, vitezu, novom travniku, zepcu, livnu, stocu k'o u prici (da ne nabrajam dalje). lijepo ti neko rece ranije, daj argumentovan odgovor na pitanje. dobio si nekoliko pitanja na koja nisi odgovorio.
Ne znam na što nisam odgovorio.
Osim Mostara , Viteza, N.Travnika,,Žepča, Stoca, i Livna ima još toga dosta Crkvi da se napravi u Bugojnu, Travniku, Varešu, Kaknju .
Jednostavno, mi ne diramo muslimane kad oni prave svoje vjerske simbole, a isto to očekujemo od muslimana da ne diraju nas kada mi pravimo svoje i ne znam više što da kažem
-
photo
pa zavrsi onu crkvu na alipasinom polju pa pravi drugu, trecu, obnovi onu crkvu na stupu pa idi dalje. i dozvoli da se polumjesec podigne pored kriza na humu (kada budes odgovarao na ovaj post, odogovori na citav, ne samo na dio)dominikf wrote:photo wrote: ja bih sada trebao da odgovorim: simbola jedne religije u mostaru, vitezu, novom travniku, zepcu, livnu, stocu k'o u prici (da ne nabrajam dalje). lijepo ti neko rece ranije, daj argumentovan odgovor na pitanje. dobio si nekoliko pitanja na koja nisi odgovorio.
Ne znam na što nisam odgovorio.
Osim Mostara , Viteza, N.Travnika,,Žepča, Stoca, i Livna ima još toga dosta Crkvi da se napravi u Bugojnu, Travniku, Varešu, Kaknju .
Jednostavno, mi ne diramo muslimane kad oni prave svoje vjerske simbole, a isto to očekujemo od muslimana da ne diraju nas kada mi pravimo svoje i ne znam više što da kažem
- fantom slobode
MA sta cemo mi sa Vehabijama????A trebalo bi i koju reci o mudzahedinima, nije se odavno o tome pricalo na forumu

- Alfons Kauders
marsala u bronzipitt wrote:I petokraku:D za blajburg
:D
a u jasenovcu poglavnika istih dimenzija i svi egal...
- jeza u ledja
Vec su spomenuli vehabije na 2-3 strani, prolistaj malo.fantom slobode wrote:MA sta cemo mi sa Vehabijama????A trebalo bi i koju reci o mudzahedinima, nije se odavno o tome pricalo na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Alfons Kauders
kad budem zastupnik gillettea ili wilkinsona, pozabavicu se i tom tematikom...fantom slobode wrote:MA sta cemo mi sa Vehabijama????A trebalo bi i koju reci o mudzahedinima, nije se odavno o tome pricalo na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- fantom slobode
Dobro je, sada je red na analni seks, nadam se malo veselijoj temijeza u ledja wrote:Vec su spomenuli vehabije na 2-3 strani, prolistaj malo.fantom slobode wrote:MA sta cemo mi sa Vehabijama????A trebalo bi i koju reci o mudzahedinima, nije se odavno o tome pricalo na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dominik je meni pravi katolik sa Pala
- fantom slobode
Alfons Kauders wrote:kad budem zastupnik gillettea ili wilkinsona, pozabavicu se i tom tematikom...fantom slobode wrote:MA sta cemo mi sa Vehabijama????A trebalo bi i koju reci o mudzahedinima, nije se odavno o tome pricalo na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
Ma vi iz Tuzle ste vazda multidimenzionalni biliAlfons Kauders wrote:nekako nisam uvjeren, za pocetak pokusaj argumentirano odgovoriti na koje od upucenih pitanja... znas diskusija obicno ima vise strana...dominikf wrote:Ja mislim da sam srž pogodio.
- hik--meta
sta im fali frizurama, bas su uredne.zoom66 wrote:Alfons Kauders wrote:kad budem zastupnik gillettea ili wilkinsona, pozabavicu se i tom tematikom...fantom slobode wrote:MA sta cemo mi sa Vehabijama????A trebalo bi i koju reci o mudzahedinima, nije se odavno o tome pricalo na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Alfons Kauders
vole kosovari...pitt wrote:sta fali....moz ei bin ladenu komotno........mrske amere niko ne voli:D:D
-
MA DAJ...
dominikf wrote:Zašto je simbol križa provokacija?poostar wrote:
I kakva je to vjerska potreba zbog koje se mora izgraditi ovaj kriz? U dzamiji/crkvi ljudi se mole Bogu, kakva je svrha sa jednim ogromnim krizem, osim provokacije ?
.
Nama kršćanima taj simbol ima neko značenje.
Sad nema smisla da objašnjavam koje značenje.
Muslimani nemaju u svojoj vjeri simbol križa tako da im on ne znači ama baš ništa.
Ako ne znači ništa, zašto je on onda provokacija?
Neka ga jednostavno ignoriraju.
Gledao sam na TV jednog muslimana kako opravdava građenje đžamije gdje je nikada prije toga nije bilo: 'Oću ja da imam gdje se svome bogu moliti'.
