Od čega da se krene i kako poceti, posto nisam upoznat kako to u BIH funkcioniše, moze li se online? ili treba otici licno u policiju ili u tuzilastvo?
Pomenuta osoba konstantno na svakom članku bilo da to ima veze sa sportom, politikom ili necim trecim ostavlja takve komentare da se normalnom covjeku okrene zeludac, upratio sam ga jos prije mjesec dana, ocito da dobije ban svaki put ali se i svaki put vrati sa izmijenjenim nikom, ja bi to preuzeo na sebe ako treba nesto i platiti platit cu, samo da se otkrije ko je i da se zakonski sankcionise, jer od takvih budala niču klice šovinizma, fašizma, nacionalizma i svakog drugog poremećenog ponašanja u drustvu
I ovo je samo mali dio njegovog opusa, ostalo nije tesko zadokumentovati, ne shvatam sta rade sluzbe, ima li iko da to prati ili prijavi, jbt u zemlji koja je prezivjela genocid i u kojoj se narod dan danas mrzi ovakvim i slicnim budalama se daje i otvara prostor za ludovanje
Proteklih dana više pratim i forum i sam portal i ovo sto se da procitati je stvarno dno dna ista stvar i na stranici klix.ba na facebooku, neka pokusaju nesto slicno na portalima CNN-a, Bild.de, Sky Newsa i slicnim velikim medijskim kucama, pa prvo bi im ukunuli profile kako na fb. tako i na portalu a zatim bi dobili kucnu posjetu