KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
simonese

#51 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by simonese »

Dado dijasporitus wrote:Sta BHF specificno radi za svoje clanove. Organizuju polaske na utakmice? Rezervisu karte? Pripremaju rekvizite? Prave zastave? Da li ista rade sto bi mogli da iskoriste da disciplinuju one koji se ogrijese o dogovorene postulate te navijacke grupe. Ili je BHF samo gomila koja se samoinicijativno pojavljuje na utakmicama sa nezavisnim I spontanim idejama kako bodriti repku.

Takodjer moze li mi neko objasniti jer neznam sta je prepoznatljivi image BHF-a. U nedostatku istog prepoznatljivog vizuelnog ili nekog drugog image-a BHF postaje samo dio gomile I drugih navijackih skupina pa onda kad se desi frka, kad se pale I bacaju baklje onda I oni zajedno sa ostalima najeb… jer se nemogu distancirati niti odvojiti od gomile.
pa sta,po tvom misljenju,treba da radi navijacka skupina?
nismo mi politicka stranka
Epitop

#52 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by Epitop »

Meni ne smetaju baklje i ostala pirotehnika kao sistem borbe protiv saveza, ali mi smeta čupanje stolica pogotovo na našim stadionima. Neki od nas su prosuli i znoj besplatno zavrčući stolice na Bilinom Polju, a opet zbog repreznetacije da bi mogli zaigrati utakmicu kvalifikacija na tom stadionu. Tada su dobili ogromni minus.
kofi anan

#53 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by kofi anan »

Vala da HZ pocne pratit repku, ove stvari se ne bi desavale :razz: :razz: :razz: :D :D
goropadnik

#54 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by goropadnik »

ma joj , samo bi volio da mi neko kaze koje su to prijateljske utakmice koje se prekidaju zbog divljanja navijaca, ali bas divljanja, nisam za savez, totalno sam protiv ljudi , al fakat mislim da ovo sto rade BHF-si, nikako ne podrzavam, jer mi nije jasno da neko ko zivi u Holaniji , Belgiji ili bilo gdje u EU dodje na tekmu ( svojim parama i svojim zalaganjem ) al ga meni osobi koja zivi i radi u BH zavali al momacki, al mi ga zavali , sta zna onaj neki Slovenac ili bilo ko drugi koji je igrao protiv nas na svom terenu, a "MI" napravili sranje kao i obicno, kad dodje u BH i kao mi trebamo nesto poslovati , demokratski narod mi ga zavalio , pa se ja moram prat kako znam i umijem, a svi oni se vratili svojim "novim" kucama i idu na posao kao da se nista nije desilo.
BRATE AKO CE VAKO NAVIJAT NEK NE NAVIJAJU
FALA IM
simonese

#55 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by simonese »

goropadnik wrote:ma joj , samo bi volio da mi neko kaze koje su to prijateljske utakmice koje se prekidaju zbog divljanja navijaca, ali bas divljanja, nisam za savez, totalno sam protiv ljudi , al fakat mislim da ovo sto rade BHF-si, nikako ne podrzavam, jer mi nije jasno da neko ko zivi u Holaniji , Belgiji ili bilo gdje u EU dodje na tekmu ( svojim parama i svojim zalaganjem ) al ga meni osobi koja zivi i radi u BH zavali al momacki, al mi ga zavali , sta zna onaj neki Slovenac ili bilo ko drugi koji je igrao protiv nas na svom terenu, a "MI" napravili sranje kao i obicno, kad dodje u BH i kao mi trebamo nesto poslovati , demokratski narod mi ga zavalio , pa se ja moram prat kako znam i umijem, a svi oni se vratili svojim "novim" kucama i idu na posao kao da se nista nije desilo.
FALA IM

kojim se to ti poslom bavis da bi jedna prijateljska utakmica bila od znacaja hoce li taj bizniz biti uspjesan
druze,molim te,mojne se Slovencima uvlaciti u paksu
simonese

