Kriminalna organizacija FIFA

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

LSD

#326 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by LSD »

dinty2 wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma svake godine prave ista sranja sa ovim satro timom sezone... Alves ispad'o k'o iz aviona, ali je nasao svoje mjesto u idealnih 11 2015. :oops: Cak su i navijaci Barcelone od njega sprdnju pravili.
od nojera, ramosa, marsela on izdvoji kritikovat igraca koji je prosle sezone osvojio 5 trofeja :lol:
Vala baš :thumbup: BHF stari hejter katalonskog ponosa :P ko ga ne zna :mrgreen:

Natovario se Alvesa, a ne komentariše rupetine Ramosa dokazanu kiksaru, da ne pominjem Marcela, Silvu i ostale brazilske levate koje su primili 7-8 komada od Germanije na SP....još je samo falilo da pozovu Luiza, kojem Suarez kroz noge provlaci loptu :mrgreen:

Ali treba samo po Alvesu pljucnuti, tradicionalno, naviklo tako...što je najsmiješnije, Alves je lani odigrao konacno dobro sezonu nakon par groznih i izganjao sebi novi ugovor :-)
Bianconeri1988

#327 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by Bianconeri1988 »

Conte i Buffon iz protesta nisu ni glasali. :D
Logovan

#328 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by Logovan »

Jack Be Nimble wrote:Sljedece dvije godine ce sigurno biti Messi v Neymar. Mozda Suarez, ali mislim da je on izgubio sve moguce nade da dobije ovakvu vrstu nagrade.
I osvojit će Messi. :D

Dodjela Zlatne lopte se svela na trku između Ronalda i Messija. Isto k'o da samo njih dvojica igraju fudbal. :skoljka: :D
Logovan

#329 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by Logovan »

Nisu baš svaki put zaslužili, bilo je igrača koji su bili bolji. Kada pogledam sistem glasanja, onda nije ni čudno.
Jack Be Nimble

#330 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by Jack Be Nimble »

Ima dobrih igraca, kao npr. Lewandowski, ali za svakih 5 golova u 9. minuta od tih igraca Messi i Ronaldo urade nesto po tri puta u istoj utakmici sto nije bilo moguce igrajuci FIFA '99. Drugi mogu dobiti sansu samo ako se ova dvojica povrede ili se zasite trofeja i povuku se iz ovakvih "takmicenja". Ne moze se reci da nisu zasluzili da budu top 2 igraca u zadnjih osam-deset godina.
Tomahawk11
Globalni moderator

#331 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by Tomahawk11 »

E jbg, Ramos i Marcelo rupetine, a pozeljela bi ih svaka ekipa u svom timu :-) malo odvaditi 8-)
Ne ulazim u ovaj izbor tima, tesko je izabrati bas 11 idealnih.
Modric definitivno ne zasluzuje, nije covjek dovoljno igrao, ne znam na osnovu cega.
zeljko_mo

#332 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by zeljko_mo »

Image
Tko je osvojio za najljepši gol,koji paćenici s ftv-a
zeljko_mo

#333 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by zeljko_mo »

Tomahawk11 wrote:E jbg, Ramos i Marcelo rupetine, a pozeljela bi ih svaka ekipa u svom timu :-) malo odvaditi 8-)
Modric definitivno ne zasluzuje, nije covjek dovoljno igrao, ne znam na osnovu cega.
Modrić je zaslužio davno još one godine kad je osvojio lp s realom
Tomahawk11
Globalni moderator

#334 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by Tomahawk11 »

zeljko_mo wrote:
Tomahawk11 wrote:E jbg, Ramos i Marcelo rupetine, a pozeljela bi ih svaka ekipa u svom timu :-) malo odvaditi 8-)
Dobro, da li se nagrada daje za zasluge prethodnih godina ili za prethodnu godinu?
zeljko_mo

#335 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by zeljko_mo »