Tako i ovo, ako me ikada put nanese na Trebević, otići ću na taj budući križ i zmoliti par očenaša.
Samo se jos jedan takav kriz nalazi u svijetu,sa svojom velicinom i na vrhu jedne planine,ali s tim da je on sagraden iz pokajanja i sjecanja na tu tragediju...desilo se nesto mimo krscanstva i da je Vatikan to svetogrde oprostio...
da li znas gdje se nalazi taj kriz?
- Alfons Kauders
multi ovo, multi ono, a crkosmo od gladi...FFK as Lucy01 wrote:Ma vi iz Tuzle ste vazda multidimenzionalni biliAlfons Kauders wrote:nekako nisam uvjeren, za pocetak pokusaj argumentirano odgovoriti na koje od upucenih pitanja... znas diskusija obicno ima vise strana...dominikf wrote:Ja mislim da sam srž pogodio.![]()
-
dominikf
Pa ovo za Hum je već dosada i kapric.photo wrote:
pa zavrsi onu crkvu na alipasinom polju pa pravi drugu, trecu, obnovi onu crkvu na stupu pa idi dalje. i dozvoli da se polumjesec podigne pored kriza na humu (kada budes odgovarao na ovaj post, odogovori na citav, ne samo na dio)
Pored onoliko visokog Veleža koji je viši od Huma 3 puta ti nađe Hum baš.
Mislim meni osobno ne smeta, ti idi na Hum pa pravi što oćeš.
Samo mi križ ne diraj.
Kao da ja kažem sad:'Nu kolika džamija u glavnom gradu( Kralja Fahda,) oćemo i mi pored nje novu katedralu da radimo isto toliku jer je Sarajevo glavni grad svih nas'
- pitt
bit ce i enver hodza ne briniAlfons Kauders wrote:vole kosovari...pitt wrote:sta fali....moz ei bin ladenu komotno........mrske amere niko ne voli:D:D
pa da mi pocne pekar hrakat na kifle
neka hvala
- fantom slobode
Alfons Kauders wrote:vole kosovari...pitt wrote:sta fali....moz ei bin ladenu komotno........mrske amere niko ne voli:D:D
neka hvala

Evo malo i o Kosovu bice nekome drago
-
FFK as Lucy01
Kod sviJu haraju nacionalzmi, samo u Tuzli nake sotone po grobljima hodajuAlfons Kauders wrote:multi ovo, multi ono, a crkosmo od gladi...FFK as Lucy01 wrote:Ma vi iz Tuzle ste vazda multidimenzionalni biliAlfons Kauders wrote: nekako nisam uvjeren, za pocetak pokusaj argumentirano odgovoriti na koje od upucenih pitanja... znas diskusija obicno ima vise strana...![]()
fol mi pametni
umjesto da smo najgori fasisti
pa da i mi guzovace kakve hajrujemo
- pitt
ovo nakon junacke poBedefantom slobode wrote:Alfons Kauders wrote:vole kosovari...pitt wrote:sta fali....moz ei bin ladenu komotno........mrske amere niko ne voli:D:D
neka hvala
Evo malo i o Kosovu bice nekome drago
-
dominikf
Gdje?MA DAJ... wrote:
Samo se jos jedan takav kriz nalazi u svijetu,sa svojom velicinom i na vrhu jedne planine,ali s tim da je on sagraden iz pokajanja i sjecanja na tu tragediju...desilo se nesto mimo krscanstva i da je Vatikan to svetogrde oprostio...
da li znas gdje se nalazi taj kriz?
- Alfons Kauders
katedrala je i dalje veca od dzamije kralja fahda... ili to nikad nisi vidio ni jednu ni drugu ?dominikf wrote:Pa ovo za Hum je već dosada i kapric.photo wrote:
pa zavrsi onu crkvu na alipasinom polju pa pravi drugu, trecu, obnovi onu crkvu na stupu pa idi dalje. i dozvoli da se polumjesec podigne pored kriza na humu (kada budes odgovarao na ovaj post, odogovori na citav, ne samo na dio)
Pored onoliko visokog Veleža koji je viši od Huma 3 puta ti nađe Hum baš.
Mislim meni osobno ne smeta, ti idi na Hum pa pravi što oćeš.
Samo mi križ ne diraj.
Kao da ja kažem sad:'Nu kolika džamija u glavnom gradu( Kralja Fahda,) oćemo i mi pored nje novu katedralu da radimo isto toliku jer je Sarajevo glavni grad svih nas'
a da i ne govorimo o tome kolika je cijena kvadrata na ferhadiji a kolika na a.polju...
- Alfons Kauders
sjebali ga bapitt wrote:bit ce i enver hodza ne briniAlfons Kauders wrote:vole kosovari...pitt wrote:sta fali....moz ei bin ladenu komotno........mrske amere niko ne voli:D:D
neka hvala
:D:D Zajebi ti....kinezi najbolje prosli D:: oni imaju svog bruce lee
:D:D:D:D