#56 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by simonese »

goropadnik wrote:ma joj , samo bi volio da mi neko kaze koje su to prijateljske utakmice koje se prekidaju zbog divljanja navijaca, ali bas divljanja, nisam za savez, totalno sam protiv ljudi , al fakat mislim da ovo sto rade BHF-si, nikako ne podrzavam, jer mi nije jasno da neko ko zivi u Holaniji , Belgiji ili bilo gdje u EU dodje na tekmu ( svojim parama i svojim zalaganjem ) al ga meni osobi koja zivi i radi u BH zavali al momacki, al mi ga zavali , sta zna onaj neki Slovenac ili bilo ko drugi koji je igrao protiv nas na svom terenu, a "MI" napravili sranje kao i obicno, kad dodje u BH i kao mi trebamo nesto poslovati , demokratski narod mi ga zavalio , pa se ja moram prat kako znam i umijem, a svi oni se vratili svojim "novim" kucama i idu na posao kao da se nista nije desilo.
FALA IM
BRATE,NISMO MI SVI IZ DIJASPORE
HVALA
windas

#57 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by windas »

Ove kretenluke prave oni Fanaticosi , koji rade po nalogu nekih ljudi u Savezu,
neki dan je doslo do tuce unutar Fanaticosa, kada se za to saznalo, a pojedini ogranci Fanaticosa u Evropi,
se vise i ne ukljucuju u ove akcije. :bih: :sax:
goropadnik

#58 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by goropadnik »

simonese wrote:
FALA IM

kojim se to ti poslom bavis da bi jedna prijateljska utakmica bila od znacaja hoce li taj bizniz biti uspjesan
druze,molim te,mojne se Slovencima uvlaciti u paksu
sta zna onaj neki Slovenac ili bilo ko drugi koji je igrao protiv nas na svom terenu, ne mjenjaj pricu, molim te
Suicidal Siberian

#59 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by Suicidal Siberian »

sjooo...sto ne mogu BHF...nostalgični muhadjerluk :-? ....jos kad pocnu onu "Bosnim behar probeharao"...nidje veze ni sa repkom niti sa navijanjem, kako je krenulo jos malo pa ce poceti pjevati: "sogan dolma japrak, cigara i halva itd itd."...da ne govorim o navijanju u sloveniji, tipa "ovo je bosna" itd itd...
goropadnik

#60 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by goropadnik »

simonese wrote:
FALA IM
BRATE,NISMO MI SVI IZ DIJASPORE
HVALA
Slazem se , nismo svi perfektni :) salim se, al fakat ne mogu da skontam , sto me moj j****, ali bilo gdje da krenem
don vito

#61 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by don vito »

Sinocnja utakmica. Cini mi se da je navijaca bilo pola-pola u Mariboru, ali su nasi puno glasniji.
Slovenci: Citavu utakmicu gube, 2. minut 0:1, 0:2, fule penal na 1:2, gube 1:3 i dalje normalno navijaju, koliko sam upratio (mozda grijesim) bez vrijedjanja protivnika, jedino su tishi od nasih, ali i kod 1:4 ne psuju svojim igracima.
Nashi: Poslije 1:0 baklje u teren, kratki prekid... poslije 2:0 baklje u teren, iscupano nekoliko stolica, sudija prekida utakmicu i konsultuje se sa delegatom (da nije bila prijateljska, pitanje da li bi se nastavila)... poslije 3:1 baklje u teren... citavu utakmicu Slovencima "malo vas je malo vas je pickice"... da ne govorim (ima posebna tema) o zastavama IVZ, Turske i Saudije kojim se "bodri" reprezentacija ciji je kapiten Srbin, a selektor Hrvat.
Prethodna utakmica sa Armenijom u Zenici, kod 4:1 za nas u zadnjem minutu, pogodjen petardom golman Armenije (jos se ceka kazna).
Ne znam, mozda treba ovako predstavljati svoju zemlju u inostranstvu, mozda je greska u Slovencima sto vec nekoliko godina mogu bez vize i u Ameriku, a mi za godinu-dvije necemo moci ni u Metkovic.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#62 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by Dado dijasporitus »

