kRIMINALNA ORGANIZACIJA ZVANA SAVEZ RVI
-
channel10
#1 Re: kRIMINALNA ORGANIZACIJA ZVANA SAVEZ RVI
U ovoj zemlji dok se ne počne rokati u glavu za ovakve stvari, neće biti nikakvog napretka.
-
mishic
#2 Re: kRIMINALNA ORGANIZACIJA ZVANA SAVEZ RVI
Biti predstavnik svega i svačega boraačkog postalo je uz političare najunosnije zanimanje.
Zloupotrebama nema kraja i nema im broja. Pisati o tome postalo je besmisleno jer se nikada ništa ne mijenja.
Zato mi se povrača kada pogledam ko i na koje načine zloupotrebljava položaj boraca. Ko organizuje proteste?!!
U tom sektoru do istinskih boraca ne dopire ni pola onoga što se izdvaja za njih. Razliku pohapaju udruženja, predstavnici, zloupotrebe i ljudi koji su počeli dijeliti borce još tokom rata na raznorazne kategorije samo radi položaja i zloupotreba tih položaja.
Zloupotrebama nema kraja i nema im broja. Pisati o tome postalo je besmisleno jer se nikada ništa ne mijenja.
Zato mi se povrača kada pogledam ko i na koje načine zloupotrebljava položaj boraca. Ko organizuje proteste?!!
U tom sektoru do istinskih boraca ne dopire ni pola onoga što se izdvaja za njih. Razliku pohapaju udruženja, predstavnici, zloupotrebe i ljudi koji su počeli dijeliti borce još tokom rata na raznorazne kategorije samo radi položaja i zloupotreba tih položaja.
- MaksprotivMarksa
#3 Re: kRIMINALNA ORGANIZACIJA ZVANA SAVEZ RVI
Kakvih aranžmana ? Isričaj nam šta će biti, jel nered ili će borcima da ispune zahtjeve, šta je ideja ?Otisak stopala wrote:Ma samo pratite u utorak šta će da bude, biće svakakvih paket aranžamana i iznenađenjamishic wrote:Biti predstavnik svega i svačega boraačkog postalo je uz političare najunosnije zanimanje.
U tom sektoru do istinskih boraca ne dopire ni pola onoga što se izdvaja za njih. Razliku pohapaju udruženja, predstavnici, zloupotrebe i ljudi koji su počeli dijeliti borce još tokom rata na raznorazne kategorije samo radi položaja i zloupotreba tih položaja.odmah da napomenem da je esad delić i kompaniaj oko njega već dobila pare za ovo!
- MaksprotivMarksa
#4 Re: kRIMINALNA ORGANIZACIJA ZVANA SAVEZ RVI
Misliš li da će onda ljevica iz tog pritiska da se pridruži SDA ? Je li to ideja ?Otisak stopala wrote:nemaju nikakve ideje idu na to da blokiraju rvatske firme a veze nemaju gdje udaraju vidiš šta telad na klipu govori, šuplja priča da se malo zakuha sa hrvatima.MaksprotivMarksa wrote:
Kakvih aranžmana ? Isričaj nam šta će biti, jel nered ili će borcima da ispune zahtjeve, šta je ideja ?
- MaksprotivMarksa
#5 Re: kRIMINALNA ORGANIZACIJA ZVANA SAVEZ RVI
Hvala na odgovoru

-
toska
#6 Re: kRIMINALNA ORGANIZACIJA ZVANA SAVEZ RVI
Pokretač teme je fulio čitavu loptu.
od svih mogućih boračkih udruženja on prozva udrženje RVI ?
čak mi nije ni poznato neko tako udruženje, a ako postoji nigdje se i ne spominje.
od svih mogućih boračkih udruženja on prozva udrženje RVI ?
čak mi nije ni poznato neko tako udruženje, a ako postoji nigdje se i ne spominje.
- Janjicar
#7 Re: kRIMINALNA ORGANIZACIJA ZVANA SAVEZ RVI
Gdje je onaj sto je govorio samo sacekaj Utorak ?