Kriminalci pripremaju atentat na Milorada Dodika

patrius

Post by patrius »

Ma da,ljudi ne shvataju moc,uticaj i efekat mass-medija.Niti se pitaju otkud tim medijima takve informacije i zasto ih ne prosljedjuju policiji a ne zastrasuju javnost.Sve je to u sluzbi ovih ficfirica,da skrenu paznju javnosti s gorucih problema i da ne bi morali zaista nesto konkretno i pametno raditi,.da stvore laznu sliku o sebi i svojoj "velicini i vaznosti",a zapravo stvaraju sebi alibi za neizvrsavanje,ne samo svojih predizbornih obecanja, nego i zakonskih obaveza.Nista brate,ako se ne mozes nositi sa svojim obavezama i ako nisi dorastao izazovu koji je pred tobom,fino odstupi i prepusti drugome.
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Dodik je razapat izmedu izmedu tri interesne grupe..

a)Radikali i sljedbenici R&R okorjelih nacionalista kojima velika Srbija nije jos zavrsen projekat..

b)Klanovi u Srbiji koji vide rs-u kao interesnu zonu za bogacenja i otimacinu BIH imovine..

c) Prevareni i isprepadani srpski narod u BIH..kojim se ubija Bosanstvo i pripadnost drzavi BIH.

Sve njih Dodik sad mora da zadovolji a jos i MZ-a i EU stoje nad glavom.
Ako se tome doda da Dodik voli populizam i vlast...a takvi ko on neznaju stati na loptu i trezveno sagledati realnost..taj ce ciko napraviti veliko sranje u BIH..mozete zamisliti kad MZ-a da nezavisnost Kosovu,radikali pobijede na izborima ili ostanu bitniji faktor u Srbiji..i kad se bude razotkrila farsa o laznim milionima eura za telekom .....sve u svemu slijedi slicna situacija ko devedesetih...sve zavisi sta je interes MZ-e u svemu ovome..
patrius

Post by patrius »

zavrzlama wrote:Dodik je razapat izmedu izmedu tri interesne grupe..

a)Radikali i sljedbenici R&R okorjelih nacionalista kojima velika Srbija nije jos zavrsen projekat..

b)Klanovi u Srbiji koji vide rs-u kao interesnu zonu za bogacenja i otimacinu BIH imovine..

c) Prevareni i isprepadani srpski narod u BIH..kojim se ubija Bosanstvo i pripadnost drzavi BIH.

Sve njih Dodik sad mora da zadovolji a jos i MZ-a i EU stoje nad glavom.
Ako se tome doda da Dodik voli populizam i vlast...a takvi ko on neznaju stati na loptu i trezveno sagledati realnost..taj ce ciko napraviti veliko sranje u BIH..mozete zamisliti kad MZ-a da nezavisnost Kosovu,radikali pobijede na izborima ili ostanu bitniji faktor u Srbiji..i kad se bude razotkrila farsa o laznim milionima eura za telekom .....sve u svemu slijedi slicna situacija ko devedesetih...sve zavisi sta je interes MZ-e u svemu ovome..
Jadnicak Mile,jos ce ispasti i mucenik???Sta me briga koga i kako ce on "zadovoljavati"...Uostalom,kad vec zna ko,kada,gdje,kako i zasto na njega priprema atentat,sto o tome javno ne progovori,pa da dobije podrsku cjelokupne javnosti?
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Kad bi Milu neko roknuo, siguran sam da bi cak i mediji u AmeriKi po prvi put spomenuli Republiku Srpsku! I Mileta Laktaskog, doduse mrtvog, u njoj! To je velika pobjeda za Srpski narod i RS - taman tu negdje uz Telekonj, Autoput od 6 traka kojeg nema i prodaju buzasto megawatta s Titinih hidrocentrala kojih ne izgradi nijednu Do Dicine odkako se uspe na prijestol.

Razmislite! To je zalog vrijedan Kurbanisanja!

Do Dick i Svako Dobro...
hobit

Post by hobit »

NebaA wrote:U principu, verujem da pripadnici Zemunskog klana zele da ubiju Dodika! I verujem da ce ga ubiti! Prosto, ako neko zeli da te ubije, ubice te kad-tad. Za Dodika se pouzdano zna da je Djindjicev covek, 7 dana pre ubistva premijera Srbije bio je u Zoranovoj vili i preklinjao ga da se cuva, a ovaj mu je rekao da veruje u obezbedjenje. Dodik sada radi isto sto i Djindjic, mobilise sve policijske snage i reorganizuje MUP kako bi odgovorio izazovu tesko ukotvljenog organizovanog kriminala u RS. Momci iz Zemuna ce se svakako potruditi da se to ne ostvari, pitanje je samo ko ce biti brzi.

Dodik postaje pravi lider, bas kao sto je postajao i Djindjic u Srbiji. Sa tri poteza u oblasti privrede (dogovor o koncesioniranoj izgradnji puteva u RS, dogovor sa ceskom elektroprivredom vredan 1,5 mlrd. evra, kao i p[rodaja Telekoma RS Telekomu Srbije od 646 miliona evra) pokazao je da ce Federacija uskoro gledati u ledja manjem entitetu, pa se tako zamerio i mnogima u Sarajevu i poceo da predstavlja pravi trn u oku. Ne kazem da je to razlog da ga neko iz Sarajeva ubije, ali mislim da bi mnogima tamo takav razvoj dogadjaja odgovarao.