don vito wrote:Sinocnja utakmica. Cini mi se da je navijaca bilo pola-pola u Mariboru, ali su nasi puno glasniji.
Slovenci: Citavu utakmicu gube, 2. minut 0:1, 0:2, fule penal na 1:2, gube 1:3 i dalje normalno navijaju, koliko sam upratio (mozda grijesim) bez vrijedjanja protivnika, jedino su tishi od nasih, ali i kod 1:4 ne psuju svojim igracima.
Nashi: Poslije 1:0 baklje u teren, kratki prekid... poslije 2:0 baklje u teren, iscupano nekoliko stolica, sudija prekida utakmicu i konsultuje se sa delegatom (da nije bila prijateljska, pitanje da li bi se nastavila)... poslije 3:1 baklje u teren... citavu utakmicu Slovencima "malo vas je malo vas je pickice"... da ne govorim (ima posebna tema) o zastavama IVZ, Turske i Saudije kojim se "bodri" reprezentacija ciji je kapiten Srbin, a selektor Hrvat.
Prethodna utakmica sa Armenijom u Zenici, kod 4:1 za nas u zadnjem minutu, pogodjen petardom golman Armenije (jos se ceka kazna).
Ne znam, mozda treba ovako predstavljati svoju zemlju u inostranstvu, mozda je greska u Slovencima sto vec nekoliko godina mogu bez vize i u Ameriku, a mi za godinu-dvije necemo moci ni u Metkovic.
Pa sta ces, uhvatio nas sevdah pa se momci opustili. :D Dobro, netreba bacati baklje i petarde u teren, trgati stolice niti napadati protivnike fizicki, a i to za zastave se slazem, ali trash-talk i gromoglasno navijanje su uvijek bili odlike fudbala I ne samo fudbala vec bilo kojeg takmicarskog sporta. Mislim sta smo trebali, da gudamo kao Viole. :D
ulpinian

#63 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by ulpinian »

MEHO KODRO JE NAŠ TRENER!

SAVEZ NAPOLJE!
BaileyS

#64 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by BaileyS »

Nije fino praviti belaje ali s obzirom da je bilo u Sloveniji nije mi ni zao. Vjerujem da su to vecinom napravila nasa raja koja zive tamo i kojima je pun klinac janeza i njihovog fasizma. Valjda im je ovo bila prilika da zadaju malo :D
and

#65 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by and »

BaileyS wrote:Nije fino praviti belaje ali s obzirom da je bilo u Sloveniji nije mi ni zao. Vjerujem da su to vecinom napravila nasa raja koja zive tamo i kojima je pun klinac janeza i njihovog fasizma. Valjda im je ovo bila prilika da zadaju malo :D
vedo,džeko i ostali su im ga zadali i to je najvažnije :dance:
cHupjahalic@

#66 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by cHupjahalic@ »

BaileyS wrote:Nije fino praviti belaje ali s obzirom da je bilo u Sloveniji nije mi ni zao. Vjerujem da su to vecinom napravila nasa raja koja zive tamo i kojima je pun klinac janeza i njihovog fasizma. Valjda im je ovo bila prilika da zadaju malo :D
i sta su time postigli? :roll:
tajm

#67 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by tajm »

don vito wrote:Sinocnja utakmica. Cini mi se da je navijaca bilo pola-pola u Mariboru, ali su nasi puno glasniji.
:thumbup: Pravi komentar:Ovo ce nas jednom preskupo kostati jer ako mogu Spancima dozvoliti da igraju 97 minuta protiv nas,jedva ce docekati da prekinu koju tekmu kadanekom od "vecih" bude trebalo :bih:
Dakle BHF i ostali navijajte istim zarom,samo sto vam trebaju ove gluposti sa bengalkama,lomljenje,strane zastave itd.
Edin H.

#68 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by Edin H. »

Evo da se ukljucim i da cestitam nasim navijacima i navijacicama :D na sjajnoj atmosferi koju su napravili na sinocnjoj utakmici.

Definitivno postajemo dominantna navijacka grupacija na evropskim prostorima :thumbup: uz Toon Army.

Istina je da smo malo razjedinjeni postojanjem nekoliko navijackih skupina BH Legija, Sejtani, Fanaticosi..., pa navijanje sa vremena na vrijeme ode u pogresnom pravcu - npr. dvije razlicite pjesme u isto vrijeme, ali sve u svemu fenomenalno.
Ipak poslije su se uskladili.

Viole nisu skontale sta ih je snaslo :D

Sto se tice stolica ne mislite li da su Slovenci ostali malo vise duzni nasim stedisama nego par polomljenih stolica.
Plus smo im omogucili spektakl da vide kako to izgleda kada ozbiljna navijacka skupina dodje na gostovanje :dance:

O pojedincima koji zive u nekom drugom filmu i masu zastavama IZ, Turske, Pakistana, Palestine ili koje li su vec, suvisno je govoriti, jer postoji druga tema, ali to je problem sa kojim se treba pozabaviti.
ISKO

#69 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by ISKO »

Volim Tursku i vecinu Arapskih zemalja i naroda jer su nam bili prijatelji u najtezim trenutcima, za razliku od vecine Europskih zemalja koje su izglasale embargo na oruzje, to jest na odbranu. Ipak, iako smatram da to ne predstavlja neku veliku sramotu, zastavama bilo koje druge drzave pa i Turske nije mjesto na nasim stadionima. Imamo mi nase lijepe zastave (i Avatare) kojima mozemo s ponosom mahati.