Tomahawk11 wrote:
zeljko_mo wrote:
Dobro, da li se nagrada daje za zasluge prethodnih godina ili za prethodnu godinu?
to sam se ja pitao kad se umjesto njega te godine kad je osvojio ligu prvaka našao iniesta, iniesta je sjajan igrač ali te godine ništa nije osvojio sa klubom niti je išta pokazao.
tako da sigurno mislim da modrić neće biti i sljedeće godine jer kako naziv teme glasi Kriminalna organizacija FIFA
svake je godine čudna s odabirom.
Bosanski_kralj

#336 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by Bosanski_kralj »

Nema gorih od ovih navijača Barcelone, to će braniti neodbranjivo. Jeste zadrti, da Bog zakloni.
dinty2

#337 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by dinty2 »

Bosanski_kralj wrote:Nema gorih od ovih navijača Barcelone, to će braniti neodbranjivo. Jeste zadrti, da Bog zakloni.
stavise,,,bili smo blagi. 4 igraca barselone i 4 igraca reala ? :lol:

nojer sa bundesligom ispred brava koji je imao individualno odlicnu sezonu i osvojio 6.. pazi sest trofeja ? ispred bufona koji uze sve osim lp s juveom ?
ramos s drvenom kitom ispred pikea koji uzme 5 trofeja i odigra ponajbolju sezonu u karijeri?
marselo ispred albe?
modric koji je vise vremena proveo u bolnici ispred buskeca ?

da, bili smo preblagi
BHF_Manijak

#338 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by BHF_Manijak »

Ma jok, trebalo je Barceloninih 11 staviti i tako svake godine uraditi kada neki klub osvoji 2-3 trofeja. Bayern prije 3 godine osvojio triple, ma pukni sve igrace iz Bayerna, nema veze kako su odigrali, jer jebi ga uzeli su 3 trofeja, pa kasnije Super kup, Svjetsko klupsko i to je vec 5-6 trofeja... I nema to veze s Barcelonom i tad je bilo bruku smijesnih Bayernovih igraca koji su se nasli u idealnoj postavi, tako da vam prica ne stoji!

Logika ti je gola qrcina, da se ne lazemo bezze. I upravu je BK, zadrti ste do milog Boga, bez da ulazite u normalnu diskusiju, samo neku agresivu bacate ko ima suprotan stav od vaseg, s velikim izuzetkom Skenderije.

Ako sam toliko protiv nebeske Katalonije, Barcelone i otadzbine, kako majku mu jebem s covjekom se mogu sasvim normalno ispricati i prodiskutovati?
Bosanski_kralj

#339 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by Bosanski_kralj »

dinty2 wrote:
Bosanski_kralj wrote:Nema gorih od ovih navijača Barcelone, to će braniti neodbranjivo. Jeste zadrti, da Bog zakloni.

nojer sa bundesligom ispred brava koji je imao individualno odlicnu sezonu i osvojio 6.. pazi sest trofeja ? ispred bufona koji uze sve osim lp s juveom ?
ramos s drvenom kitom ispred pikea koji uzme 5 trofeja i odigra ponajbolju sezonu u karijeri?
marselo ispred albe?

da, bili smo preblagi
Nije poanta u tome. Eno navijači Reala su se složili da Modrić nije zaslužio, Bayernovi navijači ne napadaju nekog ako spomene da Nojer nije zaslužio da se nađe u idealnom sastavu...

Samo kod vas je odmah paljba ako neko slučajno ima drugačije viđenje o kvaliteti nekog Barceloninog igrača.
LSD

#340 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:Ma jok, trebalo je Barceloninih 11 staviti i tako svake godine uraditi kada neki klub osvoji 2-3 trofeja. Bayern prije 3 godine osvojio triple, ma pukni sve igrace iz Bayerna, nema veze kako su odigrali, jer jebi ga uzeli su 3 trofeja, pa kasnije Super kup, Svjetsko klupsko i to je vec 5-6 trofeja... I nema to veze s Barcelonom i tad je bilo bruku smijesnih Bayernovih igraca koji su se nasli u idealnoj postavi, tako da vam prica ne stoji!