I za kraj, mislim da je potpuno skretanje paznje kada se govori o Marovicu i Krivokapicu. Treba posvetiti paznju, mnogo vise paznje, staviti ih u fokus, VLADIMIRA MILOSAVLJEVICA ZVANOG ,,BUDALA" i SRETKA KALINICA! To su ubice koje nikada nece odustati dok ne ostvere neki cilj koji su zacrtali i zato ih treba spreciti, sve snage mobilisati kako bi se sacuvao Dodikov zivot, jer, da se ne zezamo, takvi ljudi trebaju BiH.
samo mi reci sta koristis od halucogenih sredstava, :lol: :lol: :lol:
Micko je capo di capi u RS i samo neko ko je simpatizer ili clan klonovski organizovanog SNSD-a moze progutati ovakvu glupost.
Uostalom njegove gorile poput Cubrija i Rasljica su poznati po svojim izivljavanjima nad navijacima Borca.
A sto se privrednih uspjeha tice nadam se da tih virtuelnih 646 miliona ne legne na racune partijskih tajkuna, kao sto je nekada 1999. od onih 1.3 milijarde donacija.
Stanje nacije u PC je slicno jednom cojeku koji je dobro popio, mamurluk tek slijedi.
brdo

Post by brdo »

NebaA wrote:U principu, verujem da pripadnici Zemunskog klana zele da ubiju Dodika! I verujem da ce ga ubiti! Prosto, ako neko zeli da te ubije, ubice te kad-tad. Za Dodika se pouzdano zna da je Djindjicev covek, 7 dana pre ubistva premijera Srbije bio je u Zoranovoj vili i preklinjao ga da se cuva, a ovaj mu je rekao da veruje u obezbedjenje. Dodik sada radi isto sto i Djindjic, mobilise sve policijske snage i reorganizuje MUP kako bi odgovorio izazovu tesko ukotvljenog organizovanog kriminala u RS. Momci iz Zemuna ce se svakako potruditi da se to ne ostvari, pitanje je samo ko ce biti brzi.

Dodik postaje pravi lider, bas kao sto je postajao i Djindjic u Srbiji. Sa tri poteza u oblasti privrede (dogovor o koncesioniranoj izgradnji puteva u RS, dogovor sa ceskom elektroprivredom vredan 1,5 mlrd. evra, kao i p[rodaja Telekoma RS Telekomu Srbije od 646 miliona evra) pokazao je da ce Federacija uskoro gledati u ledja manjem entitetu, pa se tako zamerio i mnogima u Sarajevu i poceo da predstavlja pravi trn u oku. Ne kazem da je to razlog da ga neko iz Sarajeva ubije, ali mislim da bi mnogima tamo takav razvoj dogadjaja odgovarao.

I za kraj, mislim da je potpuno skretanje paznje kada se govori o Marovicu i Krivokapicu. Treba posvetiti paznju, mnogo vise paznje, staviti ih u fokus, VLADIMIRA MILOSAVLJEVICA ZVANOG ,,BUDALA" i SRETKA KALINICA! To su ubice koje nikada nece odustati dok ne ostvere neki cilj koji su zacrtali i zato ih treba spreciti, sve snage mobilisati kako bi se sacuvao Dodikov zivot, jer, da se ne zezamo, takvi ljudi trebaju BiH.
koi ce nam kur... takvi bas netrebaju :lol: :D :-D :-D
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 11:32, edited 1 time in total.
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

specijalno tuzilastvo RS-a je jedna od najvecih sprdnji pravosudja :D :D :D to je vic.
foucault

Post by foucault »

samo ne kontam otkud onako detaljno razradjen scenario u policijskoj informaciji... zna se ko ce pucati, gdje i za ciji racun. selimovic je zajeb'o ludluma :?

ali neka nama specijalnog tuzilastva RS-a koje ce to sve razhebat. citam u zadnjoj SB izjavu glavnog tuzioca : "mi bismo mogli podici plate za jos 30 %...ali nismo to ucinili jer jos nemamo nijednog predmeta"
barcode

Post by barcode »

Sve je to Dodik izmislio u namjeri da svoju budalestinu poveca kod svojih simpatizera.

Tajna sluzba brzo djeluje kad je rijec o Dodiku ali kad je rijec o Karadzicu i Mladicu tu se oni cesu po glavi kao majmuni.

Uhvatite ratne zlocince!
spreca

Post by spreca »

barcode wrote:Sve je to Dodik izmislio u namjeri da svoju budalestinu poveca kod svojih simpatizera.

Tajna sluzba brzo djeluje kad je rijec o Dodiku ali kad je rijec o Karadzicu i Mladicu tu se oni cesu po glavi kao majmuni.

Uhvatite ratne zlocince!

Bravo sve je istina .U potpunosti se slazem sa tobom
Mnogi bi htjeli iz njega napraviti boga,ali bog ne hoda po zemlji i jos da napomenem Marovic je teski islamski fundamentalista c c c c ito crnogorski ,mozda traze razlog da rade ono sto su radili po bosni.
Hendrix

Post by Hendrix »

Portparol SNSDa hladno izjavljuje kako je ova prijetnja vjerovatno od "islamskog radikalizma" :?
Na to je to sve i išlo, izgleda da vehabija ima i u zemunskom klanu :D
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Ma haj, pusti ti to, da ja nama jednu zapjevam.

Kad sam bio mali, poklone mi slali,
Iz Chicaga moji, znas ti dobro koji.
I tada su mene, tjerali odavde
Pjevali su ilahije, a ja Boze Pravde...
NebaA

Post by NebaA »

Milos Simovic, jedan od ucesnika u atentatu na Zorana Djindjica, vidjen je juce u restoranu ,,Jezero" kod Banja Luke.

Image
Post Reply