Problem sa lomljavom stolicama i bakljama na terenu je mnogo veci od ovoga jer nam radi zastava niko nece prekinuti utakmicu i oduzeti bodove. A to je sustina moga posta.

Mircerka, razumijem da me plaho ne hajes, pokazala si to u vise navraza, ali avatar koji si mi skinula je avatar Bosanskih kraljeva, vjerovatno Bogumila, i nema nikakve veze sa nacionalistickim obiljezjima koje si pobrojala. Ako imas kakve argumente protiv moga pisanja izvoli iznesi ih, ali upotreba tvojih "cyber ovlastenja" u slucaju avatara Bosanskih kraljeva je bespotrebna i smijesna...
DiplomataSaSela

#70 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by DiplomataSaSela »

Navijaci,napad,Ciro,vezna linija i golman... :bih:

odbrana,savez,mudroseri sto kritikuju BHF,a bili mozda jednom na tekmi i to mozda na kosevu :angry:
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#71 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by Nosferatu »

Tij bhF-ovi, oni su govan najveca.

Litos sam ja, bas, sido s Fahretom mi, zenom, i bila neka utakmica, tamokrarena u oni dvorana.

I zavikase, eto hin, utece medjedja. Ja onu kahvu, i zenu turi u kucu, i idem da imam ti sta vidjati.

Ono nakupilo par autobusa oni probisvjetova, a oni svi zamackareni, nosaju nesto oko glave, i one kljunaste kape, kako im se zove, nedo im dragi bog. Ja kod Ibre, saletim u avliju, reko Ibro, vidjah sta nam u carsiju dojde, vice Ibro, ovo nece na dobor izic.

I odose oni namikarena, u sred grada po bircuzima. A to vriska, cika, graja, a kod mene se otelila krava u stali, nemre da spava, razumis ti mene.

I meni pukne oni film, i ja ti u grad, i kupim dvi karte, da ja to vidjam, sta ce to bit. Reko Fahreta, najbolji grudnjak spremaj i one, zepice modne, kako im se zove. Fahreta se namacila, a ja obucem oni sto sam iz rata imo uniforma, sto kad po zemlji radim, doljnji dio, i gore trenerka, NK Krajsnik, crvena.

I ja ti oni dvi karte, i upalim svog Opela, kad nece Austrijanac jebo ga caca, povuci potegni, tu ti ja ruke ove svoje sve umascim. Jebo sam i Fahretu i njene zepice i kosarku koje izmisli u Kanadi, jebo joj cacin caca cacuku. I sjedosmo mi i ulni dvorana, kas ti imas sta vidjet. Nejima ti tudikarena si nidji parkirati, nedaju vamo, nedaj tamo. Ja vicem Fahreti, dzabe si se ti spremala, najbolje kod Mirsada u bircuz da odemo, tamo pogledati.

I uvalim se ja kod Mahmuta u avliju, njemu taman sleper otisao, docero one gradje, i ja tamo uletim reko, moram Fahretu malo provozati, ne zamiri mi, jebat ga, i ja ti onida dobro pregledam da ne ostane sta na sicu, znas ove geliptere, to ne gleda, nego samo razbija i nosi.

I mi se u ni sala, ja Fahretu u prvi red kad ne mres u prvi red, jebo ih caca, nego u reci, Ja fino sjeo, vidjam one iz Bretanije nake' kaki su ono noliki englezi, to hrane sad tamo, samo ona inakcije, to ni ne jede ove hrane, i svaku oni loptu lapi i u kos. Kako mere, svaka mu u kos, ja razmisljam mogli bi mi najebati.

Kad u tome ti dojde ovi nasi momci, sto se nadimaju nekim imenom Sejtani. Donjeli oni i bubanj a ja reko dje harmonika, jebo vas caca, a oni se smihulje svi, nesto ih sramota, Fahreta se ono isprsila razumijes ti mene, a njima oci lete, mislim se nedo vam bog a nedo ni meni, i udjose oni probisvjetovi HFB, svi se skinuli do pasa, reko Fahrete jebem li ti kolje, ti ovo nesmis gledati. Sve golo do pasa, ova omladina, sve pedercine nekakve, istetovirane, ni u sta se to ne zadaje, ovaka zemlja za oranja cuci, niko nista ne sija ne zanje, nego hajd ti Omere, grbi se ko deva, a oni ce biti ti neki HFB mene doci zajebavati u carsiju. Uzverem se ja uz oni gelender, gori, pa poturim svoju trenerku reko -vidaj ovo - ovo je pravi klub NK Krajsnik a sta vi no naki hFP. Vicu oni cica bjezi u pm, uznoji li se, sve voda sa njihe, kapa, vidim ja, bice nami u sali zagusljivo, samo da se Fahreta na obnezvidzi, u zadnje vrijeme kako ono joj vise nema, oni ciklusi, nesto joj se obnezvizdja.