Logika ti je gola qrcina, da se ne lazemo bezze. I upravu je BK, zadrti ste do milog Boga, bez da ulazite u normalnu diskusiju, samo neku agresivu bacate ko ima suprotan stav od vaseg, s velikim izuzetkom Skenderije.

Ako sam toliko protiv nebeske Katalonije, Barcelone i otadzbine, kako majku mu jebem s covjekom se mogu sasvim normalno ispricati i prodiskutovati?
Pa i trebalo je :-) :izet: ...ekipa koja u sezoni uzme sve moguce trofeje se ne smije miješati sa nekakvim Marcelom ,Ramosom, Silvom, Neuerom itd....svih 11 u FIFA najbolji i vozdra :mrgreen: da je pravde ...ha ja :mrgreen:
a to što ste vi hejteri casne Katalonije i što vam smeta sve u vezi nje, to je vas problem :P
BHF_Manijak

#341 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by BHF_Manijak »

IŠ! Sreca ti je pa si Zeljovac... :skoljka: :skoljka: :mrgreen:
LSD

#342 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by LSD »

:lol: :D :izet:

al' evo BHF realan budi - Busquets je odigrao lani odlicnu sezonu, a frajera ni na mapi :shock: :lol: Alba i Pique, vrlo dobre sezone odigrali - nigdje ih....Suarez, takođe- nigdje ga...e jbg

i oni od toliko precih igraca iz Barce (evo ja četvoricu nabrojah) stave Alvesa, po 100-ti put :lol: :-) i šta reci na to :mrgreen: mogli su komotno i Munira da cirkus bude veci.... sa tim smiješnim izborom, FIFA se popišala po gore navedenim ljudima.

Od ovih ostalih, evo realno...hajd Nojer kao najbolji golman svijeta OK, Silva :? , Modrić :shock: odakle njega izvukoše, Ramos i Marcelo :-? onako....vala Alaba je bio bolji meni lani.
I šta je falilo da uvrste Milera, Hazarda, Costu, Lewandowskog, Aguera i još neke koji su imali odlicne sezone lani.

Znaci ide se linijom stare slave, Ronaldo i Messi da odigraju 3 utakmici u sezoni- opet bi bili pozvani u Best 11 :-)

ma bjaaaži :run:
Last edited by LSD on 13/01/2016 01:16, edited 1 time in total.
LSD

#343 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by LSD »

.
BHF_Manijak

#344 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by BHF_Manijak »

LSD wrote::lol: :D :izet:

al' evo BHF realan budi - Busquets je odigrao lani odlicnu sezonu, a frajera ni na mapi :shock: :lol: Alba i Pique, vrlo dobre sezone odigrali - nigdje ih....Suarez, takođe- nigdje ga...e jbg

i oni od toliko precih igraca iz Barce (evo ja četvoricu nabrojah) stave Alvesa, po 100-ti put :lol: :-) i šta reci na to :mrgreen: mogli su komotno i Munira da cirkus bude veci.... sa tim smiješnim izborom, FIFA se popišala po gore navedenim ljudima.

Od ovih ostalih, evo realno...hajd Nojer kao najbolji golman svijeta OK, Silva :? , Modrić :shock: odakle njega izvukoše, Ramos i Marcelo :-? onako....vala Alaba je bio bolji meni lani.
I šta je falilo da uvrste Milera, Hazarda, Costu, Lewandowskog, Aguera i još neke koji su imali odlicne sezone lani.