I poce utakmica i skaci i deri se, i cupaj i nedja, i drzi i tuci, i grzi, i mi njih, oni naske, a ja gledam jovi Sejtani sve lipa dica, a oni gelipteri i rdje, gole, gologuze hodaju, i rasirili neki stof, barjak neki. Ja sve nesto kontam bil' iso ovim nasim Sejtanima ici reci da ih malo posamaraju, red bi bio, oni nama dosli muda svoja rasipati a vidjam bogumi i Fahreta se gore zaneokrece, jebo je caca, nikad je vise necu voditi na ovi dogadaj. Nemoreh ti ja izudarti to, graja, skakanje, vikanje, psovanje, nego ja velim Fahreti, idemo mi bona, bjezi jebo te kosarka, da je to neki sport bio bi KK Krajina sampinjon, i ja ti njuke izvedoh vani, i Sere mi na jednu slatku, i zemi avto, i bjezi gore uz Cajin potok, kuci.

Nikad vise, ja su tim HFB nebi imo posla. To se vidi, da nisu dobri momci.
Altsa

#72 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by Altsa »

ISKO wrote:Volim Tursku i vecinu Arapskih zemalja i naroda jer su nam bili prijatelji u najtezim trenutcima, za razliku od vecine Europskih zemalja koje su izglasale embargo na oruzje, to jest na odbranu.
volim samo :bih: a ako cemo po zaslugama onda bi smo na tekmama trebali nositi americke zastave.
belissima

#74 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by belissima »

[quote="Point."]ISKO

Necu reci da si glup, al neznas ili neces da citas napisano jarane. Fino ti se kaze BHF NIJE palio baklje, NISU bacali stolice nego neki iz neke druge skupine a ti i dalje ko maksim po diviziji. Tebi je veca sramota za drzavu ubacena baklja nego krkanske religiozne i turske zastave na nasim tribinama? Jebe mi se kako nas Evropa dozivljava, da smo im dragi nebih danas imali ovakvo drzavno uredjenje nego bi se uzdigli protiv znas vec koga tamo davne 1992 godine. Za njih smo divljaci, stoka balkanska, a oni za nas uobrazena, bezobrazna takozvana gospoda koja soli pamet svima a nemaju muda ni za sta konkretno.

belissima

Odavno pratim tvoje postove i primjecujem da si nabrijan na dijasporu. Zasto, sine (kako to ciro pompozno kaze)? To neko diro? Ma, neda. Tvoji postovi kontra dijaspore mirise na petokolonasko djelovanje i takvi samo stete drzavi. Savjetujem ti da malo se bolje prikrijes jer si procitan odavno. Tvoji mahalski stavovi samo tebi skode, jer nikom, osim mozda tebi i tebi slicnima, nije stalo do Bosne od Bascarsije pa do Cengic Vile. Ljubomora je opasna stvar. Prijavi se pa to lijeci pod hitno.[/quote]

Nemam ja protiva nase dijaspore nista,imam protiv kvazipatriota iz te dijaspore,koji se u dijaspori razvaljuju na koncertima Cece,Seke,Jelene,Ace i ostalih,pa onda dodju ovdje u BiH ili negdje gdje igra BiH reprezentacija i pocnu lomiti stolice,gadjati protivnicke igrace i slicno...hoces da nacrtam?
South Blue Mama

#75 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by South Blue Mama »

Nosferatu wrote:Tij bhF-ovi, oni su govan najveca.

Litos sam ja, bas, sido s Fahretom mi, zenom, i bila neka utakmica, tamokrarena u oni dvorana.

I zavikase, eto hin, utece medjedja. Ja onu kahvu, i zenu turi u kucu, i idem da imam ti sta vidjati.

Ono nakupilo par autobusa oni probisvjetova, a oni svi zamackareni, nosaju nesto oko glave, i one kljunaste kape, kako im se zove, nedo im dragi bog. Ja kod Ibre, saletim u avliju, reko Ibro, vidjah sta nam u carsiju dojde, vice Ibro, ovo nece na dobor izic.