Znaci ide se linijom stare slave, Ronaldo i Messi da odigraju 3 utakmici u sezoni- opet bi bili pozvani u Best 11 :-)

Pa o tome i pisem, Alvesa sam onako uzeo za primjer, jer ste ga i vi kudili i jebavali mu nanu naninu. :mrgreen:
Isto sam komentarisao i Idealnih 11 na Svjetskom prvenstvu. Nervira to sto po automatizmu osvajac ima bruku igraca. Najbolja su selekcija (Njemacka), ali to ne znaci da je recimo njihov lijevi bek ili stoper odigrao najbolje na Prvenstvu.

Meni je Suareza u ovom slucaju zao, Lewandowskog, ljudi su bas imali dobre godine i da sad dalje ne nabrajam.
Jok, ovdje odmah skocise jer je to zaboga udarc na Barcelonu, zaboli me djon ba, isto bih napisao i da se uradilo nakon sto neka njemacka ekipa osvoji LP.
LSD

#345 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:
LSD wrote::lol: :D :izet:

Pa o tome i pisem, Alvesa sam onako uzeo za primjer, jer ste ga i vi kudili i jebavali mu nanu naninu. :mrgreen:
Isto sam komentarisao i Idealnih 11 na Svjetskom prvenstvu. Nervira to sto po automatizmu osvajac ima bruku igraca. Najbolja su selekcija (Njemacka), ali to ne znaci da je recimo njihov lijevi bek ili stoper odigrao najbolje na Prvenstvu.

Meni je Suareza u ovom slucaju zao, Lewandowskog, ljudi su bas imali dobre godine i da sad dalje ne nabrajam.
Jok, ovdje odmah skocise jer je to zaboga udarc na Barcelonu, zaboli me djon ba, isto bih napisao i da se uradilo nakon sto neka njemacka ekipa osvoji LP.
Evo kad pricamo o Barci - zar nije bila nepravda prema Busqutesu :? frajer držao sredinu Barce, igrao i za sebe i za Xavija...i na uštrb njega pozovu Iniestu, radi stare slave :lol: - a svi veznjaci Barce bili haman bolji od njega, konstantniji sigurno....zar to nije nepravda prema Kralju Hejtanja Busquetsu :mrgreen: on je samo primjer, šta je sa Suarezom, koji je zabijao kljucne golove...ali ovo sa Alvesom je vrhunac i orgazam FIFE :lol:

Evo Miler ili Lewandowski, zbog cega ljude ignorišu - kad su lani prekucali Bundes....ili Alabu
Iz Juventusa, Tevez i Vidal
pa zašto onda Silva iz PSG, na koji foru jbt :shock: ili Modrić :facepalm: previše je tu nelogicnih poteza

dakle, zayebancija obicna od izbora :skoljka:
Jack Be Nimble

#346 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by Jack Be Nimble »

Suarez zbog ujedanja i rasizma sigurno nikada nece biti medju takvim igracima. Iako je zasluzio. Ali valjda da je lajao i na igrace Espanyola nakon utakmice ako je vjerovati novinarima.
LSD

#347 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by LSD »

Jack Be Nimble wrote:Suarez zbog ujedanja i rasizma sigurno nikada nece biti medju takvim igracima. Iako je zasluzio. Ali valjda da je lajao i na igrace Espanyola nakon utakmice ako je vjerovati novinarima.
jest lajao i provicirao Espanyolove igrace...iako je on bio prvi isprovociran, onaj crnac mu nazivao majku kur.vom na utakmici.

I kako da nigdje u izboru nema Bufona, Vidala. Teveza koji su sa Juvetom imali vrhunsku sezonu... onda ovih iz EPL-a Hazard, Alexis, Costa, Aguero, De Gea i još nekoliko igraca koji su imali odlicne sezone :? nigdje ih na mapi
Zašto iz PSG Silva ispred jednog Verrattija :shock: iz Reala: James i Benzema, po meni, igrali bolje od Modrića ili Marcela
Bayernove igrace potpuno izignorisali, a ljudi imali odlicnu sezonu u Bundesu....ali eto pozvali su bar Nojera

sve su to na neki nacin nepravde prema tim igracima, kad pogledamo ovih Best 11
Jack Be Nimble

#348 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by Jack Be Nimble »

LSD wrote:
Jack Be Nimble wrote:Suarez zbog ujedanja i rasizma sigurno nikada nece biti medju takvim igracima. Iako je zasluzio. Ali valjda da je lajao i na igrace Espanyola nakon utakmice ako je vjerovati novinarima.
jest lajao i provicirao Espanyolove igrace...iako je on bio prvi isprovociran, onaj crnac mu nazivao majku kur.vom na utakmici.

I kako da nigdje u izboru nema Bufona, Vidala. Teveza koji su sa Juvetom imali vrhunsku sezonu... onda ovih iz EPL-a Hazard, Alexis, Costa, Aguero, De Gea i još nekoliko igraca koji su imali odlicne sezone :? nigdje ih na mapi
Zašto iz PSG Silva ispred jednog Verrattija :shock: iz Reala: James i Benzema, po meni, igrali bolje od Modrića ili Marcela
Bayernove igrace potpuno izignorisali, a ljudi imali odlicnu sezonu u Bundesu....ali eto pozvali su bar Nojera

sve su to na neki nacin nepravde prema tim igracima, kad pogledamo ovih Best 11
Vecina tih imena nisu zasluzili jer se ne gleda sezona Sept-Jun nego Janur-Dec. Sto opet nikako ne moze da objasni kako je Modric zavrsio medju 11. Ako gledas Chelsijeve igrace na osnovu Sept-Dec jednostavno nisu zasluzili ni da ciste kopacke tim igracima u prvih 11. Bayernovi igraci su svi vise manje bili povrijedjeni u toku zadnjih 12 mjeseci.

Alexis zasluzio barem zbog Copa turnira.

Na kraju svega mislim onaj klub koji uplati najvise pod stolom, dobije najvise igraca.

Jedino sto se tice Modrica ja mislim da su htjeli Rakitica (sto je zasluzio 100%) ali se zajebali i pomjesali ga sa Hrvatom iz Reala.
dinty2

#349 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by dinty2 »

BHF_Manijak wrote:Ma jok, trebalo je Barceloninih 11 staviti i tako svake godine uraditi kada neki klub osvoji 2-3 trofeja. Bayern prije 3 godine osvojio triple, ma pukni sve igrace iz Bayerna, nema veze kako su odigrali, jer jebi ga uzeli su 3 trofeja, pa kasnije Super kup, Svjetsko klupsko i to je vec 5-6 trofeja... I nema to veze s Barcelonom i tad je bilo bruku smijesnih Bayernovih igraca koji su se nasli u idealnoj postavi, tako da vam prica ne stoji!

nije trebalo,,ali je sigurno trebalo biti vise od 4 igraca koliko ima real sa 0 trofeja :thumbup:
popusti me jeftinih spinova, osvrt je bio cisto na tvoje neznanje u vezi 'prosjecnog alvesa'
Bosanski_kralj wrote:
dinty2 wrote:

marselo ispred albe?

da, bili smo preblagi
Nije poanta u tome. Eno navijači Reala su se složili da Modrić nije zaslužio, Bayernovi navijači ne napadaju nekog ako spomene da Nojer nije zaslužio da se nađe u idealnom sastavu...

Samo kod vas je odmah paljba ako neko slučajno ima drugačije viđenje o kvaliteti nekog Barceloninog igrača.
moram priznat da nisam vidio tu paljbu :zzzz:
uostalom ako je neko ustao uskracen izborom njboljih 11 to su barselona i juventus, niko vise :!:
Tomahawk11
Globalni moderator

#350 Re: Kriminalna organizacija FIFA

Post by Tomahawk11 »

Vidi derneka.....al dobro, ako nista skontalo se sta boli simpatizere Barce :D
Perez pruzio pipke i izvan Spanije 8-)
Post Reply