I odose oni namikarena, u sred grada po bircuzima. A to vriska, cika, graja, a kod mene se otelila krava u stali, nemre da spava, razumis ti mene.

I meni pukne oni film, i ja ti u grad, i kupim dvi karte, da ja to vidjam, sta ce to bit. Reko Fahreta, najbolji grudnjak spremaj i one, zepice modne, kako im se zove. Fahreta se namacila, a ja obucem oni sto sam iz rata imo uniforma, sto kad po zemlji radim, doljnji dio, i gore trenerka, NK Krajsnik, crvena.

I ja ti oni dvi karte, i upalim svog Opela, kad nece Austrijanac jebo ga caca, povuci potegni, tu ti ja ruke ove svoje sve umascim. Jebo sam i Fahretu i njene zepice i kosarku koje izmisli u Kanadi, jebo joj cacin caca cacuku. I sjedosmo mi i ulni dvorana, kas ti imas sta vidjet. Nejima ti tudikarena si nidji parkirati, nedaju vamo, nedaj tamo. Ja vicem Fahreti, dzabe si se ti spremala, najbolje kod Mirsada u bircuz da odemo, tamo pogledati.

I uvalim se ja kod Mahmuta u avliju, njemu taman sleper otisao, docero one gradje, i ja tamo uletim reko, moram Fahretu malo provozati, ne zamiri mi, jebat ga, i ja ti onida dobro pregledam da ne ostane sta na sicu, znas ove geliptere, to ne gleda, nego samo razbija i nosi.

I mi se u ni sala, ja Fahretu u prvi red kad ne mres u prvi red, jebo ih caca, nego u reci, Ja fino sjeo, vidjam one iz Bretanije nake' kaki su ono noliki englezi, to hrane sad tamo, samo ona inakcije, to ni ne jede ove hrane, i svaku oni loptu lapi i u kos. Kako mere, svaka mu u kos, ja razmisljam mogli bi mi najebati.

Kad u tome ti dojde ovi nasi momci, sto se nadimaju nekim imenom Sejtani. Donjeli oni i bubanj a ja reko dje harmonika, jebo vas caca, a oni se smihulje svi, nesto ih sramota, Fahreta se ono isprsila razumijes ti mene, a njima oci lete, mislim se nedo vam bog a nedo ni meni, i udjose oni probisvjetovi HFB, svi se skinuli do pasa, reko Fahrete jebem li ti kolje, ti ovo nesmis gledati. Sve golo do pasa, ova omladina, sve pedercine nekakve, istetovirane, ni u sta se to ne zadaje, ovaka zemlja za oranja cuci, niko nista ne sija ne zanje, nego hajd ti Omere, grbi se ko deva, a oni ce biti ti neki HFB mene doci zajebavati u carsiju. Uzverem se ja uz oni gelender, gori, pa poturim svoju trenerku reko -vidaj ovo - ovo je pravi klub NK Krajsnik a sta vi no naki hFP. Vicu oni cica bjezi u pm, uznoji li se, sve voda sa njihe, kapa, vidim ja, bice nami u sali zagusljivo, samo da se Fahreta na obnezvidzi, u zadnje vrijeme kako ono joj vise nema, oni ciklusi, nesto joj se obnezvizdja.

I poce utakmica i skaci i deri se, i cupaj i nedja, i drzi i tuci, i grzi, i mi njih, oni naske, a ja gledam jovi Sejtani sve lipa dica, a oni gelipteri i rdje, gole, gologuze hodaju, i rasirili neki stof, barjak neki. Ja sve nesto kontam bil' iso ovim nasim Sejtanima ici reci da ih malo posamaraju, red bi bio, oni nama dosli muda svoja rasipati a vidjam bogumi i Fahreta se gore zaneokrece, jebo je caca, nikad je vise necu voditi na ovi dogadaj. Nemoreh ti ja izudarti to, graja, skakanje, vikanje, psovanje, nego ja velim Fahreti, idemo mi bona, bjezi jebo te kosarka, da je to neki sport bio bi KK Krajina sampinjon, i ja ti njuke izvedoh vani, i Sere mi na jednu slatku, i zemi avto, i bjezi gore uz Cajin potok, kuci.

Nikad vise, ja su tim HFB nebi imo posla. To se vidi, da nisu dobri momci.

covjece, popravi mi dan
:lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply